Jump to content

kots

Premium Members
  • Posts

    423
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About kots

  • Γενέθλια 25/12/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    INTERNET
  • Ενδιαφέροντα
    RIPPING
  • Επάγγελμα
    STELEXOS

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kots's Achievements

  1. kots

    μετατροπή txt σε application/octet-stream

    IJIJIJIJIJIJ IJIJIJIJIJIJ¥ MkMkMkMkMk MkMkMkMkMkMkMkMkMkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk IJIJIJIJ$!ç 9,cMkMkMkóœ ,c,c,c,c-kÇ 9(BMkMkMkï {,c,c,c,c,c iJiJiJiJiJiJiJiJiJiJ mkmkmkmkmkmk iJIJA AIJIJIJ IJIJ IJIJIJe)E)IJ IJIJóœ IJIJßÿ IJIJ IJIJ­ iJiJ iJiJ f1f1f1ë ZiJf1f1f1f1Öµ f1f1f1f1f1 f1f1f1f1 f1f1f1f1 mkmkmkmkmkmkmkmkmkmk„ mkmkmkmkmkmkmkmkmk mkmkmkmkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk iJiJiJiJiJ IJIJIJIJ(BÆÿÿ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c­ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c,c„ ,c,c,c,cMk ,c,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c,c ZiJiJiJiJiJiJiJiJiJª RiJiJiJiJiJiJiJiJiJ<÷½ IJIJ IJIJ IJIJ IJiJ MkMkMkMkMk iJiJ iJiJiJ RE)iJiJiJiJŒ f1f1f1f1f1f1f1f1f1y f1f1f1f1f1f1f1f1f1 mkmkmkmkmkmkmkmkmk¥ mkmkmkmkmk smkmkmkmkmk 1E)IJIJIJIJIJ 1IJMkMkMkMkMkÆÿÿ mkmkmkmkmk mkmkmkmkmk MkMkMkMkMkMkMkMkMk ,c,c,c,c,cóœ ,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c„ ,c,c,c,c,c,c,c,c,c ,c,c,c,c,c Το ξαναείδα αυτό το site. δυστυχώς μου διαβάζει αυτό.
  2. δούλευα ένα office suite το οποίο μετέτρεπε τα αρχεία doc σε dkb (σας επισυνάπτω ένα παράδειγμα), ώστε να τα διαβάζω σε μια συγκεκριμένη συσκευή. Δυστυχώς, η εταιρεία έκλεισε, και δεν μπορώ να δουλέψω πλέον το software , με κανέναν τρόπο. ψάχνω τρόπο (software) να μετατρέψω τα doc αρχεία μου (ή txt) σε αυτήν την μορφή ώστε να τα φορτώσω στην συσκευή και να τα διαβάσω. δεν γνωρίζω τίποτα από προγραμματισμό, και θα προτιμούσα κάποια λύση Online, δηλαδή να δίνω το αρχείο doc και να μου το μετατρέπει. υπάρχει περίπτωση κάποιος να κατέχει το θέμα και να παρέχει βοήθεια; 01.dkb
  3. Μην βιαστείτε να κλειδώσετε το ποστ, έχω επίγνωση του τι ζητάω. Είχα αγοράσει μια συσκευή πριν 6 χρόνια. Την συσκευή συνόδευε ένα suite, το οποίο με το που το εγκαθιστάς, ζητάει activation, είχα βάλει το cd key που μου έστειλαν το οποίο θα παρέμενε ενεργό για 30 μόνο ημέρες. τα χρόνια πέρασαν, η εταιρεία πλέον είναι αδρανής, κι εγώ προχθές έκανα φορματ στον υπολογιστή μου λόγω προβλήματος. Πήγα τώρα να συνδέσω την συσκευή, αλλά κατά την εγκατάσταση του suite κι ενώ αυτό εγκαταστάθηκε, ως πρώτη χρήση, ζητάει το activation. Σημείωση, το suite είναι δωρεάν, την συσκευή πληρώνεις. Υπάρχει ακόμη το suite στο site τους. Η εταιρεία όμως, έχει αδρανοποιηθεί, δεν απαντάει σε email, τα προϊόντα της δεν είναι πλέον διαθέσιμα με συνέπεια, να μην μπορώ να ξεκινήσω την εφαρμογή. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα να παρακάμψω το activation, (να ξαναγράψει δηλαδή το exe) και να μπορώ να λειτουργώ την συσκευή που έχω ήδη πληρώσει κανονικά;
  4. σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. παρακαλώ μην κλείσει το θέμα, θα πάρω μια συσκευή και πιθανόν να επανέλθω για περαιτέρω πληροφορίες. θα δοκιμάσω κάτι με καλώδιο
  5. η λύση με τα καλώδια είναι αδύνατη. καταρχάς λόγω μορφολογίας του χώρου. θέλω η λύση να είναι αποκλειστικά ασύρματη. να σε ρωτήσω κάτι, το ότι είναι λαπτοπ που μας εμποδίζει; εννοείται δεν αμφισβητώ αυτό που λες, απλά για να μαθαίνουμε. οι λύσεις ATEN & Raritan κάνουν την δουλειά ασύρματα; μπορείς να μου προτείνεις μια συσκευή στο σκρουτζ;
  6. σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια. minast αν βρεις τίποτα στην ελλάδα μου λες. μη μπλέξουμε με τελωνεία κτλ
