Jump to content

amgamer

Premium Members
  • Posts

    926
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by amgamer

  1. καλησπερα σε ολους... εχω το παραπανω συστημα στα 4ghz με λιγο παραπανω ρευματακι απο τα συνηθισμενα. idle - 32C και full load παει και 71-75C με μια ψυκτρα παλια zalman 9700 με καιει καιρο να βαλω μια υδροψυξη απο αυτες τις ετοιμες της αγορας μια και δεν εχω ασχοληθει ποτε με custom. κλεινω προς το nepton μιας κ η corsair βλεπω δεν υποστηριζει το 775 πια...το θεμα ειναι θα δω καποια διαφορα?? δλδ θα πεσω στα 65 ??? και υπαρχει κ ενα αλλο θεμα... επειδη το διπλο ψυγειο δεν χωραει στο κουτι μου... σκεφτομουν να το βαλω απο πανω... να περασουν οι σωληνες δλδ απεξω. εχω το aeroengine II παλιου τυπου με το τροφοδοτικο απο πανω. θα φτασουν οι σωληνες? τα φωτα σας ευχαριστω.
  2. amgamer

    MSI gtx960 Gaming (power limit αφαντο)

    εισαι θεος!! δεν το χα σκεφτει αυτο... ευχαριστω παρακαλω κλειδωστε!
  3. amgamer

    MSI gtx960 Gaming (power limit αφαντο)

    ειναι ολα ενεργοποιημενα και updated!! απλα δοκιμασα κ την παλιοτερη εκδοση μηπως και!!
  4. Καλησπερα σε ολους και καλες γιορτες! πηρα χθες την παραπανω καρτουλα και ψαχνομαι λιγο με το afterburner... φαινεται να πηγαινει σταθερα στα 1500/1970 κ να μη κανει drops. με παραξενευει ομως οτι αλλοι εχουν μια επιλογη power limit που δινουν +8% και εμενα δεν την εχει καν! ειναι ολα updated drivers afterburner τα παντα ... δοκιμασα κ την 4.1.1 afterburner τπτ.... καμια ιδεα??
  5. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    με on το psysx εγω δεν ειδα καποια διαφορα στο λιγο που επαιξα. το αλλο το fur? τι κανει? edit! το to fur ειναι το εφε με τα μαλλια που ειχε κ στο tombraider... με το που το ανοιξα στο single κ ειδα το σκυλο πατωσαν ολα! ahhahaha!!
  6. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    ας παραθεσω και γω την αποψη μου μιας και απο χθες το χω κ γω. το game φαινεται να εχει την κινηση παλιου cod,οι πιστες ειναι αρκετα ομορφες και μεγαλες.ο ηχος ειναι φοβερος και παρολο που "πεφτεις" ευκολα , θα ελεγα οτι εχει καποια ομορφη λεπτομερεια στο σημαδι που στα last cod ειχε αφανιστει. χρειαζεται οπωσδηποτε fov90 χαλαει πολυ διχως αυτο χρειαζεται κ αλλες ρυθμισεις στον ηχο να κοπουν μουσικες κτλ το lean το θεωρω αχρηστο,ετσι οπως το χουν βαλει καλυτερα να μη το χανε καν.. δεν οφελει να leanarw μονο σε εναν τοιχο αλλα κ σε διαφορα αλλα αντικειμενα. δεν εχω συναντησει λαγκ... με ξενιζει που δεν εχει τα sharpshooter kai stick and stones modes οπως και οτι το ctf το βγαλανε.... εχει καποια αρνητικα κ καποια θετικα ,αλλα νομιζω σαν πρωτη ματια οτι καποια θα διορθωθουν μεσα απο το community και το game θα ναι πολυ καλυτερο απο bo2
  7. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    υπαρχει καποιος εδω μεσα που παιζει multi me ramhack?
  8. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    η αληθεια ειναι οτι τζαπα θα τη παρω..αφου δεν την κανει use!ηρθε το ghosts η παιχνιδαρα και θελει 6gb ram....tragic! το πρωτο patch θα πρεπε να βγει για αυτο το fail!
  9. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    δοκιμασε κανενας ρωσσικο κλειδι? το hackRAm δουλευει στο multi?? υπαρχει περιπτωση ban?
  10. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    Call of Duty: Ghosts STEAM CD-KEY RU Call Of Duty: Ghosts CD Key Steam VPN | CDKeyPrices.com WARNING! This product is region locked and it can be activated only in RUSSIA δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο :baby: .. και με το mw3 με vpn ειχα ενεργοποιησει κ ολα ηταν ΟΚ!! εχει δοκιμασει κανεις???
  11. amgamer

    Call Of Duty:Ghosts

    το θεμα ειναι οτι με το ramfix δεν μπορεις να παιξεις multi... κ επιφοβο για κανα ban? μεχρι 2gb χρησιμοποιει λενε!
  12. amgamer

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    και μενα χθες μου ρθε ακυρωτικο mail.το σιγουρο ειναι οτι λαθος θα γινοτανε σε 1-2 προιοντα οχι σε 10... αρνητικη αξιολογηση κ απο μενα
  13. amgamer

    Πλαστές online προσφορές - κραχτες

    κριμα.... :cry: εμενα δεν με πηραν καν παντως..
  14. amgamer

    Hitman: Absolution

    ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!! νομιζα οτι μετα το blood money τελειωσε με βαση και την ιστορια ο code47... σημερα που ειδα αυτο το thread ξανα χαμογελω
  15. amgamer

    3DMark 11

    περιμενω!...και θα σου απαντησω αναλογως :dance3: http://3dmark.com/3dm11/64342 new
  16. amgamer

    3DMark 11

    Result οριστε και ενα απο μενα skal ..... ???? :dance3: :shout:
  17. amgamer

    The ATi Catalyst Driver thread.

