Jump to content

Giorgos

Premium Members
  • Posts

    466
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Giorgos

  1. Περίμενα κάτι διαφορετικό σαν τέλος στο Breaking Bad.

    Δεν ήταν βεβαίως άθλιο (πχ Lost) αλλά μου φάνηκε υπερβολικά αναμενόμενο. Γιατί έπρεπε για ακόμα μια φορά όλοι οι "κακοί" να τιμωρηθούν;

    Κυρίως ο Walter White άξιζε ενά λιγότερο μοναχικό τέλος.

    Επίσης, για ποιό λόγο έπρεπε να γλυτώσει ο κατά βάθος καλός, αλλά διαρκώς ηλίθιος και αυτοκαταστροφικός Pinkman?

  2. α. "Η σημαία ψηλά" είναι μια καθ' όλα δημοκρατική φράση, που θα μπορούσε να συνοδεύει δελτίου τύπου σχεδόν οποιουδήποτε κόμματος ή πολιτικού σχηματισμού οπουδήποτε στον κόσμο

    Όμως όταν η φράση χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο χρόνο από συγκεκριμένο χώρο, τότε αποκτά συγκεκριμένη σημασία.

    Και το "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" μια καθ' όλα ωραία φράση είναι.

    Από τη στιγμή που ποινικοποιείται η ιδέα και αναζητάται μέσω παρακολουθήσεων το νομικό έρεισμα για να ασκηθούν ποινικές διώξεις, το παιχνίδι το έχουν κερδίσει οι -συμπτωματικά διωκόμενοι τώρα- φασίστες.

    Δεν ποινικοποιείται η ιδέα (όποια και αν είναι αυτή) αλλά οι ενέργειες, με βάση τις οποίες προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Δεν διώκονται πολιτικές, αλλά άτομα που οι διωκόμενες ενέργειες τους απορρέουν από κοινές (πολιτικές/φασιστικές/ναζιστικές) πεποιθήσεις.

    Εάν από την άλλη αυτό που κατακρίνεις είναι ότι η όποια μαρτυρία εναντίον της Χ.Α. έχει ληφθεί παράνομα, τούτο είναι άλλο θέμα - καθαρά νομικό - που σχετίζεται με την αποδεκτότητα της μαρτυρίας στο Δικαστήριο.

    Δεν καθιστά όμως τα έργα τις Χ. Α., λιγότερο παράνομα ή επικίνδυνα.

  3. Πολύ ωραίο το Far Cry 3, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα επικό.

    Το σενάριο δεν με ενθουσίασε. Θα ήθελα επίσης περισσότερα όπλα και καλύτερο Α. Ι.

    Προτεινετε μου κατι που να παιζει σε 13αρι λαπτοπ με i5 + intel hd3000 που να μην τον ζεματάει και να μην ειναι real time strategy (ειμαι αργός σαν χελώνα :p ).

    Κατα προτιμηση κάτι με χαμηλό βαθμό δυσκολίας...

    Αν σου αρέσουν τα adventures, το gone home φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. δεν ξέρω βαθμό δυσκολίας.

  4. Έμενα το Origins μ' άρεσε πολύ, αυτή την θεωρώ χειρότερη. Στο Origins βάζω ένα 8 και σε αυτή βάζω ένα 6.

    To είδα και εγώ προχθές. Μακράν το χειρότερο από όλα τα X-MEN.

    Αντίθετα, το The place beyond the pines μου άρεσε αρκετά, είναι διαφορετικό.

    Όσο για το Oblivion συμφωνώ με τον honda22 για το σενάριο.

  5. > 1) Δεν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα στο υλικό(hardware) του μηχανήματος. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποιου τύπου ασυμβατότητα με την συσκευή και με την μητρική ή το πρόγραμμα εγγραφής ή γενικότερα στο σύνολο του προσωπικού υπολογιστή.

    Αν όταν αγόρασες το προϊόν στις προδιαγραφές του αναγραφόταν η ισχυριζόμενη ασυμβατότητα ή εάν η μητρική σου κυκλοφόρησε μεταγενέστερα, τότε δεν ευθύνονται, αφού στην πρώτη περίπτωση σε είχαν προειδοποιήσει και τη δεύτερη περίπτωση δεν μπορούσαν να την προβλέψουν.