  7. αυτό που θέλω να κάνω είναι στο ίδιο τοπικό δίκτυο να συνδεθούν δύο λαπτοπ. ή ένα σταθερό κι ένα λαπτοπ. είναι για παρουσίαση και σχεδιασμό προπόνησης σε επαγγελματική ομάδα. ο ένας προπονητής με το σταθερό, παρουσιάζει την προπόνηση. ο υπολογιστής αυτός για λόγους που δεν μπορώ να αναφέρω, δεν μπορεί να έχει προγράμματα τυπου anydesk, wmware, teamviewer κτλ. ας πούμε ότι για να συμπληρωθεί το logbook της uefa δεν επιτρέπονται αυτές οι "παρεμβάσεις". οπότε θέλουμε με μία συσκευή , να πάρουμε την εικόνα/παρουσίαση από το σταθερό, να την στείλουμε στο Laptop ώστε να βλέπει ακριβώς την επιφάνεια εργασίας και την παρουσίαση, και να μπορεί (ο απομακρυσμένος χρήστης) να κάνει κάποιες παρεμβάσεις όπου χρειαστεί από το λαπτοπ στο σταθερό, με το ποντίκι/πληκτρολόγιο.
  8. Μπορείς να μου πεις σχετικά με αυτό το kvm switch;; Τι ακριβώς κάνει και πόσο κοστίζει σε παρακαλώ; Θέλω hardware αποκλειστικά .
  9. Εννοώ Mouse/keyb βασικά και μόνο mouse μου κάνει τη δουλειά. Oric φίλε, αυτό το win10 thin client, δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς κάνει. βλέπω μέσα λεέι virtual machine, λέει σύνδεση με δυο οθόνες.
  10. καλησπέρα. είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά δεν συγκράτησα το όνομα της συσκευής, ένα μαραφέτι (hardware), που το συνδέεις με το κουτί σου και εννοείται με το wifi σου και μπορείς εντός της οικίας σου να χειρίζεσαι την συσκευή σου, από άλλη συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ίδιο δίκτυο. γνωρίζει κάποιος ποιο είναι αυτό το hardware? θέλω να με κατευθείνετε περίπου πως να το ψάξω σας παρακαλώ μη μου δώσετε απαντήσεις για software τύπου anydesk κτλ, τα γνωρίζω όλα αυτά, δεν μου κάνουν. δεν θέλω software.
  11. έγινε παιδιά έχετε δίκιο εσείς. στην επόμενη απορία μου, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, λόγους χρήσης υπολογιστή, και αναλυτική αιτιολόγηση της ερώτησης. μπορεί από την απάντησή σας, να θέλω να κλέψω κανένα πανεπιστήμιο και να περάσω το μάθημα. δεν είναι ηθικό, ούτε νόμιμο, μπορεί αυτός που δίνει την απάντηση να μπλέξει, ή να πάει φυλακή κανένας moderator. έχετε δίκιο. την επόμενη φορά θα προσέχω τι ρωτάω.
  12. Ρε παιδιά... τι θα γίνει με αυτήν την μάστιγα. από την μέρα που άνοιξε το site το ίδιο πράγμα. τι σε νοιάζει φίλε μου για ποιον λόγο; ρωτάω κάτι συγκεκριμένο. αν δεν ξέρεις μην απαντάς ρε φίλε. μου ήρθαν 4 ειδοποιήσεις ότι έχω μήνυμα, μπήκα με όρεξη να βρω την απάντηση για να κάνω την δουλειά μου και βλέπω όλα τα offtopic. ε ήμαρτον πια. ή δώσε την απάντηση σε αυτό που ρωτάω, ή μην απαντάς καθόλου. δηλαδή rageαρουμε χωρίς λόγο.
  13. το γνωρίζω αυτό φίλε. το έχω σε excel από εκεί έκανα copy paste την συνάρτηση. το θέλω σε batch
  14. Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθειά σας καθότι δεν γνωρίζω καθόλου από προγραμματισμό. θα ήθελα να φτιάξω ένα πολύ αρχείο batch το οποίο να τρέχει κατευθείαν στον υπολογιστή μου και να μου ζητάει να βάλω τρεις παράμετρους. α. βάλε μου τον βαθμό ΕΔ1 β. βάλε μου τον βαθμό ΕΕ γ. βάλε μου τον βαθμό ΕΔ2 μόλις βάλω τους τρεις βαθμούς να κάνει την εξής πράξη: =(8,5-A*0,01-B*0,02-C*0,01)/0,6 και να μου δίνει το αποτέλεσμα (αν γίνεται με 3 δεκαδικα το πολύ) Το αποτέλεσμά σου είναι: ***** φαντάζομαι θα είναι κάτι εύκολο για κάποιον που ξέρει λίγο προγραμματισμό.
  15. καλησπέρα. επειδή το gpay δεν δουλεύει σωστά, θα μπορούσατε να μου πείτε άλλες εφαρμογές ή digital wallets που να συνεργάζονται με revolut για πληρωμές μέσω κινητού; δεν θέλω τρόπους να κάνω το gpay να δουλέψει καθότι έχω δοκιμάσει τα πάντα (εκτός κι αν υπάρχει κανένα εξαιρετικό cheat ?). επίσης δεν θέλω να μου πείτε για winbank και alfa bank, θέλω την revolut ή την curve. ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.