Jump to content

hurin

Premium Members
  • Posts

    2.146
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by hurin

  1. Είχα παλιά ένα extension που όταν έγγραφα το url κατά λάθος στα ελληνικά, μου το έκανε αγγλικά. Είχε αντιστοίχιση των ελληνικών γραμμάτων με τα αγγλικά.

    Urlcorrector πρέπει να λεγόταν.

    Υπάρχει κάτι αντίστοιχο;

  2. Ενδιαφέρουσα είδηση, ότι υπάρχουν καταστήματα που γράφουν ακόμα DVD.  😜

    Κάποτε είχα διαβάσει ότι αν δεν υπάρχει νόμιμος τρόπος να αποκτήσεις κάποια ταινία-game-μουσική, δεν είναι παράνομο να τα πειρατεύσεις.

    Αν και εφόσον ισχύει, θα μπορούσαν να το ισχυριστούν σαν υπερασπιστική γραμμή τα καταστήματα-πειρατές;

     

  3. 16 hours ago, kpetros said:

    Στις χωρες που εχουν mining ....δεν τους νοιαζει το ρευμα γιατι ειναι τζαμπα

    Επιπλεον , ετυχε προχθες να μιλαω μεσω του παιχνιδιου με εναν απο καπου στην νοτια αφρικη σε προαστια και μου ελεγε πως εκει πετανε συρματα πανω στα καλωδια και απλα τραβανε ρευμα σαν να μην τρεχει τπτ ?

    Aspropyrgo; ?

    • Like 1
    • Haha 2
  4. Γιατί τέτοια αδιάκοπη επίθεση? Αφού έχουν τον ανταγωνιστή τους στα σχοινιά, γιατί συνεχίζουν να τον βομβαρδίζουν? Έχουν βρει την Πηγή των Ατελείωτων Πυρήνων? :laughing:

  5. Καλά, παντού υπάρχουν προβλήματα. Και στη Γερμανία που δείχνει μέσα στο λεωφορείο σε οθόνη τις στάσεις, άλλοτε ήταν εντελώς σβηστό και άλλοτε έκανε συνεχή reboot και είχε μείνει σε στάση που είχε περάσει πριν μισή ώρα.

    Καινούργιο είναι, προβλήματα θα βγάλει.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.