    Σε οποιανδήποτε όμως άλλη περίπτωση θεωρώ ότι έχουν υποχρέωση να στο αλλάξουν. Διότι αυτό που ονομάζουν "ασυμβατότητα" δεν είναι στην ουσία τίποτα άλλο παρά ελάττωμα του προϊόντος. "Ελαττωματικό" θεωρείται το προϊόν το οποίο δεν παρέχει την προβλεπόμενη απόδοση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.

  6. Βέβαια. Δώστο πίσω και ζήτα άλλο ίδιων χαρακτηριστικών "συμβατό". Δεν είναι δικό σου πρόβλημα αν το προϊόν που έχεις αγοράσει είναι ελαττωματικό (ή έστω μη συμβατό) με το υπόλοιπο σύστημά σου, αφού κάτι τέτοιο δεν το γνώριζες κατά την αγορά. Αν το γνώριζες δεν θα το αγόραζες.

  7. δεν κρυβω τιποτα ουτε προσπαθω να εκβιασω καταστασεις, αυτα που δικαιουμαι θελω. Και στη συγκεκριμενη περιπτωση rma του rma του rma δεν ξερω τι παιζει !

    Δεν έχει σχέση αν είναι rma του rma. Τα πράγματα είναι απλά κατά την άποψή μου. Είτε σου δίνουν δίσκο ίδιο ή καλύτερο, είτε σου επιστρέφουν τα χρήματα που είχες δώσει όταν αγόρασες τον πρώτο δίσκο. Το πόσο κοστολόγισαν τον δίσκο κατά το rma δεν σε ενδιαφέρει ούτε μπορεί να αλλάξει τα δικαιώματά σου.

  8. Δεν ξερω τι δουλεια κανεις και ποσο κοντα εισαι στο να "εισαι στην θεση του"

    Ποιός είμαι και τι δουλεία κάνω είναι εντελώς άσχετο με το θέμα και ποτέ δεν θα το προτάξω προς απόδειξη όσων γράφω. Περισσότερο όμως άσχετη θεωρώ ότι είναι η έμμεση και ατεκμηρίωτη αιχμή σου πως ίσως είμαι 'κοντά στη θέση του' υπονοώντας ότι για αυτό έγραψα όσα έγραψα.

    Τέλος πάντων, ποτέ δεν είπα ότι είναι photoshop. Μίλησα για προπαγάνδα, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα χρήματα έφυγαν αυτό είναι γεγονός. Δεν σημαίνει όμως επειδή κάποιοι έβγαλαν εκτός Κύπρου χρήματα, σώνει και καλά, είχαν προνομιακή μεταχείριση. Τόσο απλά.

    Αφού δεν πιστεύεις στις όμορφα χρονικά ταυτισμένες συμπτώσεις, πως εξηγείς ότι την προηγούμενη μέρα του δημοσιεύματος στην εφημερίδα του ΑΚΕΛ, είχε προκύψει το θέμα με ύποπττες διαγραφές δανείων στο οποίο εμπλέκονταν κατά κύριο λόγο τα όργανα του ΑΚΕΛ και ηγετικά του στελέχη;

  9. Γιατι ο ενας λεει 10,5 εκ και ο αλλος τα διπλα?

    Κανείς δεν λέει αυτό που έγραψες. 21 εκ. ήταν και πήγαν σε 2 τράπεζες.

    Απόσπασμα απάντησης:

    " Η Εταιρεία Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ μετέφερε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στον τρεχούμενο λογαριασμό που διατηρεί με την Τράπεζα Κύπρου Λτδ στην Κύπρο το ποσό των 10.500.000 Ευρώ το οποίο τοποθετήθηκε σε λογαριασμό προθεσμίας στην εν λόγω τράπεζα, ενώ ποσό 10.500.000 Ευρώ μεταφέρθηκε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στην Τράπεζα Barclays PLC "

    Γιατι ενω 3 μηνες κυκλοφορει το σεναριο και ο καλος μπιζνεσμαν το υποψιαζεται (δικαιολογημενα) "περιμενει" να το κανει 3 μερουλες πριν το μπραφ, 2 βδομαδες μετα την εκλογη του γαμπρου του κλπ κλπ?

