Jump to content

Ujin

Premium Members
  • Posts

    273
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Ujin

  1. Ujin

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Είναι fixed gear και φρενάρει με το πετάλι, οπότε το πίσω φρένο είναι τελείως άχρηστο. Πολλοί δεν βάζουν καν μπροστά φρένο, όπως βλέπεις και στη φωτο.
  2. Ujin

    Ποδηλατό-thread (CycleLab)

    Σε όποιον αρέσουν τα fixed gear και τύχει να βρεθεί στο Λονδίνο, αξίζει μια βόλτα απο το 14 Bike Co. Σχετικά καινουργιο μαγαζί που ασχολείτε αποκλειστικά με custom fixed gear και με δικά τους frame φτιαγμένα στην Αγγλία με βρετανικό ατσάλι. Δυστυχώς δεν έχει website ακόμα, αλλά κατά καιρούς βάζουν φωτογραφίες απο μερικά ποδήλατα που φτιάχνουν στο blog τους: http://14bikeco.wordpress.com/
  3. Ujin

    World of Warcraft

    Που'σαι ρε Jimbo! Φτου σου ρα! Τσάμπα τις νύχτες στην Ogrimmar!
  4. Ujin

    World of Warcraft

    ’ρχοντας! Καλή δύναμη ραααα! Από τον Ιούλιο καθαρός και εγώ
  5. Ujin

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Ψάχνω άκρη να το φέρω από αμερική, αλλά είναι μεγάλο το ριμάδι Για μάρτιο λένε πως θα έρθει στην Ευρώπη :cry:
  6. Ujin

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    The Eye if Judgment και Guitar Hero 3 στο PS3. Έλα να γινόμαστε πολλές . Για πες PSN ID, αν έχεις κανένα game που να παίζει online. Niju82 εδώ
  7. Ujin

    Crysis

    Έχει τίποτα epics και AH εδώ, να σου πουλήσω να πάρω αυτο το καινούργιο αμφιβιο mount?
  8. Ujin

    Crysis

    Έχει μέσα Nanosuit engineering sample
  9. Ujin

    Crysis

    Κρίνοντας από την 7950GT σε 1920χ1200, θα παίζεις μια χαρα σε medium settings dr. SLN (παρε PS3 να νιώCς! )
  10. Ujin

    Crysis

    Σε μένα πάντως στα 1920χ1200, όλα στο high με 8800gt , AMD X2 4400+ (άσχετο, λόγο ανάλυσης), win xp, μια χαρά παίζει. Οκ δεν είναι κολλημένο και στα 30 fps, αλλά ενοχλητικά frame drops δεν έχω δει.
  11. Ujin

    World of Warcraft

    Μπα, το είχα βαρεθεί ελεεινά το παιχνιδι πριν σταματήσω. Αυτή τη φορά είναι οριστικό! :hi:
  12. Ujin

    World of Warcraft

    Το έχω σταματήσει από τέλος Ιουνίου, αφού φάγαμε Illidan κτλ ρε τρελε! :banging: Frozen το account και unistalled το game!
  13. Ujin

    World of Warcraft

    Ρε κόφτε το τώρα που έχει ακόμα λίγο ήλιο έξω
  14. Ujin

    World of Warcraft

    Προσπάθησα να το χρησιμοποιήσω και εγώ παλιότερα ΓιανγκΤ, αλλά δεν δουλεύει σωστά. Μερικές φορές μετά το heal γύριζε σε στόχους από το χτεσινό raid...
  15. Ujin

    World of Warcraft

    Πέρα από κάθε πλάκα, το wow είναι από τις μεγαλύτερες εξαρτήσεις που έχω νίωσει στο pc μου και όχι μόνο. Είναι υπερβολικά έυκολο να κολλήσεις και να παραμελήσεις δραστηριότητες της καθημερινής ζωής, με ότι συνέπειες έχει για τον καθένα αυτό. Προσωπικά συνηδητοποίησα την εξάρτηση, όταν πριν από μερικές μέρες έχασα για πρώτη φορά raid με το guild και μετά ένιωθα ενοχές... Μετά από προχειρους υπολογισμούς έχω περάσει παίζοντας wow το 1/4 όλου του χρόνου μου τους τελευταίους 5-6 μήνες και αυτό δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να είναι καλό. /respect στον RootX που αποχώρησε από το game πριν καεί. Θα μας γίνει σαν το κάπνισμα όπως το πάμε...
  16. Ujin

