Jump to content

KTM

Premium Members
  • Posts

    1.713
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by KTM

  1. KTM

    Μηχανοκίνητος Αθλητισμός

    Αποχαιρετά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ο σπουδαίος Βαλεντίνο Ρόσι.
  2. Εχω αυτη την βλακεια η οποια δεν εχει audio in και η ερωτηση μου ειναι αν μπορω καπως να χρησιμοποιησω τον ενισχυτη του μετα ηχεια για να το συνδεσω στο pc. To το κασετοφωνο το ραδιο και το cd player δεν με ενδιαφερουν και θεωρητικα σκεπτομενος αν καταργησω καποιο απο αυτα και κολησω ενα καλωδιο απο εκει μεχρι το pc θα μου δωσει ηχο απο το pc? Να το κανω βιδες η σκεφτομαι βλακειες?
  3. Τα ΕΛΤΑ ενημερώνουν τους πελάτες τους ότι, λόγω της έναρξης ισχύος νέων μέτρων ΦΠΑ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce), από την 1η Ιουλίου, θα καλούνται να καταβάλουν ΦΠΑ ακόμα και για διαδικτυακές αγορές μικρότερες των 22€ που θα εισαχθούν στην Ελλάδα από τρίτες χώρες, από την ημερομηνία αυτή, ανεξαρτήτως της ημέρας αγοράς, οι οποίες μέχρι τώρα απαλλάσσονταν από σχετικές χρεώσεις. ΕΛΤΑ > Εταιρία > Γραφείο Τύπου > Δελτία Τύπου WWW.ELTA.GR
  4. KTM

    COVID-19

    Πριν μια ωρα εκανα και την δευτερη δοση.
  5. KTM

    Official ΦαγητοThread v2.0

  6. KTM

    Days Gone

  7. KTM

    Αντίο Σταμάτη

    Δεν εχω λογια......... Καλο παραδεισο φιλε... ? Συλλυπητήρια στους δικους του...
  8. KTM

    COVID-19

    Ολα καλα με την πρωτη δοση, κανενα συμπτωμα μεχρι τωρα, ουτε καν πονος στο χερι ουτε πυρετος, καμια αισθηση κοπωσης, τιποτα. Ακριβως οπως ημουν πριν κανω το εμβολιο.
  9. KTM

    COVID-19

    Το βραδυ στις 9.00 παω για phizer πρωτη δοση και σε 7 ημερες εχω γενεθλια (53). Τυχαιο? δεν νομιζω. ?
  10. KTM

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    MotoGP 21 - οργασμός! ?
  11. KTM

    screen recorder

    Οχι δεν εχω πειραξει τιποτα. Κοιτα εδω Program settings. Audio – Screen Recorder (icecreamapps.com)
  12. Και τα 2 post (nick74 και gdp77) ειναι σωστα και λενε αληθεια. Και αν μπουμε και στην θεση των εταιριων Nvidia/AMD, καμια εταιρια στον κοσμο, ισως και στο συμπαν θα μπορουσε να αντισταθει στον πειρασμο του να πουλησει το προιον της σε οποιον και να της εμφανιζοταν να το αγοραζει με διπλασια τιμη και μαζικη αγορα του προιοντος. Ας μην ψαχνουμε ΗΘΙΚΗ οπου υπαρχει χρημα. Ειναι ατοπο. Η λυση θα ερθει μονο με τον συνδιασμο κορεσμος αγοραστικης ικανοτητας του αγοραστη (στην προκειμενη περιπτωση miners) και αυξηση της παραγωγης (οταν ειναι εφικτο). Just my 2 cents.
  13. KTM

    Days Gone

    Ερχεται στο PC στις 18 Μαιου. Pre-purchase Days Gone on Steam STORE.STEAMPOWERED.COM Ride and fight into a deadly, post pandemic America. Play as Deacon St. John, a drifter and bounty hunter who rides the broken road, fighting to survive while searching for a reason to live in this...
  14. KTM

    screen recorder

    Εγω χρησιμοποιω αυτο: Icecream recorder Pro, κανει οτι θελω αψογα.
  15. KTM

    DiRT Rally 2

    18 χιλιαρικα το συστημα.
  16. To explosive welding που εχεις διαβασει ειναι διαφορετικη διαδικασια.
  17. Κατι δεν καταλαβες σωστα. Με την μεθοδο αυτη δεν γινεται καμια συγκοληση μεταλλων, απλο φορμαρισμα γινεται. Μεσα στην δεξαμενη υπαρχει η μητρα με το επιθυμητο σχημα που θελουμε να δημιουργησουμε, πανω απο την μητρα βαζουν πχ. μια λαμαρινα επιπεδη και αφαιρουν τον αερα απο κατω για να δεχτει μεγαλητερη πιεση. Πανω απο την λαμαρινα νερο και εκρηκτικο, σκαει ο δυναμιτης και η εκρηξη πιεζει την λαμαρινα πανω στην μητρα και αναγκαζεται να παρει το σχημα της. Ετσι πχ βγαζεις μια κατσαρολα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.