    Επειδή τελικά είτε δεν είναι τόσο καλός μπίζενεσμαν, είτε είναι ανόητος, είτε πίστεψε τον υπουργό οικονομικών ο οποίος την προηγούμενη του 1ου eurogroup επέμενε ότι το "¨κούρεμα" είναι ανοησία. Εγώ θα πόνταρα στο 2ο. Στη θέση του θα έβγαζα έδω και καιρό όλα τα χρήματα. Και μην μου πεις ότι η εταιρεία άφησε 15.000.000 να χαθούν σε μια νύκτα μόνο για τα μάτια του κόσμου.

    Γιατι αφου το υποψιαζεται ο καλος μπιζνεσμαν δεν εβγαλε και τα υπολοιπα ωστε να μην εχει καθολου χασουρα? 3 μηνες ειχε μπροστα του... Δεν γινεται να ισχυουν και τα 2... ;)

    Απάντησα ήδη. Δεν είπα ότι ισχύουν και τα 2. Εξήγησα γιατί κατά την άποψή μου δεν είναι λογικό να ισχύει η είδηση που μας παρέπεμψες. Ποία είναι στο τέλος η αλήθεια, είναι άλλο θέμα ;)

    Πως "κλειστα" τραπεζογραμματια σπανε?

    Και να ρωτησω κατι ασχετο, (ειλικρινα) αν εγω εχω "κλειστα" λεφτα για Χ διαστημα στην τραπεζα απο τον π.χ. Γεναρη και ψυλλιαζομαι (ειμαι σιγουρος) φολα... μπορω/εχω την ευχερια να τα σπασω και να αλλαξω τραπεζα ή ειμαι απο χερι χαμενος?

    Οτιδήποτε* έχεις στην κατοχή σου σπάει αρκεί να είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις την ποινή προεξοφλησης.

    Αυτό που έγραψε ο LL_NEO ισχύει και στην Κύπρο. Δεν υπάρχει περιορισμός που να σου απαγορεύει να σπάσεις γραμμάτιο.

  10. Παντα τυχεροι μερικοι ανθρωποι! Αμα εισαι καλος μπιζνεσμαν τελικα ολα σου πανε δεξια! Αξιοι!

    21 εκατομμύρια «φυγάδευσαν» πριν το κούρεμα συγγενείς του Αναστασιάδη

    Καλός μπιζνεσμαν με ζημιά 15 εκατομμύρια; Δεν νομίζω.

    Απόσπασμα από απάντηση των συγγενών:

    ....Αν είχαν τάχα «προνομιακή» ενημέρωση μπορεί να απαντήσουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, γιατί να μεταφέρουν σε τράπεζα του εξωτερικού μόνο ποσό 10.500.000 Ευρώ όταν η τελική ζημιά που υπέστησαν ξεπερνά τα 15.000.000 Ευρώ;

    Αυτά περί "προνομιακής μεταχείρισης" είναι προπαγάνδα του κόμματος της αντιπολίτευσης. Εδώ και 3 μήνες κυκλοφορούσε το σενάριο για το 'κούρεμα'. Δεν είναι ανάγκη να είσαι συγγενής του προέδρου για να το υποψιαστείς.

  11. Το πληγμα στον χρηματοπιστωτικο τομεα ηταν δεδομενο ακομα και στα ματια ενος αδαη σαν εμενα

    ειτε εβαζαν χερι στα κατω των 100Κ ειτε μονο στα ανω των 100.

    Εφοσον αποφασισαν να βαλουν χερι, η εμπιστοσυνη Κυπριων, Ρωσων και λοιπον θα πηγαινε περιπατο

    δεν πιστευω οτι το αρνειται κανεις αυτο (αυτος δεν ηταν κι ο σκοπος εξαλλου?)

