Jump to content

KoTSoS1416003173

Members
  • Posts

    27
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About KoTSoS1416003173

  • Γενέθλια 01/06/1987

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Σέρρες

KoTSoS1416003173's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. KoTSoS1416003173

    World of Warcraft

    Με τον Hunter που λες δεν εχω καμια σχεση... Torture λεγεται ο rogue μου και ειμαι στο guild Anonymous... αλλα δεν προκειται να με βρεις πλεον μεσα αφου το acc μου τελειωσε και εφαγε frozen και δεν προκειται να το ανανεωσω τωρα (εξετασεις 3ης Λυκειου σε 2 μηνες ) αλλα το καλοκαιρι...
  2. KoTSoS1416003173

    World of Warcraft

    stamatas αυτο που λες για το enchanting το λες απο προσωπικη εμπειρια ή επειδη βλεπεις τους αλλους που πουλανε?? Γιατι εγω απο οσο ξερω με το enchanting μονο λεφτα δεν βγαζεις γιατι καθε καλο αντικειμενο που βρισκεις πρεπει να το κανεις dishenchant ωστε να παρεις τα ingredients... Με λιγα λογια χανεις λεφτα αφου δεν μπορεις να πουλησεις items ουτε στο ΑΗ ουτε σε μαγαζατορα (αυτα που λεω τα εχω δει σε φιλο enchanter που παιδευεται τρελα για να το ανεβασει το skill). Παντως στην συνεχεια πιστευω να βγαζει λεφτα αλλα μονο στα μεγαλα lvl (50+) Τα καλυτερα λεφτα βγαζουν (την περιοδο αυτη τουλαχιστον που το game μολις βγηκε) οσοι πηραν gathering profs (skinning, mining, herbalism) αφου μπορουν να βγαλουν τρελα λεφτα πουλωντας τα incredients στο ΑΗ + δεν χρειαζεται να ξοδευουν λεφτα για να τα ανεβασουν... Εγω (37 lvl rogue crushridge) πηρα skinning + leatherworking και μετανοιωσα που αντι για leatherworking δεν πηρα mining αφου θα μπορουσα να ειχα βγαλει πολλα λεφτα παραπανω (ετσι κι αλλιως τα items που φορω ειναι πολυ καλητερα απο αυτα που φτιαχνω με το leatherworking)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.