Jump to content

aggelopas

Premium Members
  • Posts

    2.559
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by aggelopas

  1. 4 hours ago, trib said:

     

    Εκεί στη συνεννόηση τα χάνουμε. Συνήθως όποιος πάει γρηγορότερα και με περισσότερο τσαμπουκά, μπαίνει πρώτος. Ένας χαμός δλδ. 

     

    ένας κυκλικός κόμβος θα έλυνε το πρόβλημα

    • Like 2
  2. Sorry αλλα ποιος χεστηκε? Μηπως να απαγορεψουμε να ακουγονται εκτρωματα και να επιτρεπουμε να απαγγελεται μονο Σεφερης και να ακουγονται απο τα ηχεια του στρατοπεδου η συμφωνικη της βιεννης και ο herbert von karajan?

  3. Καλησπέρα,

    Επειδή εχει πέσει στα χέρια μου ολόκληρος ο τιμοκατάλογος της εταιρίας που εισάγει τα ray ban (είχε μεσα Bulgari, polo, dolce gabanna κλπ) σας λέω οτι δεν υπάρχουν γυαλιά εκεί μεσα με 19 ευρω . Για την ακρίβεια τα ray ban τα πιλοτικά είχαν με ΦΠΑ γύρω στα 80-90 ευρω.

    Αυτο για τον φιλο που είπε για 19+ΦΠΑ.

    Τωρα για το αν ειναι Πλαστικουρα ο σκελετός δεν μας νοιάζει, το ζητούμενο ειναι να ειναι καλοί οι φακοί, αυτο πώς μπορούμε να το ξέρουμε ? Ετικετες που λένε οτι ειναι απορροφητικά σας εκτυπωνω όσες θέλετε, το θέμα ειναι να μη στραβωθουμε.

    Για Oakley μπορει, για rayban με τιποτα τοσο ακριβα. Βαλε μια φωτο τον καταλογο της luxottica.

  4. Οταν πας στρατο θα καταλαβεις οτι αυτα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, ουτε ψαχνεις για αλλοδαπους οταν εχεις εξοδο.

    Αν ειχες παει κατασκηνωση, ειχες πει και εκει ηλιθια τραγουδακια αντιστοιχης ηλικιας.

    Και φασισμο τουλαχιστον κοκκινο δεν τον ειχαμε αποχωριστει και ποτε. Σε μερικους αρεσουν και οι ζαπατιστας ακουσα προσφατα...

  5. Στις άλλες χώρες δεν εξαντλούνται στις μεγαλοστομίες παραδίδοντας όταν έρθει η ώρα την μισή Κύπρο Ίμια κλπ.

    Θα πάρουμε την πόλη και κολοκύθια στο πάτερο. Έχουμε χορτάσει τσάμπα μάγκες.

    Τι να κανουμε? Το ελληνικο dna μαλλον δεν ειναι και τοσο πατριωτικο και ανωτερο. Εξαντληθηκε οσο ετρωγαν βελανιδια οι αλλοι.

  6. Όπως όλοι σας, έτσι κι εγώ νόμιζα ότι οι ΟΥΚάδες στην εκπαίδευσή τους κάθε πρωί τραγουδούσαν το Imagine του John Lennon, το μεσημέρι τραβούσαν φωτογραφίες για διαφημίσεις της Benetton και το βράδυ έπαιρναν τις κηρομπογιές τους και ζωγράφιζαν το νέο τους σήμα.

    Φάε ένα ******!: Μαμά να το πω κι εγώ; Ντροπή και αίσχος!

  7. Δεν θα κάτσω να παίξω άλλο την κολοκυθιά. Αν το "No, its country-specific" δεν σου αρκεί, δεν φταίω εγώ.

    Να σου πω, εσύ που είσαι καλός στα μαθηματικά (ή οποιοσδήποτε άλλος επίδοξος συνδικαλιστομάχος / απεργιομάχος κτλ), μπορεί να μου πει:

    Πόσο στοίχησαν στο κράτος οι απεργίες των λιμενεργατών (που διώχνουν τους τουρίστες - λολ);

    Πόσο στοίχησαν στο κράτος οι απεργίες γενικα στην Αθήνα (που δίνουν κακή εικίνα στους τουρίστες - λολ);

    Και πόσο στοίχησε στο κράτος η τυφλή υποταγή των Σαμαροβενιζέλων στην τρόικα και την ΕΕ που έφερε το Ρώσικο εμπάργκο σε τουρισμό και αγροτικά προιόντα;

    Δεν ξερω αν εκει στην Ολλανδια χρησιμοποιουνται αυτες οι αποτελεσματικες μινι επαναστασεις (πλακα θα ειχε παντως, πολυ πλακα), εγω σαν τουριστας εζησα απεργια της ΜΤΑ το 2005 (την πρωτη μετα το 1980) και δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις.

    Δεν ειμαι και αηνσταην αλλα αν καταλαβαινω καλα λες απεργιες 2-3 χρονια γενικα+λιμενεργατες<ρωσικο εμπαργκο?

