Jump to content

Aias

Premium Members
  • Posts

    1.483
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Aias

  1. Aias

    Gainward GeForce RTX 2080 Triple 8Gb 3X

    *SOLD*
  2. Πωλειται η Gainward GeForce RTX 2080 σε αριστη κατασταση ,εκτος εγγυησης,αγορασμενη απο αμαζον γαλλιας.Ειναι σε αριστη κατασταση και εχει χρησιμοποιηθει μονο για gaming χωρις o/c κυριως overwatch/halo infinity και τωρα lost ark.Δινεται λογο αναβαθμισης σε 3070.Παιζει τα παντα σε 2κ αριστα.Συναντηση σε σταθμο μετρο (ιδανικα μετρο Πανορμου) . Οποιος θελει να δοκιμασει το οτιδηποτε ερχεται σπιτι μου και την βαζω στο PC μου και δοκιμαζει οτι θελει .Αποστολη σε ολη την ελλαδα με προπληρωμη + εξοδα αποστολης. TEΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 450 ΕΥΡΩ. ΟΧΙ ΠΑΖΑΡΙΑ/ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ.
  3. να το κανεις και να βγαζεις λεφτα οκ.Να το κανεις για να βγαζει λεφτα αλλος...
  4. Aias

    Η Micron εξηγεί το λόγο για την έλλειψη μνημών DDR5 στην αγορά

    το μοντελο σταγονομετρο για να πανε οι τιμες στον θεο
  5. μπηκαν ολα τα chips στα εμβολια που για ηλεκτρονικες συσκευες πλεον
  6. με ολα αυτα που γραφετε μαλλον μ@... κανει η nvidia. Πρεπει να βγαλει την 4080 και να μην πουλησει καμια καρτα απλα να φτιαξει φαρμες , με καρτες στην σειρα να κανει εξοριξη κρυπτονομισματων .Θα γινει πιο πλουσια και απο την microsoft
  7. 2080 μεχρι να σβησει ο ηλιος για καθε skulpter και miner ωστε να παμε σε νεα.
  8. Aias

    H Intel "εκτοξεύει" τους Rocket Lake στις 30 Μαρτίου

    Ο λογος ειναι κυριως για το Gaming που οπως ειναι μεχρι τωρα δεν λαμβανει υποψη του τους πολλαπλους πυρηνες παρα μονο single core. εκει παταει η intel
  9. στο χωριο μου ελεγαν κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρει .
  10. Aias

    To μεγάλο κόλπο της Nvidia (ακολουθεί και η AMD) με τις κάρτες γραφικών

    O,τι πιο πραγματικο εχω διαβασει εδω και καιρο
  11. Aias

    Έρχεται στις 18 Μαρτίου η Radeon RX 6700XT με 12GB GDDR6

    ψαξε ψαξε δεν θα την βρεις...
  12. To cross play γενικα σαν project σε competitive games δεν θα τρεξει επειδη δεν το θελουν οι gamers. Κανενας κονσολας δεν θελει να συναγωνιστει με τον hacker pcakia.
  13. και καποιες απο αυτες τις πουλησαν τα μαγαζια σε αγγελιες η υπαλληλοι τους (ειχα δει ενα video που τον εχει τραβηξει τον υπαλληλο να κρυβει μια 3080)
  14. μετα απο το bf4 το χαος.ειχα απογοητευτει αλλα το 6 θα το παρω
  15. με 350 ευρω που ζητανε για το 5600x σκεφτομουν σοβαρα τον 10700ks που εχει και περισσοτερους πυρηνες. Να δουμε τον 11 ομως γιατι αν εχει 350 νομιζω θα ειναι VFM.
  16. δειτε αγγελιες που τα ξεπουλανε σε xbox one /ps4 .Βγηκε refund απο την ιδια εταιρια.
  17. μηπως πανε για πουλημα καποιου τμηματος που εχει να κανει με επεξεργαστες και δεν θελουν να κανουν επενδυση εκατομμυριων για καινουργια λιθογραφια?
  18. η καρτα με εκτιμωμενη τιμη 700 ευρω που πουλειται στα 1000 ευρω και εχει θεματα . Επισης αν χρειαζεται underclock κανεις δεν σου εγγυειται οτι σε stress test δεν θα την παρεις στο χερι η σε πολυ χειροτερη περιπτωση να κολλαει κτλ ακομα και με 1000 patches και underclocks και να σε βγαζουν τρελο για να μην στην αντικαταστησουν.
  19. αν εχεις τα 1500 ευρω για την αγορα τι ειναι αλλα 150 για κουτι
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.