Jump to content

n1ck0s

Premium Members
  • Posts

    515
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by n1ck0s

  1. Νομίζω έχω μια GT430 κάπου και κάθεται, λίγο που το κοίταξα δε χρειάζεται S/PDIF καλώδιο. Δεν την έβαλα πάνω γιατί το ανεμιστηράκι της θυμάμαι κάνει αρκετό θόρυβο. Θα δω μήπως την βάλω τελικά και κάνω καμιά μόντα στον ανεμιστήρα.

     

    Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

  2. Ναι, είναι παλιά η καρτούλα, GeForce 9500GT. Όλο το σύστημα γενικά είναι λίγο μουσειακό. Στα playback devices (Win 10) έχω δύο digital audio (S/PDIF & HDMI), καμμία από τις δύο επιλογές δε μου δίνει ήχο στην τηλεόραση. Κοίταξα και την καρτούλα και βλέπω την άσπρη υποδοχή που νομίζω είναι για το καλώδιο που αναφέρω. Οπότε μάλλον το χρειάζομαι, δεν την γλυτώνω.

  3. Καλημέρα σε όλους,

     

    Έστησα πρόχειρα ένα PC για να το έχω συνδεδεμένο στην τηλεόραση, και όταν κατάλαβα ότι δεν έχω ήχο από το HDMI, συνειδητοποίησα ότι μου λέιπει ένα καλώδια SPDIF, από τη μητρική στην κάρτα γραφικών.

     

    Έψαξα συρτάρια και κουτιά αλλά δεν βρήκα κάτι. Που πιστεύετε ότι έχω ελπίδες να βρω τέτοιο καλώδιο;

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.