Jump to content

perlepes

Premium Members
  • Posts

    375
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About perlepes

  • Γενέθλια 28/02/1983

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Άρτα

perlepes's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. perlepes

    Zte zxv10 w300B ως access point!

    Καταρχην ευχαριστω πολυ για την βοηθεια! Το θεμα ειναι οτι για να μπεις στις ιδιοτητες απο το router, για να κλεισω το dhcp πρεπει να εχει ιντερνετ...για να βαλω un και Pass και να μπω μεσα..αλλιως δεν με αφηνει...αν συνδεσω το pc στο ιντερνετ με το δικτυο, οταν θα βαλω 192.168.1.1 για να μπω στις ιδιοτητες θα με βαλει στις ιδιοτητες του router που ΕΙΝΑΙ στο ιντερνετ και εκει δεν πρεπει να απενεργοποιησω το dhcp... Υπαρχει καποια λυση? Το 1ο router εχει IP Address 192.168.1.1 Start Ip 192.168.1.2 και IP Pool Count 253, η ΙP που μου λες να βαλω στο 2ο router ποια πρεπει να ειναι και που θα τη βαλω? στις ιδιοτητες απο το 2ο router εκει που ειναι λεει IP Address? Ευχαριστω και παλι πολυ!Με σώζεις!
  2. Καλημερα σας! Εχω 2 modem Zte zxv10 w300B. Το ενα βρισκεται στον 1ο οροφο στο γραφειο και παιρνει ιντερνετ απο γραμμη τηλεφωνου και δινει ιντερνετ σε δικτυο ενσυρματο 4 υπολογιστων και στο server. Επισης δημιουργει και wifi στον οροφο για κινητα tablet κτλ Στον 2ο οροφο ειναι το σπιτι μου και μεσα στο σπιτι υπαρχει πριζα UTP που ειναι συνδεδεμενη στο πιο πανω δικτυο και εχει ιντερνετ ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ΑΝ το 2ο modem μπορω να το χρησιμοποιησω ως access point, να το συνδεσω στην πριζα utp δλδ που εχει ιντερνετ και να δημιουργησω ετσι ασυρματο δικτυο στον 2ο οροφο! Αν οχι με τι συσκευη μπορω να το κανω αυτο? Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας!
  3. Χαριζω κουτακι antec plusview 1000amg. Antec PlusView 1000AMG Case | Bjorn3D.com Εκτος απο την προσοψη μπροστα που εχουν σπασει 1-2 μικρα κλιπ και δεν κουμπωνει καλα,δεν εχει αλλο προβλημα.Επισης δεν υπαρχει το καπακι μπροστα που κλεινει και καλυπτει dvd,floppy ktl Απλα επειδη ειναι βαρη, ειμαι Αρτα αν ειναι καποιος εδω κοντα και το θελει.. Δεν νομιζω να συμφερει καποιον το κουριερ αλλα και παλι δεν ξερω... image hosting sites image hosting sites photo hosting sites
  4. Ωραιος βοηθαει πολυ και εμενα που θελω να παρω τωρα και ολα τα παιδια!
  5. perlepes

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    εγω το πηρα απο το ονομα αγγελος περλεπες ,ο κιθαριστας των mystery ελληνικο metal συγκροτημα
  6. perlepes

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    εγω παιζω dungeon siege:legents of aranna εποοος
  7. perlepes

    Post yer picz!

    δεν εχω photo και μηχανη να βγαλω :( ,απο κινητο θα βγει καλη?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.