Jump to content

Aias

Premium Members
  • Posts

    1.483
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Review Comments posted by Aias

  1. 10 hours ago, Seafalco said:

    Να είσαστε καλά παιδιά ! :)

    Τα λόγια σας βάλσαμο ! :T:

     

    @Aias Αν βλέπω καλά στις φωτογραφίες ο ανεμιστήρας έχει ένα ειδικό βύσμα με 7 ή 8 pin το οποίο προφανώς περιέχει και τα καλώδια του RGB και τα καλώδια τροφοδοσίας του κινητήρα.

     

    Οπότε έχουμε ένα σημαντικό θέμα με το βύσμα σύνδεσης του κάθε ανεμιστήρα.

    ΟΙ ανεμιστήρες αυτοί δεν θα πρέπει να είναι PWM, αλλά απλό Voltage controll.

    Συνεπώς ακόμα και αν είχαν ξεχωριστά βύσματα, (άλλο για τον κινητήρα και άλλο για τα LEDs) με το πρόγραμμα της Corsair είτε το Link4 είτε το iCUE, δεν θα μπορέσεις να τους ελέγξεις, θα γυρνάνε συνεχώς στο full!

    Επιπλέον αυτού, δεν ξέρεις (μπορείς να το βρεις πειραματιζόμενος) ποια ακριβώς συνδεσμολογία θα κάνει τα RGB LEDs των ανεμιστήρων αυτών με τους RGB controllers της Corsair.

     

    Άρα αν από την μια μεριά, δεν έχεις τη δυνατότητα να ελέγχεις τους ανεμιστήρες σαν ανεμιστήρες (air flow) μέσω software και εννοείται στερηθείς της δυνατότητας να συνδέσεις τη συμπεριφορά τους με την θερμοκρασία του συστήματός σου και επιπλέον από την άλλη μεριά, για το RGB χρησιμοποιείς κάποιον άλλον controller ασύρματο.

    Και αν κερασάκι σε αυτό, βάλεις και το ότι θα χρησιμοποιήσεις και ανεμιστήρες

    1. Item: RGB PC Fans
    2. Color: Multi-Colored
    3. Diameter: 120mm
    4. Speed: 1100-1800 RPM
    5. Current: 0.35 A
    6. Voltage: 12 V
    7. Rated Power: 3.8W
    8. Estimated Life Span: 20000Hrs
    9. Bearing: Hydro Bearing
    10. Wind Flow: 33CFM
    11. Material: ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene Copolymers)

    στους οποίους κάν δεν αναφέρεται ο θόρυβος (!), τότε δεν βλέπω και πολύ νόημα στο να πας να δώσεις τόσα χρήματα, για να πάρεις μια ΑΙΟ ήσυχη, μe πολλές δυνατότητες ελέγχου και RGB controll, και τελικώς να μην χρησιμοποιήσεις τίποτε από αυτά! 

     

    Μπορείς κάλλιστα να πάρεις μια άλλη AIO πολύ πιο οικονομική, και ας κάνει λίγο θόρυβο παραπάνω και σε αυτήν να προσθέσεις τους τρεις ανεμιστήρες που έχεις δει και να τους ελέγχεις με το hardware που τους συνοδεύει.

     

    Αν όμως θέλεις να έχεις όλες τις παροχές του πακέτου της Corsair 150i PRO RGB , τότε θα πρέπει να δείς σε ανεμιστήρες της Corsair που θα είναι σίγουρα συμβατοί με το υπόλοιπο υλικό και σε αυτό το σύνολο θα έχεις πλήρη έλεγχο να κάνεις ότι θέλεις !

    Από τιμή βέβαια . . . πονάει και σφάζει, αλλά όπως λένε και στη πατρίδα μου. . . .

    "Μπρος στα κάλλη, πόνος ψιχάλι! " :D

     

     

    Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκοπο να την παρω αλλα η τιμη  ηταν εξωπραγματικα καλη. Απο εκει και περα ειχα ηδη παραγγειλει τους ανεμιστηρες και δεν ειχα στο μυαλο την υδροψυξη.

     

    στα ανεμιστηρια τα εχω κανει σαλατα μιας και το κουτι ηδη εχει 3 rgb thermaltake και θα δουμε αν δουλεψουν με τον κινεζικο controller αλλα το remote βολευει.

     

    θα γινει ενα σουπερ pc (πιστευω)  και θα φαινεται πολυ ωραιο.

     

    θα δουμε.

     

    ps thx για τον χρονο που διαθεσες και απαντησες τοσο αναλυτικα :)

     

     

     

    • Like 1
  2. Να ρωτησω.επειδη σκεφτομαι να την παρω αλλα θελω να αλλαξω τους ανεμιστηρες με αυτους τους RGB θα εχω καποιο προβλημα?Δεν με νοιαζει ο θορυβος γενικα αλλα δεν θα εχω καποιο ελεγχο σωστα?

     

    https://www.banggood.com/3PCS-120mm-Adjustable-RGB-LED-Light-Computer-Case-PC-Cooling-Fan-with-Remote-p-1216398.html?rmmds=myorder&stayold=1&cur_warehouse=USA

     

    εκτος αν βεβαια τους βαλω 6 ανεμιστηρες συνολικα σε push - pull ,ετσι και αλλιως θα μπει στο πανω μερος του κουτιου

  3. https://www.e-shop.gr/anemistiras-orthostatis-45w-ravanson-wt-1040s-p-HAP.000213

     

    Η αντί 4-6 ανεμιστήρακια περνεις με 200ευρω ένα air-condition και ψύχει και σενα μαζί :)

     

    Είναι δυνατόν να ζητάς 40ευρω για ένα ανεμιστήρακι που τους κοστίζει 1 ευρω... Χαχαχα

     

    • Like 1
  4. χωρις να εχω σχεση με το αντικειμενο αλλα απο αυτα που ειχε παρει ο ματης μου στο νετ διαβαζα για ατελειωτες ωρες εκτυπωσης.Δεν αναφερεις πουθενα χρονο.Μπορουμε να εχουμε μια εικονα?

     

    thx

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.