Jump to content

KTM

Premium Members
  • Posts

    1.713
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by KTM

  1. Και τα 2 post (nick74 και gdp77) ειναι σωστα και λενε αληθεια.

    Και αν μπουμε και στην θεση των εταιριων Nvidia/AMD, καμια εταιρια στον κοσμο, ισως και στο συμπαν θα μπορουσε να αντισταθει στον πειρασμο του να πουλησει το προιον της σε οποιον και να της εμφανιζοταν να το αγοραζει με διπλασια τιμη και μαζικη αγορα του προιοντος.

    Ας μην ψαχνουμε ΗΘΙΚΗ οπου υπαρχει χρημα.

    Ειναι ατοπο.

    Η λυση θα ερθει μονο με τον συνδιασμο κορεσμος αγοραστικης ικανοτητας του αγοραστη (στην προκειμενη περιπτωση miners) και αυξηση της παραγωγης (οταν ειναι εφικτο).

     

    Just my 2 cents.

    • Like 1
  2. AMD Athlon 3000G: Versatile Everyday Processor, Unlocked

    AMD also announced a significant upgrade coming for mainstream desktop users with the new AMD Athlon 3000G processor, arriving November 19, 2019. The new AMD Athlon3000G with Radeon™ Graphics brings reliable computing experiences to a wide range of users, from day-to-day needs to high-definition PC gaming, offering faster framerates when gaming and enhanced productivity performance over competition4 at an incredible price point. The Athlon 3000G is the first “Zen”-based Athlon processor that is unlocked for overclocking potential, delivering the only unlocked processor in its segment10.

     

    https://www.amd.com/en/press-releases/2019-11-07-amd-introduces-world-s-most-powerful-16-core-consumer-desktop-processor

  3. πριν 51 λεπτά, το μέλος billpeppas έγραψε:

    Mining το YooLotto ?
    Γιατί εγω βλέπω πως είναι get paid to watch videos...

    Και τώρα αυτός με 70, κατά κόρον παλιά κινητά, βγάζει ας πούμε 25$ την ημέρα ?
    Μάλλον όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χαζοί που παίζουμε με κάρτες γραφικών των 300+ ευρώ :D

    1. Ειπες ότι δεν υπαρχει καν mining κωδικας που να τρεχει σε κινητο, εκανες λαθος, όχι μονο υπαρχει εδώ και καιρο αλλα γινεται χαμος.

    2. Μετα ειπεςοτι δεν συμφερει δινει λιγο κερδος, σου εδειξα τι κερδος δινει όταν μολυνθεί ένα site με επισκεψιμοτητα 30 μυρια ατομα τον μηνα (το οποιο είναι και το thema του thread και όχι αν συμφερει να κανεις mining από το κινητο σπιτι σου, μας είναι αδιαφορο αυτό.)

    3. Μετα ειπες συνεχιζοντας να εισαι εκτος θεματος ότι είναι εικονικο το mining στο κινητο κατι σαν benchmark, παλι εκανες λαθος δεν είναι καθολου εικονικο.

    4. Σου δινω video που βρηκα με ένα απλο κλικ στο youtube to οποιο εχει χιλιαδες με φαρμες κινητων, για να σου δειξω ότι ο κωδικας είναι εξαπλωμένος και ασχολούνται πολλοι, δεν σου αρεσει το βγαζεις να είναι get paid to watch videos.

    5. Στην συνεχεια να επικεντρώνεσαι στα ποσα βγαζει αυτος με 70 κινητα (ξαναλεω ότι μας ειναι αδιαφορο) παραμενοντας εκτος θεματος και ουσια του thread.

    6. Αδιαφορος επισης με το θεμα thread είναι και ο διαγωνισμος χαζομάρας μεταξυ Cellphone mining - GPU mining.

    7.Μηπως να το ξαναπαμε από την αρχη σχολιαζοντας το παρακατω, αφου λυσαμε ολες μας τις αποριες?

     

    Αυτές τις μέρες είχαμε δύο νέες σημαντικές περιπτώσεις cryptojacking, δηλαδή περιπτώσεις όπου ο υπολογιστής ή η φορητή συσκευή κάποιου, αξιοποιούταν για mining ψηφιακών νομισμάτων εν αγνοία του ή χωρίς την θέλησή του. Η πρώτη περίπτωση έχει να κάνει με χιλιάδες κυβερνητικές ιστοσελίδες, πέντε τουλάχιστον χωρών, στις οποίες είχε εγκατασταθεί Monero miner, το οποίο αξιοποιούσε τους υπολογιστές των επισκεπτών των ιστοσελίδων για mining. Η δεύτερη περίπτωση έχει να κάνει με το hijacking εκατομμυρίων ίσως Android συσκευών και πάλι για mining ψηφιακών νομισμάτων.

     

    Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την πρώτη περίπτωση, βρέθηκε ότι χιλιάδες κυβερνητικές ιστοσελίδες σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Αμερική, η Αυστραλία, η Σουηδία και η Ιρλανδία, έτρεχαν το Monero mining script της Coinhive. Το εν λόγω script αξιοποιεί την υπολογιστική ισχύ του συστήματος του επισκέπτη της ιστοσελίδας για το mining του ψηφιακού νομίσματος Monero. Ο κοινός παρονομαστής των παραπάνω ιστοσελίδων, είναι η χρήση ενός plug in προσβασιμότητας με την ονομασία Browsealoud, το οποίο προσφέρει ευκολίες με εργαλεία ομιλίας, ανάγνωσης και μετάφρασης. Hackers φαίνεται να είχαν τροποποιήσει το εν λόγω plug in, ώστε να τρέχει και κώδικα για mining ψηφιακών νομισμάτων. Οι δημιουργοί του Browsealoud ανέφεραν ότι έθεσαν προσωρινά την υπηρεσία εκτός λειτουργίας και ότι ήδη έχουν αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

     

    8.....και να πουμε για παραδειγμα: οι απατεωνες μολυνουν τα site για να εκμεταλευτουν τους ανυποψίαστους με σκοπο το cryptomining εν αγνοια τους και την κονομα?

    • Like 2
  4. Παρε και μια φαρμα με κινητα

     

     

    Φυσικα και υπαρχει κωδικας απλετος για mining σε κινητα και όχι τωρα, εδώ και πολύ καιρο και απειρα site στο google για cellphone mining.

    To κερδος στηρίζεται στο να μολυνεις site με μεγαλη επισκεψιμοτητα  όπως αναφερθηκε και παραπανω και δεν είναι καθολου εικονικο.

    • Like 2
  5. Βαλε όχι 1.5 ευρο, βαλε 1 cent το μηνα χ 30 μυρια επισκεπτες της σελίδας βγαινει 300 χιλιαρικα ευρο.

    Μειωσε τωρα το 1 cent το μηνα κι άλλο, 1/10 του cent το μηνα, 300 χιλιαρικα : 10 = 30 χιλιαρικα το μηνα

    Μειωσε το κι άλλο αν θες,  παλι πολύ χρημα είναι.

    • Like 2
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.