Jump to content

Giorgos

Premium Members
  • Posts

    466
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Giorgos

  • Γενέθλια 12/05/1979

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Neverland

Giorgos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Giorgos

    Προσφορές παιχνιδιών PC

    Το πήρα και εγώ, μαζί με το ΝΒΑ2Κ14. Και τα 2 για λιγότερα από 19 ευρώ!
  2. Giorgos

    Ποια τηλεοπτική σειρά παρακολουθείτε 2.0 (TVLab)

    Περίμενα κάτι διαφορετικό σαν τέλος στο Breaking Bad.
  3. Όμως όταν η φράση χρησιμοποιείται σε συγκεκριμένο χρόνο από συγκεκριμένο χώρο, τότε αποκτά συγκεκριμένη σημασία. Και το "Ελλάς - Ελλήνων - Χριστιανών" μια καθ' όλα ωραία φράση είναι. Δεν ποινικοποιείται η ιδέα (όποια και αν είναι αυτή) αλλά οι ενέργειες, με βάση τις οποίες προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις τέλεσης αξιόποινων πράξεων. Δεν διώκονται πολιτικές, αλλά άτομα που οι διωκόμενες ενέργειες τους απορρέουν από κοινές (πολιτικές/φασιστικές/ναζιστικές) πεποιθήσεις. Εάν από την άλλη αυτό που κατακρίνεις είναι ότι η όποια μαρτυρία εναντίον της Χ.Α. έχει ληφθεί παράνομα, τούτο είναι άλλο θέμα - καθαρά νομικό - που σχετίζεται με την αποδεκτότητα της μαρτυρίας στο Δικαστήριο. Δεν καθιστά όμως τα έργα τις Χ. Α., λιγότερο παράνομα ή επικίνδυνα.
  4. Giorgos

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πολύ ωραίο το Far Cry 3, αλλά δεν θα το χαρακτήριζα επικό. Το σενάριο δεν με ενθουσίασε. Θα ήθελα επίσης περισσότερα όπλα και καλύτερο Α. Ι. Αν σου αρέσουν τα adventures, το gone home φαίνεται αρκετά υποσχόμενο. δεν ξέρω βαθμό δυσκολίας.
  5. Giorgos

    Ποια ταινία είδατε πρόσφατα 2.0 (CineLab)

    To είδα και εγώ προχθές. Μακράν το χειρότερο από όλα τα X-MEN. Αντίθετα, το The place beyond the pines μου άρεσε αρκετά, είναι διαφορετικό. Όσο για το Oblivion συμφωνώ με τον honda22 για το σενάριο.
  6. Giorgos

    Wolfenstein: The New Order

    Wolfenstein: The New Order delayed
  7. Giorgos

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Αν όταν αγόρασες το προϊόν στις προδιαγραφές του αναγραφόταν η ισχυριζόμενη ασυμβατότητα ή εάν η μητρική σου κυκλοφόρησε μεταγενέστερα, τότε δεν ευθύνονται, αφού στην πρώτη περίπτωση σε είχαν προειδοποιήσει και τη δεύτερη περίπτωση δεν μπορούσαν να την προβλέψουν. Σε οποιανδήποτε όμως άλλη περίπτωση θεωρώ ότι έχουν υποχρέωση να στο αλλάξουν. Διότι αυτό που ονομάζουν "ασυμβατότητα" δεν είναι στην ουσία τίποτα άλλο παρά ελάττωμα του προϊόντος. "Ελαττωματικό" θεωρείται το προϊόν το οποίο δεν παρέχει την προβλεπόμενη απόδοση σύμφωνα με τις προδιαγραφές του.
  8. Giorgos

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Βέβαια. Δώστο πίσω και ζήτα άλλο ίδιων χαρακτηριστικών "συμβατό". Δεν είναι δικό σου πρόβλημα αν το προϊόν που έχεις αγοράσει είναι ελαττωματικό (ή έστω μη συμβατό) με το υπόλοιπο σύστημά σου, αφού κάτι τέτοιο δεν το γνώριζες κατά την αγορά. Αν το γνώριζες δεν θα το αγόραζες.
  9. Giorgos

