Jump to content

rodez

Members
  • Posts

    20
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by rodez

  1. rodez

    DELL U2311H Μικρά μυστικά - Εντυπώσεις

    Καλησπέρα, Αγόρασα και εγω πρόσφατα την εν λόγω. Μπορω να πω οτι πραγματικά είναι καλή επιλογή. Το μόνο που λίγο με προβληματίζει είναι η αλλαγή απο τα 15αρι μονιτορ και χαμηλότερες αναλύσεις (φορητο) που δούλευα χρόνια, τα γράμματα στις ιστοσελίδες μου φαίνονται λίγο να ''πριονίζουν'' ή τέλος πάντων λιγότερο ξεκάθαρα. Δοκίμασα το clear type αλλα μάλλον είναι θέμα συνήθειας ίσως πάλι να είναι ιδέα μου. Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είναι ενοχλητικό.
  2. rodez

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Tο έχω το afterburner αλλα ακομα και με custom να κρατα την θερμοκρασια γυρω στους 85 ο θορυβος ειναι αρκετος και λιγο ενοχλητικος. Βεβαια αν εχω μουσικη κτλ ΟΚ καλυπτεται αλλα και παλι. Το παραδοξο ειναι οτι φαινεται να βαραει μεγαλυτερα gpu στο campaign map παρα κατα την διαρκεια της μαχης. Πρεπει να εχει δικιο και για τις twin frozr παρατηρησα οτι ο αερας βγαινει σε μεγαλο βαθμο απο κατω με αποτελεσμα να παγιδευεται μεσα στο κουτι, το οποιο δεν ειναι μικρο αλλα δεν ειναι και κανενα τεραστιο. Ελπίζω ο ανεμιστηρας που θα βαλω μπροστα να βελτιωσει την κατασταση. edit: Μολις ειδα οτι υπαρχει εδικο thread για την εν λογω καρτα.
  3. rodez

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Θα το δοκιμασω φιλε μου. Τί θερμοκρασίες έχεις εσυ; Τί θερμοκρασίες μπορεί να αντεξει η κάρτα χωρίς να λιώσει; Οι 95 βαθμοί αντέχονται;
  4. rodez

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    'Εχω εύκολα 80 βαθμους και για λίγο πατά και τους 90 με αποτελεσμα πολυ θορυβο. Υποτίθεται οτι twin frozr ΙΙ ψυχτρα που έχω θα έπρεπε να κρατα την θερμοκρασια και αρα και το θορυβο χαμηλοτερα. Ετρεξα ενα 3dmark αλλα δεν ειδα πολυ μεγάλες θερμοκρασιες (max 81) και θόρυβο ανεκτο. Απλα διαβασα σε φορουμ της Nvidia παραπονα για τους τελευταιους οδηγους αλλα δεν μπορεσα να βγαλω συμπερασμα. Θα προσθεσω εναν μπροστινο 120 ανεμιστηρα απο Δευτερα να δω μηπως βελτιωσει την κατασταση. Υ.Γ. Μήπως το εν λόγω θέμα ταιριάζει καλύτερα στο νήμα του shogun 2; Ας μου πει ενας moderator αν ειναι.
  5. rodez

    The nVidia ForceWare Driver Thread

    Καλησπέρα παιδια, Έβαλα το shogun 2 μολις και δυστυχως η gpu βαράει 100σταρες σε χρηση συνεχως με αποτελεσμα και ο ανεμιστηρας να δουλευει συνεχως και δυνατα. Διαβασα καπου οτι ειναι θεμα drivers της nvidia. Εχω τους 270 και καρτα MSI 560ti OC Twinfrozr. Έχω περάσει και το τελευταίο update για το dx11. Παίζω σε 1920x1080 Σε άλλα παιχνίδια δεν έχω θέματα (στο porta 2 και το Black ops Που δοκίμασα τουλάχιστον). Έχει κάποιος κάποια εμπειρία; Ευχαριστώ.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.