    Το οτι πηγαν να παιξουν blitzkrieg στο "προκλητικο πλυντηριο/κουμπαρα" της μεσογειου

    και αντιμετωπισαν εστω και αυτη τη λιγοστη αντισταση η οποια ομως καταφερε και εσωσε το κουρεμα στις καταθεσεις των Κυπριων πολιτων κατω των 100Κ ειναι κατι σημαντικο

    και ειναι τραγικο να παραβλεπεται και παραγκωνιζεται χαριν της μεγαλης εικονας

    (που ετσι κι αλλιως αργα ή γρηγορα με τον εναν ή με τον αλλο τροπο θα εκτυλισσοταν με παρομοιο τροπο)

    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο στόχος των ευρωπαίων προφανώς δεν ήταν να "εξυγιάνουν" το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου αλλά να το εξοντώσουν. Και το πέτυχαν με το λεγόμενο "κούρεμα". Πληροφοριακά, η Κύπρος όσο αφορά το ξέπλυμα χρήματος, με βάση στοιχεία της ίδιας της Ε.Ε. βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και νομοθετικά και πρακτικά από ότι η Γερμανία.

    Λέγοντας όμως ότι 'ετσι κι αλλιως αργα ή γρηγορα με τον εναν ή με τον αλλο τροπο θα εκτυλισσοταν με παρομοιο τροπο' υποβαθμίζεις την ουσία του πράγματος. Αν το όχι της Βουλής στα όσα προέβλεπε η συμφωνία του πρώτου Eurogroup είχε θετικό αποτέλεσμα, αυτό προκύπτει απλά παραθέτωντας τα εκατέρωθεν δεδομένα. Κατά τη δική μου στάθμιση και κρίση η πρώτη λύση ήταν σαφέστατα λιγότερο βίαιη και οδυνηρή για το σύνολο του πλήθυσμού και θα μπορούσα να στο εξηγήσω αναλυτικά εάν αντιλαμβανόμουνα ότι και εσύ στάθμισες και αξιολόγησες τις παραμέτρους της κάθε απόφασης, έστω διαβάζοντας το λινκ που σε παρέπεμψα.

    Το οτι τα δικα μας τομαρια ουδεποτε προεβαλαν ουτε ενα κλασμα της αντιστασης αυτης για χτυπηματα πουστοχευαν τη μικρομεσαια ταξη (κοιτα που φτασαμε να λεμε τα 100Κ μικρομεσαιες καταθεσεις @$^^$%^)

    με κανει να νοιωθω ακομα μεγαλυτερη απογοητευση

    Συμφωνώ μαζί σου. Αν η τρόικα είχε από τότε αντιστάσεις σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για όλους.

    Όμως στην παρούσα περίπτωση της Κύπρου, απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για το κούρεμα χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, χωρίς οποιανδήποτε υποστήριξη από ευρωπαίους εταίρους ή άλλους και σε περίοδο που οι κυπριακές τράπεζες είχαν φτάσει στο ναδίρ λόγω έλλειψης ρευστότητας.

    Αποτέλεσμα αυτού, οι ίδιοι βουλευτές λίγες μέρες αργότερα ψήφισαν με συνοπτικές διαδικασίες 9 σχετικά νομοσχέδια με τα οποία συμμορφώθηκαν πλήρως και εκ των προτέρων με τις υποδείξεις της τρόικας. Για το λόγο αυτό, τα όσα αποφασίστηκαν στο 2ο Eurogroup δεν τέθηκαν μετά προς νομοθετική επικύρωση.

    Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της "αντιστασης" χωρίς πλάνο.

  12. To δράμα της υπόθεσης ειναι οτι ο Σαρρης και ο Αναστασιάδης ειναι πουλημενα τομαρια που ηθελαν να αποτυχουν ωστε να περασει η Γερμανικη γραμμη. Αν ειχε @@ ο κ.κ. ΠΑΠΑΡΑΣ ας εκανε δημοψηφισμα με το απλο ερωτημα: Παραμονη στο ευρω ΝΑΙ ή ΟΥ;

    Οι πολιτικοί εκλέγονται για να λαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις και όχι να κάνουν δημοψηφίσματα.