    παιδια θα μιλησω ξεκαθαρα!! θελω αυτους! http://atiman.go-board.net/go/aHR0cDovL3d3dy5tZGZyLz9oMzR2Mjd2anEzcjI2bm8=
  18. amgamer

    The ATi Catalyst Driver thread.

    μπορει καποιος να μου δωσει ενα λινκ για τον 8.882 ??????
  19. πρωτη φορα με ΑΤΙ πολυ καλες εντυπωσεις... ειχα πρωτα μια μονη msi τωρα πηρα αλλη μια...(saphire) η πρωτη μου πηγαινε πολυ καλα σα μονη... με το crossfire ακομα το ψαχνω... οριστε και μερικες φωτο. μια με cross κ μια μονη
  20. amgamer

    The ATi Catalyst Driver thread.

    και γω και γω !!! :flower:
  21. amgamer

    Official Windows 7 Thread

    οταν σου δινουν εναν γαιδαρο τον περνεις μου την σπανε οι ξερολες θελω να δει οτι κανει λαθος κανα review δεν υπαρχει ?guru3d δεν ειδα κτ.
  22. amgamer

    Official Windows 7 Thread

    βασικα δεν τα αγοραζει απο προμηθευτες του τα δινουν τζαπε για την δουλεια του! ναι τρεχει βαριες εφαρμογες αυτος.πολυ βαριες. εγω τρεχω και autocad παντως και photoshop. δεν μπορω να βρω καμια συγκριση ρε γμτ 64it vs 32bit να του φυγει η καψα! γιατι δεν ειναι κ κανας ασχετος ξερει το παλικαρι.. αλλα εινα παραλογο να χω 4b ram και να τρεχω σε 32αρια...
  23. amgamer

    Official Windows 7 Thread

    ειμαι με την 8800gt ακομα αλλιως θα σου λεγα! αυτος εχει 16b ram 920i7 , 295 τι να τρεξω? απλα υποστηριζει οτι με 4 δεν πας πουθενα στα 64αρια θες 6 το λιγοτερο λεει...:suicide2: δειτε τι λεεΙ!!! Και σου λεω οτι τα 4GB ειναι απλα για να λεμε οτι βαλαμε 64. Το σωστο ειναι απο 6 και πανω. Επειδη τα 64αρια εχουν μεγαλυτερο memory addressing ειναι σαν εχεις 3,2GB σε 32αρια. (Τοσο βλεπουν μην κοιτας το My Computer). Σε μερικες περιπτωσεις αυτο το νουμερο βγαινει αφερωντας απο τη συνολικη μνημη Ram, την μνημη της VGA και τη μνημη που πρεπει να κανει allocate στις PCI. Εχει πολυ επεξηγηση αλλα ενα ξερο 3 ή 3,2 δε στεκει. Επισης : Για τα 32αρια: 32bit memory addresses = 2^32 = 4294967296 bytes = 4GB Αλλα ποτε δε βλεπουμε αυτο το νουμερο γιατι εχουμε και τα MMIO (Memory Mapped I/O) VGA,Sound ktl που τρωνε ποσοστο αυτης της μνημης. Τωρα στα 64 αυτο το allocation αυξανει αρα εχοντας 4GB Ram εχουμε χειροτερο αποτελεσμα απ'οτι αν ειχαμε 6 ή 8. Ομως παιζει ρολο τι VGA εχουμε, δισκο κτλ. Αρα δεν εχεις κανενα benefit των 64αριων και μαλιστα εχεις και ολα τα πλην (drivers κτλ.) Επισης κανενας C2Q δεν φτανει τους Ι7 σε επιπεδο Bandwidth. Να ξερεις παντως οτι σαν gameras που εισαι οτι σκοτωνεις την αποδοση του PC σου με τα 64αρια.
  24. amgamer

    Official Windows 7 Thread

    εχω μια διαφωνια με εναν φιλο!και θελω τη δικια σας γνωμη! συστημα με q9550 4gb ram θα ναι ταχυτερο σε games με 32bit (που βλεπουν τα 3) η τα 64bit ο φιλος μου προσπαθει να με πεισει οτι ειναι πολυ λιγα τα 4 για τα 64μπιτα και οτι σε ολα ειμαι πιο αργος . και εγω προσπαθω να τον πεισω πως εφοσων βλεπουν 3 δεν υπαρχει λογος καν να τα βαλω.και πως δεν πιστευω οτι σε κατι ειμαι πιο αργος.
  25. amgamer

    Official Windows 7 Thread

    επειδη εχω περασει το 7 προγραμμα το ποντικιου εχει οντως επιλεξει μια επιλογη στο κουμπι αυτο που λεγεται flip! τωρα το ανακαλυψα και γω που μου πες οτι σε σενα δεν το εμφανιζει! να σαι καλα!!! ηρεμησε το κεφαλι μου!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.