    Επισης λες εξω απο την ΕΕ? Μου θυμιζεις κατι αφισες που εβλεπα πιτσιρικας στους δρομους εξω το μααστριχτ.

    Εδω να τονισω το παραδειγμα της κουβας και τα χρεη που χαριστηκαν στην τσαουσα κυβερνηση τους απο το ξανθο γενος.

  8. Δεν καταλαβα καλα. Για το αεπ λεμε? Αν ναι παντα country specific δεν ειναι?

    Επισης δεν ειμαι γλωσσολογος-μεταφραστης αλλα δεν σημαινει οτι τα specification οριζονται απο καθε κρατος ξεχωριστα?

    Ωστοσο παλι δε βοηθας και απλα βρισκεις λιγο πιο σοβαρο αρθρο που κανει καπου μια αναφορα σε κατι, χωρις να ξερουμε ποια ειναι η παραβιαση.

    Εκτος αν σου αρεσουν αρθρακια τυπου gossip gr που υποτιμαν εμας και γραφουν οτι τους ερθει και στο τελος ενα διεδωστε και ειμαστε κομπλε, δεν χρειαζεται να την ψαχνουμε το πε ο γιαννης ο δημοσιογραφος.

    Μετα λες και τον προυπολογισμο να ανοιγα, σιγα μαγειρεμενα ειναι. Ε μωρμαναμου τι συζηταμε τοτε? (οχι οτι δεν εχει το απαραιτητο μαγειρεμα αλλα το τι καταγγελεις απεχει ετη φωτος απο αυτο που νομιζεις οτι θα βρεις και θα επιβεβαιωσεις)

  9. Εχω ξαναπει οτι οι οικονομολογοι ειναι πυροσβεστες αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα.

    Αυτα που εμαθε στο πανεπιστημιο καποιος χτες, σημερα ειναι ξινα σταφυλια αν δεν επικαιροποιειται που και παλι δεν σημαινει οτι ξερει τις μαγικες φορμουλες ειδικα για ενα πραγμα που καθημερινα διαμορφωνεται και αλλαζει.

    Και επειδη προκειται για αριθμους, η κοινη λογικη ειναι ενα ineficiency δυστυχως ή ευτυχως.

    Εμεις θελω να πιστευω προσπαθουμε να διαμορφωσουμε αποψη με οσο περισσοτερα κατανοητα δεδομενα εχουμε προσβαση να κρινουμε.

    Η αδιασπαστη τριας ειναι κοινωνικοοικονομοπολιτικη, καμια ξεχωριστα μονη της.

    (προσωπικες αποψεις, ατσιμενταριστες)

  10. Άρα, θα αποκτήσουμε πτυχίο ιατρικής, δασοπονίας, μεταλλειολογίας, νομικής κτλ. για να κρίνουμε την επάρκεια της τεκμηρίωσης του εκάστοτε ειδικού, την οποία ζητάει και μεταφέρει στον αναγνώστη ο δημοσιογράφος.

    Αλλιώς δεν εμπιστευόμαστε ούτε ασπιρίνη.

    Υ.Γ: Κάποιες δημοσιεύσεις εξηγούν γιατί αμφισβητείται το πρωτογενές πλεόνασμα, αλλά και πάλι ό,τι και να πεις σε κάποιον ανειδίκευτο θα το "χάψει".

    Μπορουμε απλα να διαβαζουμε αρθρα που δεν απευθυνονται σε ηλιθιους, που παραθετουν γεγονοτα αφηνοντας σε να διαμορφωσεις δικη σου αποψη, παρα να σου πει ο δημοσιογραφος τι να πιστεψεις.

    Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει και πτυχίο ιατρικής, δασοπονίας, μεταλλειολογίας, νομικής κτλ. και μας τα δινει ετοιμα γιατι νοιαζεται για μας, αλλα και παλι εμενα δεν με καλυπτει χωρις τεκμηρια.

    Οταν απευθυνεσαι στον average joe δεν χρειαζονται αιτιολογησεις, αυτος που τις θελει ξερει και που θα τις βρει και που μαλλον δεν υπαρχουν.

  11. Θα παω χωριο απο σ/κ και ενω εχω μερικες ιδεες για πανοραμικες λήψεις, δεν εχω ιδεα για το τι και πως.

    Θελω να μου πειτε τι προγραμμα να χρησιμοποιήσω (θα εχω το laptop μαζι, αλλα δεν θα εχω internet, οποτε θα το περασω απο πριν), τι να προσεξω (WB, φωτομετρηση, κατι αλλο?), κλπ.

    Γενικες πληροφοριες δλδ, να δω τι μπορω να καταφερω. :)

    Δοκιμασε αυτο Microsoft Research Image Composite Editor (ICE)

    χωρις να σε νοιαζει με τι σειρα θα βγαλεις καθε φωτο, τη βρισκει μονο του.

    Εγω εχω κανει συνθεση με γυρω στις 80 φωτο.

    Ολες οι φωτο πρεπει να εχουν την ιδια ρυθμιση για να μην εχεις μπαλωματα.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.