Jump to content

alex_000

Premium Members
  • Posts

    1.046
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About alex_000

  • Γενέθλια 01/03/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

alex_000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. alex_000

    Crysis

    δεν θα το έλεγα bugs διορθώνει κυρίως.
  2. alex_000

    Crysis

    Η nvidia έβγαλε τους 169.44 beta drivers συγκεκριμένα για το 1.2 patch του crysis. Από ότι διαβάζω όποιος δεν τους έχει εχει προβλήματα. Εγώ τους εγκατέστησα και δεν βλέπω πρόβλημα στο crysis ενώ δουλεύουν μια χαρά επίσης με lost planet, wow, Και hellgate london που δοκίμασα. Προσωπικά παίζω το crysis με το CFG του natural mod (αλλά χωρίς το υπόλοιπο mod) , σε DX9 mode στα vista. Η διαφορά με very high από directx 10 είναι ανύπαρκτη αλλά τα fps πολύ ανώτερα. (25-33 fps σε 1440χ900 με 8800gt). Tο οπτικό αποτέλεσμα όμως είναι πολύ ανώτερο απο το "όλα high" setting παρόλο που έτσι τα frames είναι 27-35
  3. alex_000

    World of Warcraft

    full pvp πλέον πολυ πιο χαλαρά απο το απειρο καψιμο που εριχνα τον τελευταίο χρόνο. http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=Genjuros&n=Bodycount
  4. alex_000

    World of Warcraft

    genjuros
  5. alex_000

    World of Warcraft

    Εμείς στο guild έχουμε μείνει πίσω παρόλο το απειρο βρίσιμο που πέφτει έχουμε προβληματα attendance στα νεα boss και μετα βίας μόλις καθαρίσαμε bwl.. τουλαχιστον είμαι απο τους καμμένους και είμαι ηδη full wrath και εχω τσιμπήσει και ενα sulfuras.. (orange <3 ).. παρόλα αυτά όπως είπε ο zyx και εγώ για το pvp είχα μπει αλλά pvp = dead αν και παίζω αρκετά bg... οταν επανέλθει world pvp βλέπουμε. ω ρε πόσο καιρο εχω να γραψω στο lab.. καταραμενο wow..
  6. alex_000

    World of Warcraft

    Γεια πείτε κανα nick οι του genjuros..
  7. alex_000

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    WoW. και δεν νομίχω να παίξω κάτι άλλο για καιρό ακομα...
  8. alex_000

    World of Warcraft

    δεν είχε ιδιέταιρο lag στον crushridge οι ιταλοί ήταν το πρόβλημα και δεν σεβοντουσαν κανένα μιλώντας Ιταλικά στο main chat (κάτι που πλέον κάνουν και οι Ελληνες στον νέο server πάρόλο που παραπονιόντουσαν... κλάσσικά)
  9. alex_000

    World of Warcraft

    Εμεις που φύγαμε απο τον crushridge και πήγαμε genjuros την γα'με μου φαίνεται. Δεν παίζει κόσμος στον genjuros τι ***** σαν να παίζεις single player είναι... αντε να δούμε αν θα γίνει το migration επι πληρωμή που ακούγεται γιατι δεν παλέυεται..
  10. alex_000

    World of Warcraft

    Το είδα και εγώ σε ένα φίλο μου. Ολοι οι warriors τρέχανε με το που τον βλέπανε...
  11. alex_000

    World of Warcraft

    Φίλε χρειάζεται πιστωτική το game για την ενεργοποίηση του λογαριασμού. Παρόλα αυτά μπορείς πρίν περάσει ό μήνας να κάνεις ανανέωση με προπληρωμένη κάρτα δηλωνοντας έτσι ότι δεν θές να χρεωθεί η πιστωτική (Και δεν θα χρεωθεί ποτέ)
  12. alex_000

    World of Warcraft

    a) Οχι αρκει να μην μπαίνουν και οι 2 δικαιούχοι μέσα ταυτόχρονα. Δεν μπορεις να λλαξεις username pass (νομιζω) . Πας στο manage account και σιγουρευεσαι. Να σβήσεις χαρακτήρες μπορείς αλλά δεν χρειάζεται μπορείς να έχεις μέχρι 50 χαρακτήρες σε διαφορετικους servers. Mπορείς να αρχίσεις καινούριο απο την αρχή. β) Πανε σε ενα νετ καφε και ζητα καποιον να κανεις ενα acount για λίγο ή πάρε ένα pass για 10 μέρες απο οποιονδήποτε φίλο σου που το έχει αγοράσει. (περιλαμβάνεται στο κουτι). Σημειωση. Το παιχνίδι και το pass απετουν πιστωτική για να κάνεις account. αυτα.
  13. alex_000

    World of Warcraft

    Αφου τελειωσαν οι φοιτητικές υποχρεώσεις μπηκα και εγώ στο WOW. Ειναι όντως όσο καλο όσο ειχα ακούσει. Ακόμα νεος είμαι παίζω μόλις 2 μέρες και είμαι Level 15 night elf warrior στον crushridge (parlare italiano? ) Αυτά , λοιπόν εχω δουλειά, πρέπει να με παρατήσει η κοπέλα να με διώξει η σχολή και να ξεχάσω να τους απαντήσω αν με δεχτούν στο μεταπτυχιακό, αλλά θα εξηνταρίσω γρήγορα
  14. alex_000

    καινούρια σχολική/φοιτητική χρονιά

    Αντε και με DSL (οι φοιτητές). Μακάρι να ανκοινώσει τιποτα ο Χοντρός αύριο.
  15. alex_000

    καινούρια σχολική/φοιτητική χρονιά

    Καλή χρονιά να έχουμε και μακάρι να με δεχτούν στο μεταπτυχιακό
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.