Jump to content

Chosen

Premium Members
  • Posts

    15.740
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    88

Posts posted by Chosen

  1. Οι Ουκρανικές αρχές ανήρτησαν μνημείο για τους Ουκρανούς στρατιώτες που πέθαναν στον πόλεμο και χρησιμοποίησαν ένα από τα posters του Diablo 3 με λίγο πρόχειρο photοshop...

     

    1502871895_diab1-1-700x0.jpg

     

    1502871969_diab0-1-700x0.jpg

     

     

     

    • Haha 1
  2. 2 hours ago, Nameless1 said:

     σε ποια clan μετακόμισες?  δε σε είδα μέσα :p 

    Μαζευτήκαμε στην "800", μόνο ενεργά μέλη για Non-season με ακόμα πιο ενεργό clan leader (όποιος έχει να μπει πάνω από 20 μέρες, φεύγει). Είμαστε μονίμως 40+ άτομα μέσα κάθε βράδυ, ενώ σιγά σιγά μαζευτήκαμε και καμιά 10ριά Έλληνες. Το clan παρέχει και TeamSpeak server με κανάλια για κάθε γλώσσα και γενικώς έχει πολύ χαβαλέ το βράδυ.

    Αναγκάστικα και έσβυσα κάποιες επαφές από την λίστα μου λόγω του κλασικού περιορισμού, αλλά οι περισσότεροι ήταν όσοι το έχουν παρατήσει γενικότερα :p

     

     

    22 hours ago, psygreg said:

    Φαντάσου όμως full gear με Primal Ancient τι ζημιά θα κάνει στα Grifts, καλώς ή κακώς θα είναι game changer

    Μπα, κράτα μικρό καλάθι. Το ποσοστό τους είναι τρομερά μικρό για να κάνει διαφορά στο season (δες videos στο youtube, 1 primal ancient Yang's μετά από 800-1000 crafts), ενώ στο non-season οι περισσότεροι έχουμε ήδη "primal ancients". Από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την διαφορά, τα primal είναι το λιγότερο.

     

    Αφήνω απ'έξω το γεγονός ότι μπορείς να ρίξεις primal χειρότερο από αυτό που έχεις. Π.χ. τα ιδανικά γάντια για τον batman είναι αυτά που έχω εδώ: https://eu.battle.net/d3/en/profile/Chosen-2702/hero/36986147 όπου θες crit chance, crit damage, attack speed, area damage. Αν μου πέσει αυτό το γάντι σε primal ancient με 1000 intelligence, 1000 vitality, 50% crit damage kai 10% crit chance, θα φάει salvage πιο γρήγορα κι από ζώνη blackthorne's :hehe:

     

    Το Yang's Recurve που έχω είναι 0.3% κάτω από το μέγιστο roll. Οι επιλογές μου είναι 2: ή τρώω υλικά από ~2 μήνες παιχνίδι για να κραφτάρω 1000 και να πάρω 0.3% στο dps, ή το αγνοώ κι άμα πέσει, έπεσε. Κι αν όντως πέσει, το impact που θα έχει στον DH θα είναι το ακριβώς αντίθετο από "game changer" ;)

  3. On 2/3/2017 at 8:56 AM, psygreg said:

    Έχω να μπω στο game 1 χρόνο περίπου, μπαίνω χθες κι όλα είναι εκνευριστικά ίδια. Καλά, 1 χρόνο και δεν έχουν αλλάξει τίποτα?

     

    Βλέπω πουσάρουν τα items σε primal ancient στο 2.5, δηλαδή ότι να 'ναι, ακριβώς ίδιο φάση με το WoW

     

    Το meta στο GRift είναι ακόμα Wizard και 3 supports?

    Σαν τι να αλλάξει; Το ίδιο παιχνίδι είναι. Ελπίζω να μην είσαι από τους ρομαντικούς που περιμένουν ακόμα PvP ή αυτούς που ελπίζουν ακόμα το D3 γίνει D2 HD; :hehe:

     

    Σε 2-3 βδομάδες έρχεται το 2.5 και μας βάζουνε Armory (επιτέλους), ενώ τα τελευταία 2-3 patch έχουν αρχίσει να στρώνουν το θέμα meta κατά πολύ. Για πρώτη φορά παίζουν 4-5 διαφορετικά DPS builds στα διάφορα επίπεδα 4-man GR: Lightning Archon, Firebats με Arachyr ή Helltooth, 3+ builds Gen monk ενώ άρχισε να σκάει μύτη και ο Gen Grenades DH ως boss killer (πακέτο με τον Batman).

    Solo μια από τα ίδια, έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλο και περισσότερα sets/builds στα leaderboards του κάθε class, μετά από τις όποιες απόπειρες της Blizz για balance.

