Jump to content

nezos

Premium Members
  • Posts

    60
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Sola Luna

nezos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. nezos

    FSX Thread.

    Kαταρχην με βαλατε στο τριπακι να αγορασω joystic και να ασχολειθω οσο ασχολειθω με το συγκεκριμενο παιχνιδι. Πηγα και αγορασα το x52 joystic θελω λιγο help να το ρυθμισω . (Δεν εχω εχω ιδεα απο εξομοιωτες )
  2. nezos

    Guild Wars 2

    θα δανειστω το ( Wow Killer ).Κατα την γνωμη οπιος το συνδιασει το guild wars με wow επαιξε και εχασε .Εχει τελειως διαφορετικη νοοτροπια.απο την αλλη εαν εχεις προσεξει την αντιμετωπιση της εταιρειας με συνδομιτικα παιχνιδια θα καταλαβεις και της αποψεις που εχουνε.
  3. nezos

    Guild Wars 2

    Το μονο που εχω να πω ειναι οτι το περιμενο με αγωνια. Ειμαι περιεργος να δω τη δουλεια κανανε τα τυπακια στην NCSOFT.Νομιζω παντως οτι θα ειναι καλο !!
  4. nezos

    AMD OC Database

    με τον παραπανω συστημα και επεξεργαστη και vcore 2.1 ( not stable)
  5. nezos

    AMD OC Database

    καλως σας βρηκα !!!!!! cpu:amd2400+ (AIXHB 0329 MPMW) mobo: abit nf7-s rev.2 bios d1.0 cooling : slk800-delta vcore : 2.0 stable as rock ram: pc2700 kingston
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.