Jump to content

meni

Members
  • Posts

    40
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    PC

meni's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. meni

    AMD OC Database

    Με έναν Venice που είχα έπιανε πάνω από 330...Με τον San Diego δεν έπιανε πάνω από 310ΜΗΖ αλλά δεν πρόλαβα να το ψάξω καλύτερα...
  2. meni

    AMD OC Database

    Το Board απεβίωσε δυστυχώς... Στην αρχή νόμιζα ότι έχασα την CPU, αλλά σε δανεική DFI και νερό που δοκιμάστηκε όχι μόνο δούλευε, αλλά έδειξε να πάει με 1.55v στα 3150ΜΗΖ σταθερά...(Εκεί έγινε και το max post με 1.65v) Το ASUS έπιανε 310ΜΗΖ σταθερά με Χ4 LTD , αλλά για λόγο που δεν πρόλαβα να μάθω με X3 δεν πήγαινε βήμα παραπάνω... Από αύριο θα δώσω και PI με καινούριο board και ψύξη... Και μια ερώτηση : Πόση τάση μπορώ να δώσω με καλό αέρα σε αυτόν τον επεξεργαστή για καθημερινή χρήση?
  3. meni

    AMD OC Database

    Και ένα max post με νερό και DFI ...
  4. meni

    AMD OC Database

    To board τερματίζει ευτυχώς κοντά στα 310ΜΗΖ FSB με 4X LTD... Τη δευτέρα θα αλλάξω την stock ψύκτρα με μία Zalman 9500 για να μπορέσω να δώσω λίγη τάση παραπάνω... Με μια γρήγορη δοκιμή ο επεξεργαστής έδειξε σταθερός στα 3020ΜΗΖ με 1.47v!!! Το max που είδα σε full load θερμοκρσίες ήταν 50 βαθμοί...Ελπίζω με την Zalman να ανέβω λίγο ακόμα...
  5. meni

    AMD OC Database

    CPU: Α64 3700+ SanDiego Μητρική : Asus A8N-SLI Ram: 4X256MB Cooling System: Stock Εκεί είναι max stable με stock τάση... Υπάρχει περίπτωση σε DFI να πάει παραπάνω?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.