Jump to content

lefscott

Members
  • Posts

    30
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by lefscott

  1. lefscott

    Trackmania Nations

    Στους Ελληνικούς servers μπαίνουν οι περισσότεροι αρχικά. Στη συνέχεια πηγαίνουν και στους ξένους (Γαλλία, Γερμανία κυρίως). Κάποιοι από τους πιο γνωστούς όσον αφορά τη συλλογή βαθμών είναι : only boost ladder (Γαλλία), ktd's linux EXP (Γερμανία). Όποιοι ενδιαφέρονται παραπάνω, αυτό τον καιρό γίνεται μια προσπάθεια από μια ομάδα παιδιών για να σχηματιστεί μια (ή και παραπάνω) ομάδα σε 1 on 1 ή 3 on 3 αναμετρήσεις με άλλες ομάδες καθαρά για διασκέδαση. Στο tmn.bounceme.net θα βρείτε αρκετές πληροφορίες σχετικά με το trackmania nations και τις δυνατότητές του
  2. lefscott

    Trackmania Nations

    Όντως, υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τρελό λιώσιμο στο online. Θέλει προσοχή και με μέτρο. Πάντως για καμιά ομαδούλα (αλήθεια πώς θα το κάνουμε αυτό?) μέσα είμαι. Παρεπιμπτόντως στο game είμαι ο lef. Καλή αντάμωση παλουκάρια!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.