Jump to content

hurin

Premium Members
  • Posts

    2.146
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by hurin

  1. 3 hours ago, DEADLAZARUS said:

    @karmen1983 Αγάπη, τα φώτα σου. Επειδή η κόλλα των strips του ambibox που έχω πάνω στην οθόνη είναι επιεικώς άθλια και βαρέθηκα να κολλάω και να ξεκολλάω, θέλω ambient light λύσεις χωρίς strips.

    Άρα, κοιτάζω το philips hue play bar (πανάκριβο αλλά η πλέον ολοκληρωμένη λύση)/lt100 (έχω βρει αναφορές ότι η φωτεινότητά τους δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όταν κοιτάζουν προς τον τοίχο)/govee flow pro (σαν το philips hue play bar, στη μισή τιμή όμως, αλλά για screen color capture απαιτείται η χρήση κάμερας, η οποία δίδεται με τη συσκευασία του προϊόντος, και δεν θέλω τον big brother στο σπίτι μου).

    Δύο lt100 αρκούν για immersive screen color capture ή πρέπει να πάρω και τρίτο; Απαιτείται συγκεκριμένη απόσταση από τον τοίχο για να λάμψουν τα lt100 ή όχι;

    Θα κοιτάνε προς τον τοίχο και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο. Δεν ξέρω αν θα τα βάλω να στέκονται όρθια ή πάνω στην οθόνη (μάλλον όρθια, εκατέρωθεν της οθόνης).

    Έχω ήδη το headset stand της corsair, οπότε το icue το έχω χρησιμοποιήσει (αλλά το θεωρώ άθλιο).

    Ευχαριστώ.

    Δεν είμαι η Αγάπη (sorry), αλλά βρίσκομαι και εγώ σε αναζήτηση για ambilight.

    Τα original είναι η καλύτερη λύση, αλλά και η πιο ακριβή.

    Τα govee είναι φθηνή λύση, αλλά δεν συγχρονίζουν σωστά με τα χρώματα στην οθόνη. Στην ουσία ότι χρώμα βγάζει το αριστερό, το ίδιο και το δεξί.

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.