    Εν πάση περιπτώσει, επειδή το δημοψήφισμα ήταν σύνθημα του ΑΚΕΛ μετά το πρώτο eurogroup, απορώ γιατί ενώ αυτοί κυβερνούσαν για πέντε χρόνια και γνώριζαν την κατάσταση της οικονομίας της Κύπρου δεν φρόντησαν να κάνουν τότε τέτοιο δημοψήφισμα;

    Όσο αφορά το Λουξεμβούργο, η διαφορά είναι ότι εκείνο δεν τους έδωσε δικαίωμα δλδ δεν ζήτησε δανεικά.

  13. Μπορεί να γλυτώσουν οι καταθέσεις έως 99.999 αλλά δεν υπάρχει ηθική δικαιοσύνη (ή όλοι κούρεμα ή κανένας), από την άλλη βάση των νόμων της Κύπρου αν δεν κάνω λάθος είναι το νόμιμο

    Δεν είναι βάση νόμων της Κύπρου, αλλά ευρωπαϊκής νομοθεσίας η προστασία των πρώτων 100.000.

    Και btw, δεν υπάρχει τπτ 'νόμιμο' σε αυτό που ονομάζουν 'κούρεμα' ιδιωτικών αποταμιεύσεων.

    Τελικά η Λαϊκή ρε μάγκες θα χρεοκοπήσει? Αν ναι τότε από ότι διάβασα εκεί έχουν τους λογαριασμούς τους τα ασφαλιστικά ταμεία της Κύπρου οπότε θα έχουν σοβαρό πρόβλημα εκεί...

    Η Λαϊκή έχει ήδη χρεωκοπήσει. Αυτό που μάλλον διάβασες αφορά τα ταμεία προνοίας των υπαλλήλων της τράπεζας αλλά και άλλα ιδιωτικά. Για αυτά τόσο ο πρόεδρος όσο και η Βουλή δεσμεύθηκαν ότι θα διασφαλιστούν με κάποιο τρόπο.

    εγω που δεν ειμαι γνωστης ουτε το "παιζω ιστορια"

    καταλαβα οτι πριν το οχι

    θα ετρωγαν κουρεμα ολοι οι καταθετες ανεξαρτητως

    ενω τωρα μετα το "οχι"

    οι "μικροι" κατω των 100Κ γλυτωσαν το αμεσο χερι στα λεφτα τους

    και το αμεσο χερι θα πεσει στις καταθεσεις ανω των 100κ στις προβληματικες τραπεζες.

    χανω κατι?

    (σε σχεση με το συγκεκριμενο συλλογισμο και οχι γενικοτερα για την κατασταση και το τι θα επακολουθησει)

    Όχι ακριβώς. Κούρεμα κοντά στο 40% στις καταθέσεις πάνω από 100.000 μόνο στην Τράπεζα Κύπρου η οποία είναι η πιο μεγάλη τράπεζα. Καθούλου κούρεμα στις άλλες τράπεζες.

    Το πιο οδυνηρό όμως είναι ότι η Λαϊκή Τράπεζα εκκαθαρίζεται και αυτό οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε απώλεια ακατοντάδων θέσεων εργασίας, λόγω της σμίκρινσης του χρηματοπιστωτικού τομέα. Δες και εδώ

  14. Πριν πάμε στη δική μου επιχειρηματολογία, θα μπορούσες να μου εξηγήσεις, με βάση τη λύση που μας προτείνεις, σε πόσες νέες κυπριακές λίρες θα αντιστοιχούν τα 50 ή 100 ευρώ που ένας μέσος Κύπριος συνταξιούχος χρείαζεται σήμερα μηνιαίως για τα φάρμακά του;

  15. Ελληνοφρένεια - Τα τηλεφωνήματα-φάρσες του Μίλτου Τερερέ στους Κύπριους βουλευτές

    Το πιο πάνω λινκ είναι έκδηλα σοβαρότερο από το αμέσως προηγούμενο ποστ!

    Δεν μπορείς να βλέπεις καλύτερα τα πράγματα όταν εισηγείσαι ως μοναδική λύση την επιστροφή στη λίρα...

  16. Δοκίμασα το Once Upon A Time, άντεξα μέχρι το 2ο επεισόδιο, υπερβολικά παιδικό.