     

     

    Συνεπώς, ναι, αλλάξανε πολλά, αλλά δε νομίζω αν δεν σου άρεσε το παιχνίδι πριν από 1 χρόνο να σου αρέσει ξαφνικά τώρα. Δεν το βλέπω και πολυ ρεαλιστικό αν είχες αντιρρήσεις με κεντρικά σημεία του παιχνιδιού μέχρι τώρα, να δεις ξαφνικά τον Necromancer και να πεις "ωπ, αυτό έλειπε από το παιχνίδι, επιτέλους τώρα το διασκεδάζω" :)

    • Like 1
  4. On 5/2/2017 at 9:24 PM, Helly said:

    Σοβαρευτειτε δε βγαινουν καλα games πλεον να μας τραβηξουν ισως το gaming δε ειναι εκει ισως βαρεθηκαμε ισως δε υπαρχει πλεον κατι το πρωτοτυπο.

    Οι πορωμένοι που παίζουν παιχνίδια με τα 12ωρα, όπως έκανες και συ με το D1-D2, μια χαρά υπάρχουν. Και στο D3 και στο PoE και σε ένα σωρό άλλα παιχνίδια.

    Καλά παιχνίδια; Και αυτά υπάρχουν, ίσως και περισσότερα απ'όσες επιλογές είχαμε εν έτη 2000, ειδικά από άποψη πρωτοτυπίας.

     

    Αυτό που σίγουρα έχει αλλάξει σε σύγκριση με το πως παίζαμε παιχνίδια πριν από 15 χρόνια, είναι ότι είμαστε +15 χρόνια στην ηλικία και αυτό ίσως κάνει την μεγαλύτερη διαφορά.

     

    Στα 42 μου, δε μου κάνει αίσθηση να πάω πλέον σε night clubs και το πρόβλημα δεν είναι ότι στο 2017 τα clubs έχουν περισσότερο φασαρία, ιδρώτα και σπρωξήδι απ'ότι είχαν στα 90s, αλλά το ότι εκτιμώ διαφορετικά πράγματα στη νυχτερινή μου διασκέδαση :) Και πόσο off side θα ακουγόμουν αν έλεγα ότι "τα night clubs σήμερα δεν προσφέρουν πια την διασκέδαση που προσέφεραν το 1995"; ;)

    • Like 2
  5. On 3/2/2017 at 8:48 AM, konnos said:

    Ναι σε καμία περίπτωση δεν είναι κακό παιχνίδι, απλώς του λείπει η ψυχή και η ατμόσφαιρα που είχαν τα παλιότερα. 

    Η παρέα σου λείπει. Skype & TeamSpeak χρησιμοποιούσαμε αραιά, κυρίως λόγω του ότι έπρεπε να ανταλλάξεις επαφές ή να βρεις server για κανάλι κλπ. Τώρα που έδωσε το voicechat η Blizz, κάθε βράδυ η παρέα με voice είμαστε. Και δεν είμαστε 4 άτομα, είμαστε τουλάχιστον 6-8 Έλληνες της παρέας online κάθε βράδυ, οι πρώτοι 4 που θα συμπληρώσουν group πάμε GR και οι υπόλοιποι 2-3player push, κλειδιά, bounties κλπ. Όλα αυτά σε ένα clan από τα πιο ενεργά σε NS (~50 άτομα online κάθε βράδυ).

    Ο χαβαλές κάθε βράδυ άπειρος, όλοι μαζί σε ένα κανάλι, και οι 4 που pushάρουν ή κάνουν fastάκια, και αυτός που παλεύει το solo GR92 για 2η εβδομάδα σερί και οι άλλοι που κάνουν gold/vault farming. Κανείς δεν πιστεύει ότι το παιχνίδι είναι τέλειο, το αντίθετο μάλιστα: άπειρα τα ελαττώματα. Αλλά το gameplay είναι ευχάριστο και απλό, δεν θέλει πτυχίο και 6 ώρες διάβασμα πριν μοιράσεις skill points σαν το POE, συνεπώς το πρόβλημα ανάγεται αυτόματα σε θέμα παρέας.

    Αν η παρέα υπάρχει, όλα τα άλλα γίνονται.

    • Like 1
  6. 42 minutes ago, fatalara said:

    Δεν με ενοχλει κατι απλα δεν βλεπω κανενα νοημα. Οτι δηλαδη φαρμαρουμε στατς?

