Jump to content

Skinny13

Premium Members
  • Posts

    1.005
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κυψελη

Skinny13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Skinny13

    Live For Speed

    ΤΗΑΝΧ !
  2. Skinny13

    Live For Speed

    FrOsT δεν κανεις καμμια καλη να ποσταρεις κανα screenshot με το setup που εχεις κανει????
  3. Skinny13

    Live For Speed

    1,40 το καλυτερο αλλα απο κει και περα θελει tunning....
  4. Skinny13

    Live For Speed

    1)Για ριξτε καμμια Pic απο τo στησιμο σας πως ειναι για να help τους νεοπες! 2)Επαιζα Online και εκανε ενας τυπας 1,35 με το μικρο το αμαξι (το default) WTF.... πως ειναι δυνατον..?
  5. Skinny13

    Watercooler's Gallery

    iNFO http://octech.gr/forum/viewtopic.php?t=2059
  6. Skinny13

    Linux distro chooser

    εμενα Kubuntu Debian SuSE MEPIS χμμμμ wtf πως βαζει στην ιδια κατηγορια suse και debian?
  7. Skinny13

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    κατ αρχας ειναι ασχετα μεταξυ τους ...να μας ελεγες 4 ραλυ θα σου λεγαμε ...αλλα ετσι? τεσπα....juiced θα επαιζα
  8. Skinny13

    Live For Speed

    για το ιδιο παιχνιδι μιλαμε? μ αρεσε παντως αυτο v0.5.0 has a full analog clutch, analog handbrakes and lots lots more.
  9. Skinny13

    Live For Speed

    οκ σε αυτο θα συμφωνησω ειναι καινοτομια αν και για μενα δε μετραει και τοσο αφου παιζω με τιμονι εγω παντως θα το βαθμολογουσα ως εξης gameplay 9 (απλα και μονο επειδη εχει εναν βαθμο δυσκολιας) ηχος 6 γραφικα 5 αντοχη στο χρονο 7 multiplayer 8
  10. Skinny13

    Live For Speed

    καλα...αυτα δεν εχουν καμμια σχεση με εξομειωτες,ειδικα το vrally πανω κατω τα ιδια παιχνιδια εχουμε παιξει (μονο 1 παιχνιδι f1 εχω παιξει εγω) αρκετα καλα οσον αφορα την εξομειωση ειναι το rally championship,παλιο παιχνδι βεβαια αλλα και τα collin04 - 05 ηταν εξισου καλα εννοειται ρε φιλε,απλα καλα ειναι να μην παρασυρονται καποιοι (δεν αναφερομαι σε καποιον συγκεκριμενα) επειδη στην αρχη ακουστηκαν μια δυο πολυ υπερμετρα υποκειμενικες αποψεις υπερ του συγκεκριμενου παιχνιδιου απλα και μονο επειδη υπαρχει μια ταση να θαβουμε εταιριες οπως η ea ====================== αμα θελετε να το γενικευσουμε καπως πειτε οτι ειστε στη θεση ενος συντακτη περιοδικου και σας ανεθεταν το review του live4speed πως θα βαθμολογουσατε gameplay ηχος γραφικα αντοχη στο χρονο multiplayer
  11. Skinny13

    Live For Speed

    οκ,σε αυτο μπορει να εχεις δικιο αλλα...πανω κατω σε ολα τα παιχνιδια ετσι αντιδρουν τα αυτοκινητα σε μικροτερο η σε μεγαλυτερο βαθμο πχ αν ο κωδικας στο nfsu2 ειναι αρχη αν τρεχεις με 120km/h τοτε πλαγιολισθηση = 2 m τελος στο live4speed ειναι αρχη αν τρεχεις με 120km/h τοτε πλαγιολισθηση =15m τελος καπως ετσι το βλεπω εγω κατα τα αλλα ο ΗΧΟΣ και τα ΓΡΑΦΙΚΑ επιβαλλονται να ειναι οσο το δυνατον καλυτερα σε εναν "εξομειωτη"
  12. Skinny13

    Live For Speed

    θα ηθελα να εκφρασω μια αντιθετη αποψη οσον αφορα τη εξομειωση.... επειδη ενα αμαξι δλδ χανει ευκολα τον ελεγχο ειναι απαρατητα εξομειωση.... σορρυ αλλα ειστε πολυ γελασμενοι...και μαλιστα κατα πολυ...προσωπικη αποψη παντα δυσκολο στο χειρισμο μπορειτε να το πειτε...ενδιαφερον παιχνιδι οσον αφορα το multiplayer ..οκ αλλα εξομειωτη???ΛΟΛ καμμια σχεση
  13. Skinny13

    Live For Speed

    καλο το παιχνιδι ,δε λεω αλλα τα γραφικα του ειναι αισχρα....χειροτερα και απο το test drive...ελεος δλδ 2005 εχουμε και βγαζουν παιχνιδια με τετοια γραφικα?
  14. Skinny13

    Live For Speed

    χμμμ?τι...... ειναι freeware?
  15. Skinny13

    AMD OC Database

    λιγα αλλα καλα τα ευσημα για το tunning πανε στον Tanner xe xe...ειναι μυστικο....θα αρχισω να κανω και αλλα (καλυτερα) εντος ολιγου (δεν εχω καποιο φωτ προχειρη,αν εχει ο tanner ,ανεβαζει)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.