Jump to content

SkaL-

Premium Members
  • Posts

    1.092
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο
  • Περιοχή
    middle earth
  • Steam
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198033157923

Πρόσφατοι Επισκέπτες

2.257 Εμφανίσεις προφίλ

SkaL-'s Achievements

  1. SkaL-

    [Case Review]Raijintek Paean Premium White Version

    Πολύ όμορφο κουτί, αν έχω ηρεμία με τα οικονομικά μου θα το αναζητήσω!!! Πολύ καλό και το review.
  2. Άμεσα δεν με ενδιαφέρουν τα 11, αν βγουν σε ολοκληρωμένη μορφή και δούμε να αξίζουν οι επιδόσεις τους ίσως....
  3. SkaL-

    Nvidia RTX 30X0 Ampere Architecture

    Την σειρά 3χχχ ούτε που την είδαμε οι κοινοί θνητοί.
  4. Εγώ κρατάω μόνο αυτό: 'H Intel ισχυρίζεται ότι διπλασίασε την παραγωγή γκοφρετών' καλά πάει
  5. SkaL-

    Γράσο

    Συνήθως είναι γράσο ηλεκτρονικών τέτοιου τύπου, ένα τυχαίο καλής ποιότητας από την ελληνική αγορά. http://www.megalidis.gr/wp-content/uploads/2016/07/favicon.ico Professional® 372 - Γράσο Ηλεκτρονικών - Megalidis Εισαγωγική WWW.MEGALIDIS.GR Στο κατάστημα Megalidis θα βρείτε επαγγελματικά προϊόντα Professional® 372 - Γράσο Ηλεκτρονικών
  6. Καμιά σχέση με κορυφαίο τσιπακι, η ιντελ είναι σε τόσο τραγική κατάσταση που πουλάει τον ίδιο επεξεργαστή σαν i9 τόσα χρόνια, η ίδια cpu είναι που έχουμε σαν 9900Κ σαν 7820Χ κτλ κτλ και τον είδαμε με μικρές διαφοροποιήσεις από χρονιά σε χρονιά, ο γνωστός 8 core οβερκλοκαρισμενος όσο πάει που για να δουλέψει στοκ θέλει καλή υδρόψυξη. Είναι τόσο τραγική η ιντελ που για να κρατηθεί κάπου αφού έχει χάσει όλους τους τομείς αποφάσισε να μην έχει 10 core i9 αλλά 8 core και να ανεβάσει και άλλο τα ρολόγια να φαίνεται πως πάει καλά στο Gaming. Καμιά σχέση με βελτίωση του ipc, o ipc μετριέται clock to clock για να δεις διαφορά, απο γενιά σε γενιά τώρα η διαφορά στα ίδια ρολόγια είναι 0 τα εκατό εδώ και μια 5ετια. Βέβαια όλο και κάνα κορόιδο θα αγοράσει τα σκουπίδια των 300watt που προσπαθεί να πουλήσει η ιντελ σαν νέα γενιά. Οβερκλοκ ξέρουμε και εμείς να κάνουμε ιντελ δεν χρειάζεται να μας το κάνεις εσύ και να μας ζητήσεις και ένα χιλιάρικο.
  7. δεν έχεις άδικο.
  8. Αν είναι έτσι ο 3600 πάει για best seller. Θα πάρουν σύνταξη τα 4 core συστήματα.
  9. Μακάρι να γινόταν, κάποτε ήταν αλλά δεν κράτησε. Πάντως η 5αδα είναι ένας στόχος που δεν είναι μακριά.
  10. SkaL-

    Οι νέες GeForce GTX 1650 και 1660, αναμένονται με $179 και $229 αντίστοιχα

    Από όλες μόνο η Τi έχει ένα μικρό ενδιαφέρον, οι άλλες είναι αδιάφορες...
  11. Καλησπέρα και από εμένα, μετά από αρκετό καιρό γράφω. Περισσότερο θα ήθελα να κάνω μια ανακοίνωση, λοιπόν η ομάδα μας η https://hwbot.org/team/middle_earth/#Members που τα τελευταία χρόνια κρατά σταθερά την τρίτη θέση σε δυναμική στην κατάταξη του hwbot στην Ελλάδα, μετά από μια κουβέντα με τους φίλους και captains της ομάδας jimmyFox, Ilias83, Hightech, alexopus, sotos κ.α αποφασίσαμε να μεταφερθούμε στην ΗΟΤ. σίγουρα δεν υπάρχει η δυναμική του παρελθόντος, οι υποχρεώσεις πέρα από το αγαπημένο μας hobby τους υπολογιστές είναι πάρα πολλές αλλά ότι μπορούμε θα κάνουμε να κρατήσουμε την Ελληνική κοινότητα ψηλά στην παγκόσμια κοινότητα του overclock. Σιγά σιγά στις επόμενες μέρες τα μέλη μας θα περνάνε στο δυναμικό της Η.Ο.Τ Όπως λέει και ο ΤASOS τα καλύτερα έρχονται
  12. SkaL-

    Η Nvidia ανακοίνωσε την νέα σειρά καρτών γραφικών Geforce RTX 20

    Τη 1080ti σε 2 μήνες την βλέπω ταβάνι στα 500, αφού κάπου εκεί θα παίζουν και οι οικονομικές 2070. Βέβαια αυτό είναι η σκέψη μου ίσως να μην είναι έτσι.
  13. SkaL-

    Ερώτηση για r9 380.

    Αν και καιρό αναπάντητο το ερώτημα σού πρέπει να έχει να κάνει καθαρά με το profil που δουλεύουν οι ανεμιστηρες. Εχεις στο pc σου κάποιο software για να αλλάζεις το προφίλ λειτουργίας των ανεμιστήρων ? (Πχ afterburner.) Πάντως η κάρτα σου μια χαρά είναι
  14. Ευτυχώς οι τιμές πέφτουν σίγα σιγά αλλά η 980Τi πραγματικά είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε σχέση απόδοση τιμη, α και blinky σβήσε προσωπικά μηνύματα θέλω να σε ρωτήσω κάτι !
  15. SkaL-

    AMD ZEN thread

    Λίγο ξυδάκι για σένα PanosXidis, διαβάζω διαβάζω τα σχολιά σου και δεν άντεξα όλο για τον δικό σου μας λες!!! ontopic τωρα τα zen ειναι μια χαρά, μακάρι να δούμε σύντομα 4C/8T πιστευώ θα κάνουν πολύ καλό OC οχι τρομέρο αλλά κοντά στα 4.5ghz Και αυτό το λέω βλέποντας που πανε τα zen με δυνατή ψύξη στο hwbot.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.