Jump to content

psyber

Premium Members
  • Posts

    2.520
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by psyber

  1. 10 λεπτά πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

    Άμα υπάρχουν άνθρωποι που θα τον ψηφίσουν, χαζός είναι να μην κατέβει;

    Αν και έχουμε διαφωνήσει επανειλημμένα ως προς τα πολιτικά σου δίνω απόλυτο δίκιο στο συγκεκριμένο. Ο άνθρωπος είναι η επιτομή του παρτάκια λούμπεν και έχει κάνει κίνημα... Θλιβερό το λιγότερο.

    • Like 1
  2. 12 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
    WWW.NEWS247.GR

    Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών έχει ήδη επεκτείνει την έρευνά του για την υπόθεση Ασημακοπούλου...

     

    https://www.koutipandoras.gr/article/trianta-agoges-apo-tous-apodimous-kata-tou-ypourgeiou-esoterikon-mesa-se-24-ores/

     

    Bonus: 

    WWW.KOUTIPANDORAS.GR

    Απαιτεί να τιμωρηθεί η Εισαγγελέας που κατήγγειλε ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη παρεμποδίσει την...

     

    Εχουν και έχει ο Άδωνις συγκεκριμένα επιβάλλει ότι ειδεχθές και επαχθές θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τώρα της πάει κόντρα. Ε ρε μαπες που πρέπει να φάει στη μάπα.

    • Like 1
    • Agree 1
  3. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας μπορεί να κάνει πολλά και σαν θεσμός δεν είναι για μόστρα. Έτσι τον έχουν καταντήσει οι τελευταίοι που υπηρέτησαν το θεσμό με χειρότερη τη Σακελλαρόπουλου. Μπορεί να απέχω ιδεολογικά από τον Παυλόπουλο αλλά είχε κάνει αρκετές καιριες τοποθετήσεις. Η Σακελλαρόπουλου έχει αφήσει πολλά να περασουν και τοποθετείται σε θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα,όπως ο προπηλακισμός των ομοφυλόφιλων στη Θεσσαλονίκη, και σφυραει  αδιάφορα για την ακρίβεια και τα μείζονα κοινωνικά ζητήματα.

    • Like 1
  4. Ο Μητσοτάκης την κάνει με ελαφρά πηδηματακια, δε μπορεί να αντέξει άλλη φθορά. Φημολογείται ότι θέλει να διαδεχθεί τη Von der Laien.

     

    Μακράν ο πιο διεφθαρμένος και αμφιβάλλω ότι θα στείλει το μπούλη του στον πόλεμο που πάει να μας εμπλέξει...

  5. 3 ώρες πριν, το μέλος astrolabos έγραψε:

     

    Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν

    ακριβως! Κατακόρυφη αύξηση της βίας, ανοδος της φτώχειας, η κυβερνηση εχει ξεπουλήσει ότι πουλιέται και μη, και ολη την ώρα τα καναλια παίζουν αυτό.

    • Like 1
  6. Καλησπέρα και εύχομαι να είστε καλά.

     

    Είμαι σε αναζήτηση Z790 μητρικής και οι περισσότερες επιλογές έχουν από κάτι που με χαλάει. Εξαίρεση μου φαίνεται η Nova που προσφέρει πάρα πολλά για τα χρήματα της. Πολλές δυνατότητες για overclocking cpu και ram (μέτρια με ενδιαφέρει αλλά θέλω να παίξει άνετα με xmp στα 7200), μεταλλικό backplate (αυτό για κάποιο λόγο μου αρέσει πάρα πολύ), οθονίτσα led code (nice to have), 6 θέσεις για nvme, μία εκ των οποίων είναι version 5.0 και είναι από τις ελάχιστες μητρικές που δίνουν δεύτερο nvme που να περνάει από cpu, ώστε να μην αναγκαστεί να θυσιάσει ο χρήστης το πλήρες bandwidth της κάρτας γραφικών. Ακόμα έχει το πιο πρόσφατα wifi και bluetooth.  Η τιμή της είναι πολύ καλή για τα χαρακτηριστικά της (330-400 στην Ελλάδα) και κάποιοι συγκρίνουν το oc potential με apex. Στα αρνητικά δεν την βρίσκω σχεδόν πουθενά στην Ελλάδα με τριετή εγγύηση αλλά διετή (η εταιρία δίνει γενικά 3 αλλά υπάρχει περιορισμός στην Ευρώπη), δεν έχει bios flashback για την κακιά στιγμή και είναι ASRock, με ότι για πολλούς αυτό σημαίνει.

     

    https://pg.asrock.com/mb/Intel/Z790 Nova WiFi/index.asp

     

    Ο επεξεργαστής μου είναι 14600K και οι ραμ αυτές: TeamGroup T-create Expert 32GB @ 7200

     

    Tι λέτε εσείς; Περιμένω το feedback σας.
  7. 5 ώρες πριν, το μέλος Simon έγραψε:

     

     

    Μία λέξη σημαίνει όλα αυτά; Τί να μας πουν και τα Ελληνικά..

     

     

    Θα μπορούσαμε άραγε να δώσουμε το ίδιο άλλοθι στους Γερμανούς που έκαναν την ίδια επιλογή πριν 100 χρόνια;

     

    Με προβληματίζει που οι νέοι αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα σε όλες τις χώρες. Σαν να υπάρχει ένα μοτίβο ανεξαρτήτως οικονομίας ή πολιτικού σκηνικού. Επίσης δεν βλέπω τάση αντιστροφής, μάλλον το αντίθετο. Αυτό δυστυχώς οδηγεί τις κοινωνίες σε εκρηκτικό κλίμα και σε τέτοιες καταστάσεις βρίσκουν πάτημα οι λαϊκιστές. Ελπίζω να μην ζήσουμε ακόμα δυσκολότερα χρόνια.

    Ενδιαφέρουσα παρατήρηση έκανες. Η ακροδεξιά γενικά απαντά στα χαμηλά επίπεδα της πυραμίδας του Maslow και είναι πάντα απότοκο των οικονομικών κρίσεων. Επί Ανδρέα Παπανδρέου που υπήρχε ευμάρεια οι φασίστες κρύβονταν για να μη φαίνονται και ήταν ελάχιστοι. Τώρα που ο σοσιαλισμός δεν έχει πραγματικές παροχές αλλά φαιδρότητες τύπου Κασσελάκη δύσκολα θα πείσει τις μάζες. Και αν δει κανείς και τι έγινε στην Αργεντινή με τον κλόουν της Πάνια που εξέλεξαν θα διαπιστώσει ότι το φαινόμενο πέρα από ανησυχητικό έχει γίνει και παγκόσμιο. 

    • Like 2
  8. 2 ώρες πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε:
    WWW.CAPITAL.GR

    Απογοητευτικά για την Ελλάδα ήταν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού PISA 2022. Πώς καταγράφονται οι...

     

    Κεραμέως το μεγαλείο σου.

    • Like 3
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.