Jump to content

tasosmos

Premium Members
  • Posts

    1.185
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by tasosmos

  1. Τα 140w ειναι με pc idle, router ανοιχτο, tft και ηχεια standby, τα 280 ειναι με τα προηγουμενα ολα ανοιχτα και φορτιο 100% σε cpu,gpu. Το σφαλμα ειναι μεγιστο ±4% απο την μεθοδο μετρησης, με αμπερομετρο και βολτομετρο αρκετα αξιοπιστο εγινε. Υποψιν οτι εχουμε ηδη νυχτερινο, κλιμακα χρεωσεων δεν ειμαι σιγουρος, εξ'ου και οτι δεν εβγαλα χρεωση σε €. Οσον αφορα το λινκ imo ειναι λιγο ακυρες οι μετρησεις μιας που δεν περιλαμβανουν drives και περιφερειακα. (τι να πρωτοβαλεις σε 16 γιγα της flash?)
  2. Λοιπον εχω περιπου 140W idle , 280W full load για ολο το συστημα αλλα δεδομενου οτι τρεχει 24ωρο θα ελεγα οτι ο μεσος ορος χοντρικα ειναι ~170W μιας που το περισσοτερο ειναι κατεβασμα η αλλες ελαφρες δουλειες. Οποτε για τετραμηνο βγαινει μολις 489,6 ΚWh... :computer: Ειναι προγραμματισμενη η κατασκευη ενος πισιου χαμηλης καταναλωσης για χρηση ως κατεβαστηρι αλλα δεν περισσευουν τα € γμτ...
  3. tasosmos

    Πόνος στο χέρι (του mouse).

    Με ειχε τσακισει κι εμενα πριν καναδυο μηνες ο καρπος και για 1-2 βδομαδες ειχα μετακομισει το ποντικι στο αριστερο, βεβαια παιχνιδια δεν μπορουσα να παιξω αλλα κανα σερφαρισμα το βγαζα...:tw:
  4. tasosmos

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    nope, ακριβως τα ιδια χαρακτηριστικα. Σε τετοιου τυπου μπαταριες ειναι σχετικα λιγοι οι κατασκευαστες οποτε ποιοτικα ειναι λιγο-πολυ τα ιδια ολες.
  5. tasosmos

    Αλλαγη μπαταριας σε UPS. Που?

    Για μπαταριες καλυτερα να μην πας σε γερμανο και δησιο γιατι παρολο που εχουν τεραστια ποικιλια οι τιμες ειναι ολιγον τσιμπημενες. Καλυτερα σε καποιο μαγαζι με ηλεκτρονικα. πχ για το δικο μου την ιδια μπαταρια ο γερμανος την ειχε ~30, η δησιος 25 και μετα απο λιγο ψαξιμο στην στουρναρη και στην γυρω περιοχη την βρηκα 17 !
  6. tasosmos

    Περί ρακόρ ο λόγος

    Κατω απο την καβαλας στην σπ. πατση εχει μπολικα μαγαζια με ρακορ κτλ, ενα απο τα πρωτα στα αριστερα οπως κατεβαινεις που εχει μια...συλλογη απεξω κρεμασμενα εχει τα παντα και σε καλες τιμες.
  7. tasosmos

    Πλακέτες σκληρών δίσκων

    βασικα πρεπει να αναφερεις μαρκα και μοντελο δισκου, αλλιως ειναι λιγο δυσκολο να γινει αντιστοιχηση.
  8. tasosmos

    Βραχιολακια για καλο σκοπο!

    Αυτο προφανως ειναι υπερ της nvidia ή ειναι μαιμου αφου ειναι μπλε. Αν ηταν original ΑΤΙ θα ηταν κοκκινο
  9. tasosmos

    Half Life 2

    Μαλλον ο μονος τροπος για να δουλεψει ειναι ο παρανομος. Δηλ με crack.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.