Jump to content

akal

Premium Members
  • Posts

    90
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by akal

  1. akal

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    ρε παιδιά την απόδοση του μαύρου σε έργα *264 720p την έχει προσέξει κανείς? το μαύρο της pixelιάζει και κάνει κάτι σαν περιγράμματα. όποια άλλη οθόνη έχω δει δεν το κάνει. θέλει κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση?τα έχω βάλει όλα default αλλά τίποτα.ρυθμίσεις από codecs δεν είναι γιατί στο ίδιο pc αν συνδέσω άλλη οθόνη παίζει μια χαρά. μόνο σε εμένα γίνεται?
  2. akal

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    δεν ξέρω αν γίνεται μόνο σε εμένα αλλά ο οθόνη με το καλό πάνελ κιόλας το s στις ταινίες έχει απαίσιο μαύρο. Για παράδειγμα αν βαλω να δω ταινία με mkv κατάληξη στα σκοτεινά σημεία το μαύρο είναι σαν να έχει λεκέδες pixels δεν ξέρω και εγώ τι, όταν είναι όμως σε φωτεινή σκηνή η εικόνα είναι άψογη. Στην αρχή έλεγα μάλλον δεν είναι καλά τα bluray αλλά χθες βάζοντας το pc μου σε μία lg 20 των 190 ευρώ το μαύρο ήταν άψογο.......... το έχει προσέξει κανείς?
  3. akal

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    παιδιά την πήρα από γραμμή και έχει panelaki s. το πρόβλημα είναι ότι έχει άσχημες γωνίες θέασης στο πάνω κάτω. δλδ ότι όταν ξαπλώνω είμαι ένα επίπεδο κάτω και αυτό μου φέρνει αλλοίωση γιατί δεν γέρνει μπροστά η οθόνη. στα σκοτεινά σημεία δεν βλέπω καλά ενώ στα φωτεινά δεν καταλαβαίνεις την διαφορά.
  4. akal

    SAMSUNG 22'' Wide SM226BW

    Παίδια εγώ την έχω κανένα μήνα περίπου από γραμμή με panel s το καλό δλδ. Αντικειμενικά η γνώμη μου χωρίς να έχω μεγάλη πείρα είναι ότι έχει ψιλοτραγικές γωνίες θέασης. Σε σχέση με την lg204wt έχει αρκετά χειρότερες γωνίες θέασης. τώρα αν δεν την θέλεις για να ξαπλώνεις σε κανένα κρεβάτι και να παρακολουθείς έργο είναι άψογη. Εγω επειδή καμιά φορα την ξαπλάρω στο κρεβάτι δίπλα στο pc έχω ψιλοπρόβλημα . αλλά βάζω κάτι στην βαση για να γέρνει προς τα μπροστά και στρώνει. (καγκουρέ δεν λέω).
  5. akal

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    γιατί ποιος πάει?εγώ ήμουν τεθωρακισμένα στην κύπρο μαθιάτη αλλά έχω γνωστούς ακόμα κάτω και σύνταγμα. βυσματικά πάντως σύνταγμα.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.