Jump to content

aggelopas

Premium Members
  • Posts

    2.559
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by aggelopas

  1. aggelopas

    EaseUS Data Recovery Wizard Review και Διαγωνισμός

    @acct προσπαθώ να σου στείλω PM αλλα βγάζει μήνυμα ότι το inbox is full.Αν το πήραν οι αναπληρωματικοί, καλώς τότε!
  2. aggelopas

    Αυτοκίνηση

    ο κυκλικός κόμβος λύνει αυτά ακριβώς τα προβλήματα, απλά δεν τον έχουμε σε εκτίμηση
  3. aggelopas

    Αυτοκίνηση

    ένας κυκλικός κόμβος θα έλυνε το πρόβλημα
  4. aggelopas

    EaseUS Data Recovery Wizard Review και Διαγωνισμός

    παρών
  5. aggelopas

    Εσωτερικός Σκληρός για Offline Backup

    https://www.backblaze.com/blog/backblaze-hard-drive-stats-q1-2019/
  6. aggelopas

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    θα έπρεπε να έχεις πιάσει το reference tou Peppa 100 χρονια μέλος...
  7. aggelopas

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Παιδιά ας του απαντήσει κάποιος, εγώ πρέπει να φύγω.
  8. aggelopas

    Πείτε Ό,τι Θέλετε v6.0

    Καλημερα παιδες μετα απο καιρο!
  9. Sorry αλλα ποιος χεστηκε? Μηπως να απαγορεψουμε να ακουγονται εκτρωματα και να επιτρεπουμε να απαγγελεται μονο Σεφερης και να ακουγονται απο τα ηχεια του στρατοπεδου η συμφωνικη της βιεννης και ο herbert von karajan?
  10. aggelopas

    Hawkers co γυαλια ηλιου

    Για Oakley μπορει, για rayban με τιποτα τοσο ακριβα. Βαλε μια φωτο τον καταλογο της luxottica.
  11. aggelopas

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Ασε βρηκα εγω ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Η απελευθέρωση βλάπτει νησιώτες και ναυτεργάτες Καμποτάζ: Κερδίζουν οι εφοπλιστές, χάνουν οι ναυτεργάτες - Η Αυγή online
  12. Οταν πας στρατο θα καταλαβεις οτι αυτα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο, ουτε ψαχνεις για αλλοδαπους οταν εχεις εξοδο. Αν ειχες παει κατασκηνωση, ειχες πει και εκει ηλιθια τραγουδακια αντιστοιχης ηλικιας. Και φασισμο τουλαχιστον κοκκινο δεν τον ειχαμε αποχωριστει και ποτε. Σε μερικους αρεσουν και οι ζαπατιστας ακουσα προσφατα...
  13. aggelopas

    Πείτε ό,τι θέλετε 4.0 (TalkLab)

    Δεν εχει διπλο διαχωριστικο στα τσιταχ?
  14. Τι να κανουμε? Το ελληνικο dna μαλλον δεν ειναι και τοσο πατριωτικο και ανωτερο. Εξαντληθηκε οσο ετρωγαν βελανιδια οι αλλοι.
  15. Όπως όλοι σας, έτσι κι εγώ νόμιζα ότι οι ΟΥΚάδες στην εκπαίδευσή τους κάθε πρωί τραγουδούσαν το Imagine του John Lennon, το μεσημέρι τραβούσαν φωτογραφίες για διαφημίσεις της Benetton και το βράδυ έπαιρναν τις κηρομπογιές τους και ζωγράφιζαν το νέο τους σήμα. Φάε ένα ******!: Μαμά να το πω κι εγώ; Ντροπή και αίσχος!
  16. aggelopas

    Cosmote "το κινητό μπερδεύει το wifi με cellular"

    Πολλα 4s ειχαν θεμα με το chip του wifi (εκει που επιανε ξαφνικα σταματαγε στην καλυτερη, εως καθολου wifi στη χειροτερη) να ξες παντως και ενδεχεται να εχουν και δικιο.
  17. aggelopas