    World of Warcraft

    Έλα βρε τεο, αφού το μάθαμε πιά οτι κάθε φορά έτσι θα είναι. Μην χαλάς τη διαθεσή σου
  17. Ujin

    World of Warcraft

    Troop το recap εκτός από healing meters, έχει και overhealing meters, αναφέρθηκα και στα 2 νωρίτερα. To mana conserve είναι ενεργοποιημένο φυσικά, χωρίς να σημαίνει οτι είναι ικανό να αποτρέψει το overhealing. Φυσικά και δεν πιστεύω οτι κάνω τη διαφορά μέσα σε 40 άτομα, ούτε έγραψα πουθενά κάτι που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο, και ας θέλει ο zyx να το παρουσιάζει έτσι. Τώρα αν και εσύ γνωρίζοντάς με πιστεύεις το ίδιο, πάω πάσο. Το αν ανήκω στο σύνολο που με περιέχει και αν έχω δικαίωμα να λέω εμείς και όχι αυτοί, δεν είναι κάτι που μπορεί, κατά τη γνώμη μου, να κριθεί από κάποιον που δεν ξέρει τι συμβαίνει μέσα στο εν λόγω σύνολο. Όσο για το αν έκανα καλά που έφυγα, ή αν έπρεπε να περιμένω, δεν νομίζω οτι είναι κάτι που αφορά κάποιον άλλο εκτός από εμένα. Ναι υπάρχουν κάποια άτομα στους καμμένους που θα ήθελα ακόμα να παίζουμε παρέα, αλλά δεν είναι η πλειοψηφία. Αν δεις από την αρχή τα ποστ, θα καταλάβεις οτι δεν είχα ποτέ σκοπό για διαμάχη. Όταν μιλάω προσπαθώ όσο μπορώ να αιτιολογώ τη γνώμη μου όταν αυτό είναι δυνατό. Κακία δεν κρατάω ποτέ σε κανέναν, όπως δεν κράτησα και στον Zyx παρόλο που μου μίλησε άσχημα όταν αποφάσισα να αλλάξω guild. /greet , /salute και /hug είναι τα μόνα emotes που έχω χρησιμοποιήσει στο Zyx. Αν κάπου μου ξέφυγε και είμουν προκλητικός, συγνώμη, δεν είχα τέτοιο σκοπό. Αλλά αν περιμένεις να μην απαντάω όταν προσβάλομαι και να μην εκφράζω γνώμη όταν έχω, λυπάμαι δεν θα γίνει. Λυπάμαι αλλά ή αδυνατείς ή δεν θέλεις να καταλάβεις τη γράφω και τα ερμηνέυεις λάθος. Σου ξαναλέω δεν έχει νόημα η κουβέντα αυτή, όσο την κάνεις προσωπική, με προσβάλεις και με υπονομεύεις, ενώ ξεκινά γενική.
  18. Ujin

    World of Warcraft

    Δεν έχεις με κάτι καλύτερο να ασχοληθείς? Δεν βαρέθηκες να βγάζεις χολή? Κακίες , μπιχτές και λοιπά κακεντρεχή σχολια μπορώ να κάνω και εγώ αλλά στο ξαναείπα, δεν θα πέσω στο επίπεδο σου. Μπορείς να συνεχήσεις τις προσβολές σου μόνος σου...
  19. Ujin