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Δεν έχει σχέση αν είναι rma του rma. Τα πράγματα είναι απλά κατά την άποψή μου. Είτε σου δίνουν δίσκο ίδιο ή καλύτερο, είτε σου επιστρέφουν τα χρήματα που είχες δώσει όταν αγόρασες τον πρώτο δίσκο. Το πόσο κοστολόγισαν τον δίσκο κατά το rma δεν σε ενδιαφέρει ούτε μπορεί να αλλάξει τα δικαιώματά σου.
  10. Giorgos

    Thief 4

    Rumor: Thief devs 'unhappy' with demo, holding back gameplay footage
  11. Giorgos

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ποιός είμαι και τι δουλεία κάνω είναι εντελώς άσχετο με το θέμα και ποτέ δεν θα το προτάξω προς απόδειξη όσων γράφω. Περισσότερο όμως άσχετη θεωρώ ότι είναι η έμμεση και ατεκμηρίωτη αιχμή σου πως ίσως είμαι 'κοντά στη θέση του' υπονοώντας ότι για αυτό έγραψα όσα έγραψα. Τέλος πάντων, ποτέ δεν είπα ότι είναι photoshop. Μίλησα για προπαγάνδα, άλλο το ένα άλλο το άλλο. Τα χρήματα έφυγαν αυτό είναι γεγονός. Δεν σημαίνει όμως επειδή κάποιοι έβγαλαν εκτός Κύπρου χρήματα, σώνει και καλά, είχαν προνομιακή μεταχείριση. Τόσο απλά. Αφού δεν πιστεύεις στις όμορφα χρονικά ταυτισμένες συμπτώσεις, πως εξηγείς ότι την προηγούμενη μέρα του δημοσιεύματος στην εφημερίδα του ΑΚΕΛ, είχε προκύψει το θέμα με ύποπττες διαγραφές δανείων στο οποίο εμπλέκονταν κατά κύριο λόγο τα όργανα του ΑΚΕΛ και ηγετικά του στελέχη;
  12. Giorgos

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κανείς δεν λέει αυτό που έγραψες. 21 εκ. ήταν και πήγαν σε 2 τράπεζες. Απόσπασμα απάντησης: " Η Εταιρεία Α. Λούτσιος & Υιοί Λτδ μετέφερε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στον τρεχούμενο λογαριασμό που διατηρεί με την Τράπεζα Κύπρου Λτδ στην Κύπρο το ποσό των 10.500.000 Ευρώ το οποίο τοποθετήθηκε σε λογαριασμό προθεσμίας στην εν λόγω τράπεζα, ενώ ποσό 10.500.000 Ευρώ μεταφέρθηκε από την Λαϊκή Τράπεζα Λτδ στην Τράπεζα Barclays PLC " Επειδή τελικά είτε δεν είναι τόσο καλός μπίζενεσμαν, είτε είναι ανόητος, είτε πίστεψε τον υπουργό οικονομικών ο οποίος την προηγούμενη του 1ου eurogroup επέμενε ότι το "¨κούρεμα" είναι ανοησία. Εγώ θα πόνταρα στο 2ο. Στη θέση του θα έβγαζα έδω και καιρό όλα τα χρήματα. Και μην μου πεις ότι η εταιρεία άφησε 15.000.000 να χαθούν σε μια νύκτα μόνο για τα μάτια του κόσμου. Απάντησα ήδη. Δεν είπα ότι ισχύουν και τα 2. Εξήγησα γιατί κατά την άποψή μου δεν είναι λογικό να ισχύει η είδηση που μας παρέπεμψες. Ποία είναι στο τέλος η αλήθεια, είναι άλλο θέμα Αυτό που έγραψε ο LL_NEO ισχύει και στην Κύπρο. Δεν υπάρχει περιορισμός που να σου απαγορεύει να σπάσεις γραμμάτιο.
  13. Giorgos

