Jump to content

n1ck0s

Premium Members
  • Posts

    515
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by n1ck0s

  1. n1ck0s

    Καλώδιο SPDIF

    Έβαλα την GT430 πάνω και έχω πλεόν ήχο. Αύριο θα δω και το fan-άκι. Thanks again.
  2. n1ck0s

    Καλώδιο SPDIF

    Νομίζω έχω μια GT430 κάπου και κάθεται, λίγο που το κοίταξα δε χρειάζεται S/PDIF καλώδιο. Δεν την έβαλα πάνω γιατί το ανεμιστηράκι της θυμάμαι κάνει αρκετό θόρυβο. Θα δω μήπως την βάλω τελικά και κάνω καμιά μόντα στον ανεμιστήρα. Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
  3. n1ck0s

    Καλώδιο SPDIF

    Ναι, είναι παλιά η καρτούλα, GeForce 9500GT. Όλο το σύστημα γενικά είναι λίγο μουσειακό. Στα playback devices (Win 10) έχω δύο digital audio (S/PDIF & HDMI), καμμία από τις δύο επιλογές δε μου δίνει ήχο στην τηλεόραση. Κοίταξα και την καρτούλα και βλέπω την άσπρη υποδοχή που νομίζω είναι για το καλώδιο που αναφέρω. Οπότε μάλλον το χρειάζομαι, δεν την γλυτώνω.
  4. Καλημέρα σε όλους, Έστησα πρόχειρα ένα PC για να το έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση, και όταν κατάλαβα ότι δεν έχω ήχο από το HDMI, συνειδητοποίησα ότι μου λέιπει ένα καλώδια SPDIF, από τη μητρική στην κάρτα γραφικών. Έψαξα συρτάρια και κουτιά αλλά δεν βρήκα κάτι. Που πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να βρω τέτοιο καλώδιο;
  5. n1ck0s

    Διαγωνισμός - Γιατί έτσι μας αρέσει - TheLab.gr

    Κάτι σαν και αυτό για εμένα: Με έπιασε ζάλη μετά από 10 γραμμές, όχι επειδή φταίει ο φίλος που το έγραψε, αλλά επειδή το attention span μου είναι συγκρίσιμο με του χρυσόψαρου.
  6. n1ck0s

    Επισκευή LG L246WH-BN a-la TheLab

    Ντάξει, δεν έχω λόγια. Αγορασμένη το 2008, ήδια οθόνη, ίδια προβλήματα. Μόλις την άνοιξα, οι δύο πυκνωτές σκασμένοι. Φίλε jkanaks χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σου, σου έχω στείλει και pm.
  7. n1ck0s

    Δείξτε τα ρολόγια σας

    Να φανταστώ ότι κάνεις χιούμορ...
  8. n1ck0s

    Δείξτε τα ρολόγια σας

    Από το ελεύθερο camping στην Ικαρία
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.