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν ξερω αν εκει στην Ολλανδια χρησιμοποιουνται αυτες οι αποτελεσματικες μινι επαναστασεις (πλακα θα ειχε παντως, πολυ πλακα), εγω σαν τουριστας εζησα απεργια της ΜΤΑ το 2005 (την πρωτη μετα το 1980) και δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις. Δεν ειμαι και αηνσταην αλλα αν καταλαβαινω καλα λες απεργιες 2-3 χρονια γενικα+λιμενεργατες<ρωσικο εμπαργκο? Επισης λες εξω απο την ΕΕ? Μου θυμιζεις κατι αφισες που εβλεπα πιτσιρικας στους δρομους εξω το μααστριχτ. Εδω να τονισω το παραδειγμα της κουβας και τα χρεη που χαριστηκαν στην τσαουσα κυβερνηση τους απο το ξανθο γενος.
  18. Aν ειχες χωρο και ορεξη ενα 6 dof stewart platform θα το τερματιζε.
  19. aggelopas

    Ανέκδοτα, αστείες φώτος και video (FunLab)

    Δεν εχω καταλαβει γιατι εγινε ξαφνικα ο θεος των geeks/nerds παντως.
  20. Uncanny valley - Wikipedia, the free encyclopedia
  21. aggelopas

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν καταλαβα καλα. Για το αεπ λεμε? Αν ναι παντα country specific δεν ειναι? Επισης δεν ειμαι γλωσσολογος-μεταφραστης αλλα δεν σημαινει οτι τα specification οριζονται απο καθε κρατος ξεχωριστα? Ωστοσο παλι δε βοηθας και απλα βρισκεις λιγο πιο σοβαρο αρθρο που κανει καπου μια αναφορα σε κατι, χωρις να ξερουμε ποια ειναι η παραβιαση. Εκτος αν σου αρεσουν αρθρακια τυπου gossip gr που υποτιμαν εμας και γραφουν οτι τους ερθει και στο τελος ενα διεδωστε και ειμαστε κομπλε, δεν χρειαζεται να την ψαχνουμε το πε ο γιαννης ο δημοσιογραφος. Μετα λες και τον προυπολογισμο να ανοιγα, σιγα μαγειρεμενα ειναι. Ε μωρμαναμου τι συζηταμε τοτε? (οχι οτι δεν εχει το απαραιτητο μαγειρεμα αλλα το τι καταγγελεις απεχει ετη φωτος απο αυτο που νομιζεις οτι θα βρεις και θα επιβεβαιωσεις)
  22. Θα δοκιμαζα ενα arduino star tracker πριν εσκαγα 400 τη σημερον ημερα που το diy ειναι ευκολο.
  23. aggelopas

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Εχω ξαναπει οτι οι οικονομολογοι ειναι πυροσβεστες αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα. Αυτα που εμαθε στο πανεπιστημιο καποιος χτες, σημερα ειναι ξινα σταφυλια αν δεν επικαιροποιειται που και παλι δεν σημαινει οτι ξερει τις μαγικες φορμουλες ειδικα για ενα πραγμα που καθημερινα διαμορφωνεται και αλλαζει. Και επειδη προκειται για αριθμους, η κοινη λογικη ειναι ενα ineficiency δυστυχως ή ευτυχως. Εμεις θελω να πιστευω προσπαθουμε να διαμορφωσουμε αποψη με οσο περισσοτερα κατανοητα δεδομενα εχουμε προσβαση να κρινουμε. Η αδιασπαστη τριας ειναι κοινωνικοοικονομοπολιτικη, καμια ξεχωριστα μονη της. (προσωπικες αποψεις, ατσιμενταριστες)
  24. aggelopas

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μπορουμε απλα να διαβαζουμε αρθρα που δεν απευθυνονται σε ηλιθιους, που παραθετουν γεγονοτα αφηνοντας σε να διαμορφωσεις δικη σου αποψη, παρα να σου πει ο δημοσιογραφος τι να πιστεψεις. Εκτος αν ο δημοσιογραφος εχει και πτυχίο ιατρικής, δασοπονίας, μεταλλειολογίας, νομικής κτλ. και μας τα δινει ετοιμα γιατι νοιαζεται για μας, αλλα και παλι εμενα δεν με καλυπτει χωρις τεκμηρια. Οταν απευθυνεσαι στον average joe δεν χρειαζονται αιτιολογησεις, αυτος που τις θελει ξερει και που θα τις βρει και που μαλλον δεν υπαρχουν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.