Jump to content

Tsunami

Premium Members
  • Posts

    3.214
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by Tsunami

  1. 42 minutes ago, GFFermari said:

    Sff k atx δε πάνε μαζί. Παρε ένα P200A για να λες ότι είσαι mini itxας, σα κ μενα.

     

    Βρε είπαμε να πέσω από τα 23lt, όχι να ανέβω στα 30. Το sg13 ξέρω ότι παίζει σε αυτήν την κατηγορία αλλά ακόμα και εκει δεν είμαι σίγουρος

  2. Όταν έφτιαξα το καινούργιο build είχα λιώσει να ψάχνω για κουτί. Ξεκίνησα να κοιτάζω από ψηλά (phanteks enthoo) αλλά τελικά όσο έβλεπα το Velka 5 τόσο ψηνόμουν. Το πρόβλημα έλυσε κολλητός ο οποίος μου χάρισε HX850 oλοκαίνουργιο αχρησιμοποίητο και κάπως έτσι κατέληξα σε Core V1. Είναι μεγαλούτσικο σχετικά αλλά επειδή αναφέρθηκε το ease of use, πρέπει να είναι από τα ευκολότερα κουτιά που έχω δουλέψει.

    • Like 1
  3. Επειδή μου πιάνει χώρο (και γκρινιάζει και η γυναίκα  :p ) χαρίζεται το case  HEROICHI HEC 6A19 (με 2 12αρια fan) το οποίο περιέχει δύο οπτικά:

     

    α) Ένα RW LIGHTSCRIBE της TSST (Toshiba Samsung Storage Technology) και 

    β) δεν θυμάμαι μάρκα  :) 

     

    Επίσης δίνεται μία Sound Blaster Audigy SB0160 κάρτα ήχου και μία μνήμη 1 γίγα DDR2 team elite 

     

    Παραλαβή από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη.

     

    Ενδιαφέρομαι για την RAM και για το κουτί αν δεν προχωρήσει με τον sarantaris. Σου στέλνω πμ.

  4. Ο kernel είναι οι κολώνες του σπιτιού. Αν το μοντέλο ήταν πλήρως ανοιχτό θα μπορούσες να βάλεις πόρτες microsoft, παράθυρα google και τούβλα/σοβάδες amazon. Η google όμως σου λέει ότι τα παράθυρά μου πάνε πακέτο με πόρτα/τούβλα/σοβά/κεραμμύδια σε χρώμα εμετί και καμινάδα σε εκρού του νεκρού. Άρα πρακτικά σου λέει ή παίρνεις όλο το πακέτο ή κάτσε χωρίς παράθυρα. Τώρα καταλαβαίνεις ή ακόμα? Ναι, μπράβο στην εταιρεία σου που σου δίνει τις κολώνες for free. Τώρα μόνταρε το υπόλοιπο σπίτι...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.