Jump to content

popolaros

Premium Members
  • Posts

    169
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by popolaros

  1. αμα ειναι να παρεις τα 5500 μην αγορασεις καρτα ηχου και καντα συνδεση με οπτικη ινα απο την μητρικη καρτα. τοσο απλα , τοσο καλα
  2. δεν μπορω να βγαλω δευτερο σκιν...
  3. τελευταια ερωτηση απο μενα και προσωπικα το σταματω εδω δινοντας μου καποιος μια ξεκαθαρη απαντηση.... (και φυσικα ευχαριστω ΟΛΟΥΣ για οτι εχουν γραψει) εχω την audigy 2 ZS, logitech Z5500, motherboard ASUS A8N SLI. οι επιλογες ειναι : 1) πουλαω την audigy και μενω με την μητρικη και την συνδεω με οπτικη ινα με τα ηχεια 2) κραταω την audigy και την συνδεω με τα ηχεια με coaxial , πραγμα που προυποθετει να βρω και ανταπτορακι 3) κραταω την audigy και την συνδεω με τα ηχεια αναλογικα με τα πινακια 4) πουλαω την audigy και αγοραζω μια ανωτερη καρτα ηχου του στυλ ( σειρα X FI, m audio, onkyo...) την οποια ομως πως την συνδεω με τα ηχεια??? αναλογικα ή ψηφιακα?? ποια ειναι βελτιστη καλυτερη λυση για ποιοτητα ηχου??? η χρηση του ηχου ειναι : μουσικη , ταινειες και ελαχιστα παιχνιδια. και παλι ευχαριστω.
  4. η ερωτηση ειναι : τι ειναι προτιμοτερο σε ενα pc; 1)να συνδεσεις κατευθειαν τα ηχεια με οπτικη ινα μεσω της motherboard 2)να συνδεσεις τα ηχεια αναλογικα μεσω μιας καλης καρτας ηχου??? οπότε και θα εχουμε και μετατροπη του ψηφιακου σηματος σε αναλογικο??
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.