    Το ίδιο και με το Touch, βαρέθηκα.

    Το Suits πάει καλά, ελπίζω να μην το ματιάσω!

    Είχα ξεκινήσει και Wire, είδα 4-5 επεισόδια αλλά για άλλη μια φορά δεν μου έκανε κλικ.

    Αξίζει να του δώσεις ακόμα μια ευκαιρία νομίζω. Και εγώ στην αρχή δεν ενθουσιάστηκα αλλά μετά κόλλησα. Είναι μακράν η πιο αληθοφανής σειρά που έχω δει.

  17. Έκανα και εγώ απόσβεση :)

    Ήταν πάντως μεγάλη έκπληξη!

    75 ευρώ για ένα ζευγάρι εικονικά παπούτσια...

    Είναι μάλλον περισσότερο τραγικό παρά γελοίο..

    Item name Zunimassa's Journey

    Time of transaction 30 Jul 2012 06:42 AM BST

    Sale price EUR75.00

    Transaction fee EUR1.00

    Transfer fee EUR11.10

    Applicable taxes EUR0.00

    Your proceeds EUR62.90

  18. Από το χθεσινό αίσχος, αν προσπαθήσει κανείς να βγάλει βίντεο με τις αμφισβητούμενες φάσεις, είναι τόσες πολλές που θα βγεί καμμιά ώρα το βιντεάκι :D

    Εγω θα ντρεπόμουνα αν ήμουνα παίχτης των Heat με αυτό τον τρόπο που παίρνουνε νίκες ή κρατιούνται ζωντανοί στα παιχνίδια των playoffs.

    Το κάνουν για να δούμε περισσότερα παιχνίδια. Θα ήταν ανιαρό ένα 4-0.:D

    Οι Thunder με σβηστές μηχανές πήραν το 1ο game χαλαρά, και παρολίγο στο τέλος να κερδίσουν και το 2ο.

    Αν αρχίσουν να ξυπνούν πριν το δεύτερο ημίχρονο κάθε παιχνιδιού, μπορούν άνετα να πάρουν 1 από τα 3 στο Μαΐμι.

    Εξάλλου, οι τελικοί φέτος πρέπει να κριθούν στο 6ο ή 7ο παιχνίδι με λάθος του Lebron :hehe:

  19. GoT.

    Συμφωνώ με τον Xero, περίμενα πολλά περισσότερα από τον 2ο κύκλο.

    Δεν κατάλαβα κάτι σε σχέση με το τελευταίο επεισόδιο. Η Khaleesi πώς κατέβηκε από τον πύργο, δεδομένου ότι έψησε τον μάγο που την είχε ανεβάσει πάνω?

  20. GOT, καλύτερο, όχι όμως όσο καλό ανέμενα

    GOT

    A lion still has claws..

    Ωραίο το τραγουδάκι στο τέλος. Για μένα, το καλύτερο κομμάτι του επεισοδίου.

    GoT - epic.

    Έχω απορία:

    Η κούκλα της Σάνσα τί ρόλο βαράει; Από πότε έμαθε να κάνει ξόρκια;

    Εγώ την κούκλα δεν την εξέλαβα έτσι αλλά σαν συμβολισμό της αθωώτητάς της, σε αντίθεση με τον Dog και τα όσα της έλεγε για killers κλπ

  21. Μας πρηξατε με τα spoiler.

    Πειτε τα σε PM ή στα FB

    Λυπαμαι για το πρήξιμο, αλλά δεν θεωρώ ότι 6 spoiler posts για το τέλος μιας εκ των κορυφαίων τηλεοπτικών σειρών είναι θέμα άσχετο ή κάτι που πρέπει να λεχθεί σε PM!

    Σε off topic θέμα είμαστε για τηλεοπτικές σειρές με 1550+ posts, τα περισσότερα εκ των οποίων, μη απολύτως σχετικά με τον τίτλο του θέματος.

    Τέλος το Entourage. Προτείνεται :)

    Βλέπω ότι το Boston Legal έχει τελειώσει.. :whistle2:

    Να το δεις!

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.