Jump to content

Matia

Premium Members
  • Posts

    809
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    1

Είδηση Comments posted by Matia

  1. Ταυτόχρονα με την ελεύθερη αγορά έχουμε και ελευθερία λόγου, εγώ προσωπικά χαρακτηρίζω αρκετούς ως μαυραγορίτες καθώς και με βαρύτερους χαρακτηρισμούς, όσο έχουν την ελευθερία να με κοροϊδεύουν άλλο τόσο έχω την ελευθερία να τους βρίζω, να τους ξεμπροστιάζω και με το που επανέλθει στα νορμάλ η κατάσταση να υπενθυμίζω το πόσο άθλια και ανήθικα φέρθηκαν για να μην ξεχνάμε.  Τα περί αγοράς και ζήτησης κλπ μπορεί να αρκούν σε κάποιους ως δικαιολογία, κανένα πρόβλημα, ο καθένας δημιουργεί την δική του πραγματικότητα για πολύ πιο σοβαρά πράγματα άλλωστε.

    • Like 1
  2. Παρέλαβα και εγώ το δισκίον μετά από τις επίπονες προσπάθειες του @junior-21 !!!  Ευχαριστώ και ελπίζω και σε μελλοντικές παρόμοιες ιδέες, τα λεφτά αποκτούν μεγαλύτερη αξία όταν τα δίνεις εκεί που χρειάζονται, έστω και τα μίνιμουμ 5 ευρώ. Το "καροτάκι" των δώρων βοηθάει με διακριτικό τρόπο να συμμετάσχουν όσο πιο πολλοί γίνεται αν και το "μαστίγιο" των admins έκανε επίσης δουλίτσα ?

    • Like 1
  3. Μάλιστα, χαμός γίνεται δυστυχώς. Και το κακό είναι ότι διαγράφει το προφίλ πριν γίνει το update οπότε μετά τα περισσότερα αρχεια δεν είναι δυνατόν να ανακτηθούν γιατί έχουν γραφτεί τα αρχεία του update από πάνω...τραγικα αναξιόπιστη  για ακόμη μια φορά. 

  4. πριν 11 ώρες, το μέλος chrkon έγραψε:

    Για έναν που ξέρει που μπαίνει-βλέπει-κατεβάζει είναι υπεραρκετό + ένα ad-popupblocker και είναι κομπλέ.Όλα τα άλλα είναι να 'χαμε να λέγαμε και να 'χαμε μα πούμε...

     

    Για το 90% που δεν ξέρει όμως ΔΕΝ είναι αρκετό. Ένας πολύ απλός τρόπος να το τεστάρεις είναι, βάζεις τα 10 καθαρά,. αρχίζεις να κάνεις κλικ σε banners από διάφορα site όπως porn, free movies, games, cracks, torrents  κλπ κλπ και μετά από μερικές μέρες βλέπεις τι γίνεται,  πχ τρέχεις ένα adwcleaner να δείς αν βρήκε τπτ. Θα το έκανα αλλά δεν το βλέπω να γίνεται αυγουστιάτικα ? 

  5. πριν 14 λεπτά, το μέλος Dj_ALeX έγραψε:

    .............τότε δεν μπορώ παρά να πάω μονάχα σε Intel. Το κόστος για μένα έρχεται σε 2ή μοίρα χωρίς βέβαια να ξεφεύγω υπερβολικά

     

    Και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος έσκασε στη μάσα. Θαύματα κάνει αυτή η Intel...

     

    Για νούμερα μιλάμε και τα νούμερα πλέον τείνουν να δείχνουν AMD. Νούμερα είναι και οι μετρήσεις νούμερα και το κόστος, τίποτα δεν είναι στο περίπου. Το υποκειμενικό δε γίνεται αντικειμενικό με το ζόρι όσο και διπλωμάτης να είσαι.

    • Like 3
  6. Ο 6950χ

    πριν 2 ώρες, το μέλος billpeppas έγραψε:

    Ένας 6950X ( 10 cores, 20 threads ) στα 4.2GHz ( εύκολο target για high end air/water cooling ) ισοδυναμεί με 28 πυρήνες 56 threads δύο Xeon χρονισμένων στα 2.3GHz.

    Σε ποιόν χαλασμένο renderer είδες να ισοδυναμεί? 

    Με έναν Xeon Ε2695 v3 14 core ισοδυναμεί όχι με 2. Γενικά το θέμα δεν είναι μόνο οι πυρήνες ή μόνο η ταχύτητα, πρέπει να υπάρχει ένα sweet spot το οποίο ορίζεται από το κόστος. Ο 6900k έχει 1000 ευρώ και ο 6950χ έχει 1800 ευρώ για 15% παραπάνω ταχύτητα στο render. Από τους νέους Xeon V4, παρόμοιος με τον 6950x είναι ο Xeon E2680 14core στα 2.4ghz και έχει παρόμοια τιμή 2000 ευρώ.  Κάτσε να δούμε τα benches με τους Ryzen και κράζουμε ή επικροτούμε μετά.

     

    Το ερώτημα είναι, αυτές οι άθλιες σχέσεις τιμής/απόδοσης σε καλύπτουν? Δεν θες να σταματήσει το άθλιο μονοπώλιο της Intel?

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.