Jump to content

adams

Premium Members
  • Posts

    66
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by adams

  1. adams

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Ωραία guys αν υπάρξει ενδιαφέρον για δεύτερο γύρο count me in.
  2. adams

    Ομαδική αγορά monitor calibration tool #3

    Aν αποφασιστεί για calibrator που θα καλιμπράρει και εκτυπωτή θα ήθελα να μπω και εγω στην ομαδική. Μπορούμε μάλιστα αν αγοραστεί από Ευρώπη να γλιτώσουμε το αντίστοιχο φπα μιας και μπορεί να εκδοθεί τιμολόγιο (στις ενδοκοινοτικές συναλλαγές δεν υπάρχει φπα).Αθήνα (κέντρο) είμαι.
  3. 1)Πλεον αν δεν κάνεις ειδικές κάρτες (εκτυπωση σε ειδικά χαρτιά, μεταλλικά χρωματα, pantone,) αν ο τυπογραφος του ψηφιακού ξέρει τη δουλειά του θα πάρεις ποιότητα 90% της offset ειδικά στα μάτια του πελάτη και σε ελάχιστο χρονο. 2)Δεν θα τυπώσεις ποτέ σε offset κάτω από 1000 τεμάχια (και λιγοτερα τεμάχια να τυπωσεις το ίδιο κοστος θα χεις)
  4. Πραγματικά δεν καταλαβαινω το λογο καποιος να τυπωσει μονος του τις καρτες του στον οικιακό εκτυπωτη, ετσι οπως εχουν ξεφτυλιστει οι τιμές στις κάρτες π.χ 40€ για 200 καρτες Και χειροτερη ποιοτητα θα εχει και πιο ακριβα τελικά θα του βγει. Πλεον και γω ως επαγγελματιας του χωρου (δημιουργικό γραφείο) δεν ασχολούμαι με απλές καρτούλες γιατι καθε φωτοτυπαδικο σχεδιάζει & τυπώνει, μόνο με εταιρική ταυτοτητα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.