    και γτ να μην βαζουμε στατς οσο ανεβαζουμε λεβελ μεχρι να παμε 60 π.χ και μετα μονο items? Τι να πω... τα εχω χαμενα

    Μα αυτό σου λέω, τι σε νοιάζουν τα stats; Παίξε season, o Nr1 crusader στην Αμερική (Season 9) έχει βγάλει GR92 με 800κάτι Paragons. Εγώ στο no-season έβγαλα το GR90 στα 2k paragons. Όλα τα υπόλοιπα είναι κρεμαστάρια για την αλεπού :)

     

    Για να μην παρεξηγούμε, το παιχνίδι έχει άπειρα ελαττώματα, άλλα υποκειμενικά κι άλλα αντικειμενικά. Το να μην σου αρέσει για τον ΦΧΨ λόγο είναι δεκτό, όπως και το να σου άρεσε αλλά το βαρέθηκες, επίσης απολύτως σεβαστό. Αλλά το "δεν μπορώ να κάνω compete γιατί δεν έχω 3k paragons" είναι δικαιολογίες ;)

  7. On 15/1/2017 at 3:57 PM, fatalara said:

    Paragon... αυτος που το σκεφτηκε πρεπει απλα να πηδηξει απο γεφυρα.

    Δικαιολογίες! Άμα σε ενοχλούνε οι καμμένοι με τα 3-4k paragons, παίξε season.

  8. Έχετε απορία τι μπορεί να προκαλέσει το κάθε ναρκωτικό, αλλά δεν θέλετε να δοκιμάσετε; Τρεις Δανοί δοκιμάζουν όλα τα ναρκωτικά στο κανάλι τους στο Youtube και καταγράφουν τα πάντα: θερμοκρασία σώματος, παλμοί, συναισθήματα, παραισθήσεις κλπ

     

    Drugslab

    https://www.youtube.com/channel/UCvRQKXtIGcK1yEnQ4Te8hWQ

     

     

    • Like 4
  9. 9 hours ago, P70 said:

    αλλα να μαθουμε οτι ειναι άλλο expansion ή D4 στα σκαρια

    Το expansion ήταν σχεδόν έτοιμο πριν από κάτι μήνες, αλλά οι αποφάσεις που πήρανε για το μέλλον του παιχνιδιού (που έχει να κάνει με το τι θα ανακοινωθεί τον Νοέμβριο στην Blizzcon) οδήγησαν στο πελώριο από άποψη περιεχομένου Patch 2.4. Οποιδήποτε άλλο patch στην μετά-RoS εποχή ήταν 1-5 new legendary items, balance & bug fixes και πάπαλα. Το 2.4 είχε 30+ νέα items, Greyhollow island, Set dungeons, new bounties, ένα τσουβάλι features (empowered rifts, revised buff bar, κλπ), rework σε όλα τα sets και σε πάνω από 100 skills και πάει λέγοντας. Έκανε μπαμ ότι το περιεχόμενο του 2.4 συν κάποια μεγαλύτερα features (νέο class? νέο act?) που ξυρίστηκαν πριν βγουν live, συν το ξετσουβάλιασμα ενός τόνου cosmetics στο προηγούμενο patch προοριζόντουσαν για expansion.

     

    Ευελπιστώ τα νέα της Blizzcon να μην είναι καμιά ταινία Diablo γιατί θα φρικάρω. Το σενάριο "World of Diablo" απλά δεν παίζει, το WoW έχει ακόμα 11m συνδρομές και η Blizz δεν ρισκάρησε ποτέ να έχει 2 παιχνίδια από το ίδιο genre. Το σενάριο "Diablo Go" το βλέπω πιο πιθανό μετά την αγορά της King Digital, αλλά δεν έχω άποψη πριν δω προϊόν. Το σενάριο "Diablo 4" είναι το πιο πιθανό απ'όλα και δεν είναι μόνο 4 χρόνια από το D3, ανακοίνωση θα κάνουνε όχι κυκλοφορία.

     

    Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, μας φταίει η Blizz που βαριόμαστε το παιχνίδι. Εδώ και 3 χρόνια γκρινιάζουμε που το meta είναι πάντα το ίδιο και ξαφνικά βρεθήκαμε με ένα patch που μπορείς να παίξεις endgame κυριολεκτικά με κάθε class και ανατριχιάζουμε στην ιδέα του να μην έχουμε νέο patch :hehe:

     

     

    Quote

    H Blizz βλέπει οτι παιχνίδια τέτοιου είδους δεν αποφέρουν τα κέρδη που απέφεραν παλιότερα.

    Τα microtransactions της Κίνας από μόνα τους μπορούν να κρατήσουν το παιχνίδι με το δικό τους προσωπικό, αυτό είναι δεδομένο και είναι και ο λόγος που η Blizz θέλει και θα ανακοινώσει κάτι για το Diablo στην Blizzcon του Νοέμβρη. Οι τσαμπατζήδες της Αμερικής και της Ευρώπης απλά συντηρούν το hype του Diablo franchise εκεί που το θέλει η μαμά Blizz για να μοσχοπουλάει στους υπερπολλαπλάσιους παίκτες που έχουν οι κινέζικοι servers :)

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.