Jump to content

DsLmaNiaC

Premium Members
  • Posts

    145
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About DsLmaNiaC

  • Γενέθλια 03/04/1973

DsLmaNiaC's Achievements

  1. DsLmaNiaC

    World of Warcraft

    Προδότεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςς!!!! :PPPPPP ’ντε Djd όπου θες μας πας, ελπίζω αυτή τη φορά να κατασταλάξετε οι LM. Δε με παίρνει για τρίτο MMORPG, δεν αντέχωωωωωω! :cry: :cry:
  2. DsLmaNiaC

    World of Warcraft

    Πάντως από ότι λέτε και από ότι φαίνεται από τα reviews το game πρέπει να είναι μεγάλο κόλλημα. Μη μας μπριζώνετε ωρεεεεε!
  3. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Lineage 2....Lineage 2...Και Lineage 2. (Bnb)
  4. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελείωσα το Warhammer 40k Dawn of War, μικρό σχετικά αλλά πολύ καλό strategy και έπεται και συνέχεια από ότι δείχνει το τέλος του. Αυτό τον καιρό Lord of the Rings The battle for middle earth. Ότι και να πεις για αυτό το παιχνίδι είναι λίγο. Πραγματικά εκπληκτικό.
  5. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Λιώσιμο στο Americas Army...
  6. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Όπως είπα γούστα είναι αυτά. Το Vampires δεν είναι και Morrowind, ούτε καν Gothik 2. Απλά δε μου άρεσε σαν υπόθεση. Δηλαδή αν κάποιας εταιρίας της έρθει και βγάλει ένα rpg που παίρνεις τη θέση ενός serial killer, εμείς εδώ θα συζητάμε για το αν είναι ή όχι καλό rpg; Και συγκρίνεις τη θεματολογία των rpgs όπου ναι καθαρίζεις δράκους με το θέμα αυτού του παιχνιδιού; :S Το Pop δεν είναι τόσο καλό όσο το προηγούμενο. Όσο για τη μουσική έχεις δίκιο. Πολύ καλό μουσικό θέμα αλλά πολύ κονσολάδικο και άσχετο με την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.
  7. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Οπωσδήποτε άλλα παιχνίδια αλλά και πολύ μέτριο; Και το Vampires δεν είναι για παιδάκια; Παίρνεις ένα βρυκόλακα και ρουφάς αίμα, είναι αυτό σενάριο τώρα.
  8. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Είναι δυνατόν να θεωρείς το POP WW χειρότερο από το Vampires; Και μάλιστα πολύ μέτριο; Από την άλλη γούστα είναι αυτά.:giveup: :giveup: :giveup:
  9. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Prince of Persia Warrior Within. Πολύ καλό αλλά όχι όσο το πρώτο. Το Vampires The masquerade το δοκίμασα, δε λέει και πολλά. Πολύ μέτριο.
  10. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    1) Τέλειωσα το Moh PA το οποίο είναι κορυφαίο σε όλα, μία κλάση ανώτερο από το Call of Duty αν και δεν έχω δοκιμάσει το Multiplayer. Πάντως είναι το καλύτερο World War II FPS, το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον δεν έχει ασχοληθεί ακόμη. 2) Το Pirates είναι και αυτό μεγάλο κόλλημα, αν και δεν ξέρω μέχρι που μπορείς να φτάσεις ακόμα. Πολύ ενδιαφέρον και όσο προχωράς πιο δύσκολο. ’σε που θυμίζει και εποχές Amiga (με πολύ καλύτερα γραφικά βέβαια).
  11. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Καλό;
  12. DsLmaNiaC

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    Σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα με την εγχείρηση αυτή, όσους βαθμούς και να έχεις την κάνεις και στους μηδενίζει είτε αφορούν αστιγματισμό είτε μυωπία. Η μόνη προυπόθεση που πρέπει να τηρείται είναι να έχουν σταθεροποιηθεί τα νούμερα του ατόμου που ενδιαφέραται τα τελευταία δύο χρόνια πριν την εγχείρηση. Οι εγκοπές είναι πολύ λεπτές γιατί δε χρησιμοποιείται νυστέρι αλλά μία πολύ λεπτή ακτίνα laser. Οπότε δεν υπάρχει θέμα αποκόλλησης όπως υπήρχε π.χ. στις περιπτώσεις που η μυωπία διορθωνόταν με το νυστέρι και οι εγκοπές είχαν σημαντικό μέγεθος. Τα πράγματα σήμερα όσον αφορά αυτή την εγχείρηση είναι διαφορετικά από τα δεδομένα που ίσχυαν πριν από 5 χρόνια, όπως διαφορετικά πάντα προς το καλύτερο θα είναι έπειτα από 5 χρόνια. Μη το φοβάστε το θέμα. Προσωπικά θα την κάνω γιατί έχω βαρεθεί τα γυαλιά και κυρίως το πως βλέπω χωρίς αυτά. Ορίστε και κάποια site για την ενημέρωσή σας: http://www.prk.com/www.prk.com1.1/comdir/DrSiganos.html http://www.vlemma.com http://www.eyeinstitutecrete.com/ Το κόστος είναι 2000 με 2500 euro. Έτσι τουλάχιστον μου είπαν στο vlemma.com και 2000 euro στο bemmo στην Κρήτη. Ο καλύτερος στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος μου είπαν ότι είναι ο κύριος Παλλικάρης στην Κρήτη αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να το βρεις επειδή μεγάλο διάστημα βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά και ο κύριος Σιγανός θεωρείται από τους κορυφαίους στον τομέα.
  13. DsLmaNiaC

    Half Life 2

    ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΩΡΕ!!:clap: :clap: :clap: :clap: :T: :T: :banging: :banging: :banging: :banging: :worship: :worship: :worship: :worship:
  14. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Πάντως το Hidden and Dangerous II αν και το τελείωσα με απογοήτευσε στο θέμα του χειρισμού και του AI. Πολύ χαζοί αντίπαλοι.
  15. DsLmaNiaC

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ξεκίνησα σήμερα το Star Wars Battlefront. Εκπληκτικό, φοβερή ατμόσφαιρα, γραφικά, ήχος τι να πω. Όσοι έχετε X800XT ή 6800 δοκιμάστε το έστω και αν δεν είστε Star Wars fans να σας πέσει το σαγόνι από τα εφέ και τα λοιπά grfx.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.