Jump to content

flameboy

Premium Members
  • Posts

    211
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by flameboy

  1. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Ναι, αυτό. Αν πάλι δεν σου αρέσει σαν ιδέα να έχεις κάποιο sealant μέσα, βγαίνει και σε μπουκαλάκι για ώρα ανάγκης. Προσωπικά θα σου έλεγα να αποφύγεις το pit stop, η λαστιχένια βαλβίδα του υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμόσει σωστά και το υγρό να πεταχτεί έξω αντί να μπει στην σαμπρέλα, ενώ δεν τα πάει και τόσο καλά με τις latex σαμπρέλες των veloflex λόγω της αμμωνίας που περιέχει.
  2. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Σωστή επιλογή, θα δεις ότι πλέον θα κάνεις βελούδο όχι ποδήλατο Για τα σκασίματα προτείνω effetto mariposa caffelatex, 100% επιτυχία θα έλεγα. Οι ww είναι must :smoke:
  3. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Χρησιμοποιώ αποκλειστικά tubular τα τελευταία 2 χρόνια.
  4. flameboy

    The iPad thread

    Εξαιρετικό παιχνίδι είναι το Metal Gear Solid Touch κατά τη γνώμη μου και μόλις $0.99 αυτή την περίοδο. METAL GEAR SOLID TOUCH (US) for iPhone, iPod touch, and iPad on the iTunes App Store (δυστυχώς μόνο US App Store) @Tifozif1 Η εγγύηση ισχύει από όπου και αν αγοράστηκε το iPad, πρόβλημα υπήρχε μόνο όταν δεν κυκλοφορούσε επίσημα στην Ελλάδα.
  5. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    :kiss3::kiss3: Το νέο μου όχημα...
  6. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    μπράβο, πολύ καλά για πρώτο ΤΤ
  7. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Χαρίζονται τα παρακάτω σε όποιον τα παραλάβει (όλα μαζί) από την περιοχή της Βάρκιζας. Σκελετός orbea line (54 size), με ένα μικρό θεματάκι στη μεσαία τριβή (έχουν χαλάσει μερικές βόλτες από το σπείρωμα). Παλούκι Ritchey WCS. Παπούτσια δρόμου Shimano (no 45). (εννοείτε δεν μυρίζουν ). Μπροστινή ρόδα mtb με quick release. :flower:
  8. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Πολύ όμορφο έγινε το εργαλείο DJD. Γιατί όχι tubular όμως; :red:
  9. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Τέλειο!!! Η πίσω ρόδα είναι after market; πρώτη φορά βλέπω fixed cyclocross από μεγάλη εταιρία.
  10. flameboy

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    :flag: Σε ποιο μέρος;
  11. flameboy

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    http://videos.eurosport.com/
  12. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Χωρίς παρεξήγηση έτσι, αλλά στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο (αν εξαιρέσεις τα full suspension). Πολύ πιο εύκολα καταλαβαίνει κάποιος τη διαφορά μεταξυ 2 σειρών ανταλλακτικών παρά 2 σκελετών.
  13. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    +1 Για το De Rosa και τις LW DJD... :banging:
  14. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Φώτα, κράνος και ισως ενα ανακλαστικό γιλέκο για τις πολύ βραδυνές ώρες. :-)
  15. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Καλησπέρα, αν και λίγο spam, το Σάββατο διοργανώνετε ο πρώτος αγώνας πίστας για την φετινή χρονιά. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ υπάρχει άνετο δωρεάν parking στο χώρο του ποδηλατοδρομίου. Επίσης, κάθε μικρός θεατής θα πάρει δώρο ενα σετ ζωγραφικής ενώ στο τέλος της ημέρας θα κληρωθεί ενα ποδήλατο Specialized HardRock Sport Disc. Οι προκριματικοί αγώνες θα διεξαχθούν στις 10:00 - 14:00 και οι τελικοί στις 16:30 - 20:00. http://www.youtube.com/watch?v=FbwFpNTZQr8
  16. Ριξε μια ματιά στο setpoint, μπορείς να ρυθμίσεις σε ποιές εφαρμογές θα "ξεκλειδώνει" η ροδελα.
  17. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Ναι και αγώνες... Οσο για τα λεφτά αστα, γι αυτό εχω ξεμείνει με εναν ταπεινό pentium :cry:
  18. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    :thank_you2:Thanks. Αψογα τα speedplay, Προσωπικά δεν τα αλλάζω. Είναι ελαφρύτερα, dual side, έχουν ρυθμιζόμενο float και τα σχαράκια τους δεν φθείρονται από το περπάτημα.
  19. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Να και τα δικά μου ατια..
  20. flameboy

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Να και το δικο μου γραφειακι...
  21. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Δεν είχα σκοπό να δημιουργήσω καμία εντύπωση, κουβεντούλα κάνουμε. :daisy: Ίσως να μην κατάλαβα καλά, ποιο είναι το φτηνό ατσάλινο με ένα προς ένα πρώτη σχέση; @theo_mich: Καθαρά για αισθητικούς λόγους επειδή είναι νεότερης γενιάς.
  22. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Απίστευτο vintage κομμάτι κρίμα που του άλλαξε τα φρένα με νέα XTR.
  23. flameboy

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Η αγορά του φθηνότερου είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος στην αρχή. Η διαφορά ενός ποδηλάτου των 100 ευρώ (τύπου Praktiker) είναι τεράστια σε σχέση με ένα επώνυμο των 300-400 ευρώ και μπορεί εύκολα να κάνει κάποιον να εγκαταλείψει το άθλημα πιστεύοντας ότι όλα τα ποδήλατα είναι κάπως έτσι. Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει και ο τύπος του ποδηλάτου που θα αγοράσουμε, πχ δεν αγοράζουμε mountain bike αν κινούμαστε κατά 90% σε άσφαλτο, ένα ποδήλατο τύπου city (ακόμα και χωρίς ανάρτηση) είναι πιο άνετο και πιο γρήγορο. Προσωπικά πιστεύω ότι ένας σκελετός από ανθρακονήματα μπορεί να είναι το ίδιο άνετος με έναν τιτανίου προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη ακαμψία και χαμηλότερη τιμή. @Jerry007 Για καθημερινές μετακινήσεις εντός πόλεως ξέχνα το scott. Επίσης, μια βερμούδα με επένδυση (ή ένα ποδηλατικό εσώρουχο αν δεν θέλεις να περιορίζεσαι) είναι η μέρα με τη νύχτα από πλευράς άνεσης ότι ποδήλατο και να καβαλάς.
  24. flameboy

    Supercars & Dreamcars Thread

    Μόνο για άντρες... :devil: Lamborghini Countach http://uk.youtube.com/watch?v=foDcLUhUKqI&feature=related
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.