    World of Warcraft

    Ναι τα βρήκα έτοιμα μέχρι τον Domo, αλλά όταν είμαι σχεδόν πάντα στους 3 πρώτους healers και με το λιγότερο overhealing και όταν το guild χρησιμοποιεί δικιά μου στρατηγική για το healing στη 2η φάση στο Ragna θα λέω εμείς. Από εκεί και πέρα μπορεί να άρχησα 2 ίσως και 3 μήνες το WoW πιο αργά από πολλούς, αλλά αν αυτό για σένα σημαίνει κάτι, για μένα δεν λέει τίποτα, εκτώς αν έχουν όλοι οι άνθρωποι ίδια ικανότητα εκμάθησης, αφομοίωσης κτλ και εγώ ζω σε μια πλάνη. Τα είπαμε και online, δεν μπορώ να γίνω 1000 κομμάτια και να είμαι παντού. Αυτό δεν σημαίνει οτι δεν εκτιμώ και δεν μου λείπουν κάποια πράγματα.
  20. Ujin

    World of Warcraft

    George εσύ ξέρεις και τις απόψεις μου και το πως παίζω. Αν θεωρείς οτί "πετάω στα σύννεφα" ή κάτι τέτοιο, πραγματικά με στεναχωρείς, αλλά δεν πειράζει. Για τα υπόλοιπα που ακούγονται, ο καθένας ακούει και κρίνει. εγώ προφανώς βλέπω τα πράγματα αλλιώς από την πλειοψηφία εδωμέσα και οτι και λέω δεν αρέσει οπότε δεν εκφράζω πια γνώμη, είμαι σίγουρος οτι δεν θα σας λείψει anyway. Τουλάχιστον φένεται ότι πήρα σωστή απόφαση όταν έφυγα από το guild, αφού δεν ταιριάζουμε σε πολλά όπως φένεται. Καλή τύχη στο MC, στα BG ή όπου αλλού πάτε.
  21. Ujin

    World of Warcraft

    Rofl, δεν μίλησα συγκεκριμένα για κανέναν, grow up...
  22. Ujin

    World of Warcraft

    Απλά δεν συνεχίζω, αδυνατείς να καταλάβεις. Οκ είσαι σούπερ pvper και οι υπόλοιποι είμαστε οδοντόκρεμες. Καλημερα.
  23. Ujin

    World of Warcraft

    :x Ομορφε Εσείς κάνετε κάποια pull που θέλουν τρελό skill και αν στραβώσουν παίζει wipe στεγνα. Zyx και τα 2 θέλουν skill αλλα άλλου είδους. Τα epic ασχετως από που είναι δεν κάνουν τον παιχταρά. Απλά στο pvp είσαι δεν είσαι καλός θα τα πάρεις τα epic αν έχεις χρόνο. Αν στο pve δεν είσαι καλός δεν θα σε παίρνουν MC και BWL και δεν θα έχεις epics. (Τα world drops boe epics είναι κοροιδια btw)
  24. Ujin

    World of Warcraft

    Rofl, ο καθένας ότι του καπνίσει λέει... Έχω αρχίζει να πιστεύω οτι η κουβέντα εδώ δεν έχει κανένα νόημα... Get real... Btw Μακεδονία γεωγραφικά είναι και το ελληνικό κομμάτι και τα Σκόπια, ασχέτως ονόματος κρατών και εθνηκοτήτων. Και για να μην είμαι ασαφής και απότομος, πιθανώς να σου φένεται εύκολο γιατί οι rogue στο mc πατάνε 2 κουμπιά και η μόνη δυσκολία είναι να προσέχουν να μην κάνουν overdmg. Τα πάντα στα 40άρια raid είναι ο συγχρονισμός και η συνεργασία. Τα γλέντια είναι στο BWL που τα bosses δεν ειναι tauntable και εκεί ξεχωρίζει η ****** από τη βούρτσα...
  25. Ujin

    World of Warcraft

    Πρέπει να καταλάβεις ότι το παιχνίδι θέλει υπομονή. Όσοι έχουνε full set έχουνε φτύσει αίμα για να το μαζέψουνε. Αν πάρεις το chest π.χ. σε λιγότερο από 20+ runs είσαι κολοφαρδος. Υπομονή και επιμονή και όλα θα γίνουν.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.