Jump to content

SkaL-

Premium Members
  • Posts

    1.092
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by SkaL-

  1. Καμιά σχέση με κορυφαίο τσιπακι, η ιντελ είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που πουλάει τον ίδιο επεξεργαστή σαν i9 τόσα χρόνια, η ίδια cpu είναι που έχουμε σαν 9900Κ σαν 7820Χ κτλ κτλ και τον είδαμε με μικρές διαφοροποιήσεις από χρονιά σε χρονιά, ο γνωστός 8 core οβερκλοκαρισμενος όσο πάει που για να δουλέψει στοκ θέλει καλή υδρόψυξη. Είναι τόσο τραγική η ιντελ που για να κρατηθεί κάπου αφού έχει χάσει όλους τους τομείς αποφάσισε να μην έχει 10 core i9 αλλά 8 core και να ανεβάσει και άλλο τα ρολόγια να φαίνεται πως πάει καλά στο Gaming. Καμιά σχέση με βελτίωση του ipc, o ipc μετριέται clock to clock για να δεις διαφορά, απο γενιά σε γενιά τώρα η διαφορά στα ίδια ρολόγια είναι 0 τα εκατό εδώ και μια 5ετια. Βέβαια όλο και κάνα κορόιδο θα αγοράσει τα σκουπίδια των 300watt που προσπαθεί να πουλήσει η ιντελ σαν νέα γενιά. Οβερκλοκ ξέρουμε και εμείς να κάνουμε ιντελ δεν χρειάζεται να μας το κάνεις εσύ και να μας ζητήσεις και ένα χιλιάρικο. 

    • Haha 1
    • Confused 1
  2. On 8/3/2019 at 8:25 ΠΜ, το μέλος cabdik έγραψε:

     

    ΑΝ επαληθευτουν ολα αυτα -που δεν βλεπω τον λογο να μην.....-  τα 4 CORE συστηματα θα πανε για συνταξη απο τον R3 3300 περισσοτερο, και λιγοτερο απο τον 3600...!!      6/12  με 110$.....??????????????

    δεν έχεις άδικο.

    • Like 1
  3. Χρόνια Πολλά και απο μένα :)  δεν έχω διαβάσει και τις 18 σελίδες και δεν ξέρω τι έχουν πεί οι άλλοι συμφορουμίτες, θα πώ όμως την δικιά μου πρόταση να βγαίνει κάθε μήνα ένα μέλος ως μέλος του μήνα. Ο τρόπος που θα βγαίνει απο ένα συνδιασμό Likes που μαζεύει στα Post του και αριθμό ποστς που έχει. Πχ το 70% την βαθμόλογίας να είναι τα Likes και το 30% ο αριθμός μηνυμάτων ή κάπως έτσι... αυτό μπορούν να το επιλέξουν οι admins και τέλος να βγαίνει στο τέλος της χρονιάς member of the year με έναν ανάλογο τρόπο.

     

    PS. ελπίζω οι ZEN να σκίζουν !!!

    • Like 1
  4. Έχω καιρό να γράψω κάτι αλλά τα σχόλια απο haters με κάνουν να εμφανιστώ !!! δεν θα κάνω quote στις βλακείες που διαβάζω απλά θα πώ την γνώμη μου αν αυτο το τσιπάκι clockarei οπως τα vishera η intel έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.