Jump to content

Jpp

Premium Members
  • Posts

    445
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Jpp

  1. plaisio-multirama, Ηρακλειο Κρητης σε αντιθεση με το e-shop. Μου αλλαζουν χωρις δευτερη κουβεντα οτι που πρεπει να αλλαχτει. δεν μου αλλαζουν κατι που χαλασα εγω ή κατι που εχει οξειδωση ή κατι αλλο που θα μπορουσα να φταω εγω. Τους εχω δωσει βεβαια πολλα λεφτα. Δεν ξερω αν τους επηρεαζει αυτο.
  2. Ψωνιζω κατα κυριο λογο απο τα ελληνικα καταστηματα. οταν εχεις πολλα pc και αρχιζουν να χαλανε θα βριζεις σε περιπτωση που τα χεις ψωνισει απο 10 διαφορετικα μαγαζια ή εστω απο 1 μαγαζι που δεν εχει εδρα την πολη σου. τελευταια μου αγορα ηταν προχθες, απο γνωστο μαγαζι και πληρωσα +10% απο οτι αν τα επαιρνα απο 4 διαφορετικα μαγαζια. οσες φορες ομως χαλασει δισκος ή οτιδηποτε αλλο μου το αλλαζουν χωρις 2η κουβεντα. με τα online δεν μπορεις να εχεις επαγγελματικη σχεση.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.