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Καλός μπιζνεσμαν με ζημιά 15 εκατομμύρια; Δεν νομίζω. Απόσπασμα από απάντηση των συγγενών: ....Αν είχαν τάχα «προνομιακή» ενημέρωση μπορεί να απαντήσουν οι συντάκτες του δημοσιεύματος, γιατί να μεταφέρουν σε τράπεζα του εξωτερικού μόνο ποσό 10.500.000 Ευρώ όταν η τελική ζημιά που υπέστησαν ξεπερνά τα 15.000.000 Ευρώ; Αυτά περί "προνομιακής μεταχείρισης" είναι προπαγάνδα του κόμματος της αντιπολίτευσης. Εδώ και 3 μήνες κυκλοφορούσε το σενάριο για το 'κούρεμα'. Δεν είναι ανάγκη να είσαι συγγενής του προέδρου για να το υποψιαστείς.
  14. Giorgos

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μάλλον δεν έγινα κατανοητός. Συμφωνούμε απόλυτα ότι ο στόχος των ευρωπαίων προφανώς δεν ήταν να "εξυγιάνουν" το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου αλλά να το εξοντώσουν. Και το πέτυχαν με το λεγόμενο "κούρεμα". Πληροφοριακά, η Κύπρος όσο αφορά το ξέπλυμα χρήματος, με βάση στοιχεία της ίδιας της Ε.Ε. βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο και νομοθετικά και πρακτικά από ότι η Γερμανία. Λέγοντας όμως ότι 'ετσι κι αλλιως αργα ή γρηγορα με τον εναν ή με τον αλλο τροπο θα εκτυλισσοταν με παρομοιο τροπο' υποβαθμίζεις την ουσία του πράγματος. Αν το όχι της Βουλής στα όσα προέβλεπε η συμφωνία του πρώτου Eurogroup είχε θετικό αποτέλεσμα, αυτό προκύπτει απλά παραθέτωντας τα εκατέρωθεν δεδομένα. Κατά τη δική μου στάθμιση και κρίση η πρώτη λύση ήταν σαφέστατα λιγότερο βίαιη και οδυνηρή για το σύνολο του πλήθυσμού και θα μπορούσα να στο εξηγήσω αναλυτικά εάν αντιλαμβανόμουνα ότι και εσύ στάθμισες και αξιολόγησες τις παραμέτρους της κάθε απόφασης, έστω διαβάζοντας το λινκ που σε παρέπεμψα. Συμφωνώ μαζί σου. Αν η τρόικα είχε από τότε αντιστάσεις σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για όλους. Όμως στην παρούσα περίπτωση της Κύπρου, απορρίφθηκε το νομοσχέδιο για το κούρεμα χωρίς να υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο, χωρίς οποιανδήποτε υποστήριξη από ευρωπαίους εταίρους ή άλλους και σε περίοδο που οι κυπριακές τράπεζες είχαν φτάσει στο ναδίρ λόγω έλλειψης ρευστότητας. Αποτέλεσμα αυτού, οι ίδιοι βουλευτές λίγες μέρες αργότερα ψήφισαν με συνοπτικές διαδικασίες 9 σχετικά νομοσχέδια με τα οποία συμμορφώθηκαν πλήρως και εκ των προτέρων με τις υποδείξεις της τρόικας. Για το λόγο αυτό, τα όσα αποφασίστηκαν στο 2ο Eurogroup δεν τέθηκαν μετά προς νομοθετική επικύρωση. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της "αντιστασης" χωρίς πλάνο.
  15. Giorgos

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Οι πολιτικοί εκλέγονται για να λαμβάνουν δύσκολες αποφάσεις και όχι να κάνουν δημοψηφίσματα. Εν πάση περιπτώσει, επειδή το δημοψήφισμα ήταν σύνθημα του ΑΚΕΛ μετά το πρώτο eurogroup, απορώ γιατί ενώ αυτοί κυβερνούσαν για πέντε χρόνια και γνώριζαν την κατάσταση της οικονομίας της Κύπρου δεν φρόντησαν να κάνουν τότε τέτοιο δημοψήφισμα; Όσο αφορά το Λουξεμβούργο, η διαφορά είναι ότι εκείνο δεν τους έδωσε δικαίωμα δλδ δεν ζήτησε δανεικά.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.