Jump to content

Trooper

Premium Members
  • Posts

    2.936
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

About Trooper

  • Γενέθλια 01/09/1975

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    Σπίτι
  • Επάγγελμα
    IT
  • Steam
    trooper_gr

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Trooper's Achievements

  1. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Είπα να τα δοκιμάσω μιας και είχανε μια καλή έκπτωση λιγο πριν τις γιορτές. Γλυτώνεις πολύ καλωδιομάνι και πλέον ολοι οι ανεμιστήρες ειναι σε ένα σημείο! Παίρνει ρευμα απο 6πινο PCIE.
  2. Trooper

    Diablo IV

    Well πεθανε κάνοντας tier 100 dungeon (και έλεγα να μή κανω dungeon με Poison).... Σκάει μύτη μέσα στο χαμο κι ενας blood seeker και gg. Οπότε πάμε πάλι απο την αρχή και ψιλοχαλαρώνω τωρα περιμένοντας το event αρχες Δεκέμβρη.
  3. Trooper

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Μου άρεσε πάρα πολύ, κρίμα που ήταν μόνο 8 επεισόδεια. Ελπίζω να ανανεωθεί, μου θύμισε homeland αλλά στο πιο γρήγορο.
  4. Trooper

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Diablo 4 Season 1 complete, ναι ξέρω εχει τα θεματά του, τωρα το άφησα μεχρι όταν και εάν τα φτιάξουν. Season2 ? Ίσως, χλωμό το βλέπω. Άρχισα δειλά δειλά το PoE, μπας και , αν αντέξω και κρατηθώ θα παίξω λιγο αλλα προς το παρόν δε με πολυκρατάει. Season 5 warzone έτσι για να χαλαρώσουμε λίγο.
  5. Trooper

    Diablo IV

    Μετά από ένα ισχυρό σόκ που πέθανε ο druid μου 1-shot απο μια χαζομάρα Άλλαξα σε sorcerer και επιτέλους Level 100 και λίγο παύση μέχρι να βγει το season
  6. Trooper

    Diablo IV

    Έδωσε ρέστα η Blizzard...Πως μας πετσόκοψε έτσι λολ. Εχει πέσει κάψιμο που είχα χρόνια να κάνω. Ολοι στη friends list είναι στο diablo, και κανείς δεν είναι κοντα στο να παει 100. Ο 4ος χαρακτήρας ειναι on the way, 65 level και προχωράμε.
  7. Trooper

    Diablo IV

    Παρα πολύ ωραίο το παιχνίδι, το campaign εχει κατι καταπληκτικά video, ειναι αρκετά μεγάλος ο χάρτης με πολλά πράγματα να κάνεις. Διαφέρει σε καποια πράγματα απο το d3, εχει και pvp σε 1 περιοχή, και άλλα πολλά. Το μόνο κακό για μένα που παιζω hardcore είναι οτι δεν υπάρχει talent cheat death οπως είχαν ολοι οι χαρακτήρες στο d3, (εδω μονο ο sorcerer εχει) με αποτέλεσμα να μπορείς να πεθάνεις απο το οτιδήποτε. Πέθανα λεβελ 51 και αν και το level up alt ειναι πολύ πιο γρήγορο, δε παύει να θελει καποιο-αρκετό χρόνο.
  8. Πωλείτε το Zelda Tears of The Kingdom για το Nintendo switch. Ολοκαίνουριο & Σφραγισμένο.
  9. Trooper

    Star Wars Jedi: Survivor

    Μετά απο 25 ώρες περίπου το τέλειωσα, το main story, εχει και διάφορα άλλα παρελκόμενα, αλλα η ιστορία τελείωσε. Για 70 ευρώ νομίζω είναι λιγες οι 25 ώρες, σιγουρα αν καθόμουν να ψάχνω καθε side quest να κράταγε παραπάνω, αλλά και πάλι. Ωραίο παιχνίδι, θέλει optimization σιγουρα , μπήκε ένα patch 3.3gb χτες αλλα δεν είδα τι κάνει μιας και το είχα ανοικτό όλη μερα
  10. Trooper

    Star Wars Jedi: Survivor

    Το παιχνίδι είναι ωραίο, εχει τα θεματάκια του βέβαια σε θέματα performance, κάνει κάτι σπασιματάκια πολλές φορές αλλά γενικά παίζει καλά. Όχι σούπερ, αλλά ειναι playable. Είχε ενα θέμα στον δευτερο πλανήτη που αν είχες ανοικτό RTX απλά κόλαγε συνέχεια και δε μπορούσες να προχωρήσεις, το έκλεισα το RTX και προχώρησα. Ειμαι σίγουρος οτι θα βγούν fix, καλό είναι να περιμένει κανείς. Διάβασα πολλά οτι θέλει πολυ nvram, κλπ. Ειμαι φάν του Star Wars και το προηγούμενο ήταν πολύ ωραίο, κι αυτό στα ίδια μονοπάτια βαδίζει.
  11. Trooper

    49" Odyssey G9

    Changed Κατάσταση to Πωλήθηκε
  12. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    -Μπαμπά αφού σου είπα οτι δε θέλω άλλα Lego. -Ποιός σου είπε οτι είναι για σένα ? - ... Και μετά απο 10+ ώρες...
  13. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Στο Corsair 7000X που έχω ήταν πάρα πολύ άνετη η εγκατάσταση, πολυς χώρος. Παντως οι connectors ειναι πιο μικροι και χωράνε και σε πιο μικρα κουτια να τους στριψεις.
  14. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Τιμή/διαθεσιμότητα, είδα και το review που έκανε το lab, εριξα και μια ματιά γύρω γυρω, γενικα παρομοι είναι. Δεν ήθελα να περιμένω ή να δώσω λεφτα για pciex5
  15. Trooper

    Οι αγορές μας..!!

    Corsair mania
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.