Jump to content

ckbond

Premium Members
  • Posts

    662
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by ckbond

  1. το κακό είναι ότι πλέον δεν έχουν Ελληνικούς υπότιτλους... εγώ ψάχνω σε μεταχειρισμένα και μια περίοδο που έκλειναν τα video club κοιτούσα να πάρω κάτι από το ξεπούλημα που έκαναν.
    Έχω πάρει καμία 50ρια τίτλους αλλά δεν είναι τίποτε μπροστά σε αυτά που θα ήθελα να έχω...

    • Like 4
  2. Το ένα και μοναδικό που θα ήθελα να φτιαχτεί είναι να μπορώ να εναλλάσσω playlists και να κρατάει ιστορικό πια τραγούδια έχουν παιχτεί από την playlist και να συνεχίσει με τα υπόλοιπα και όχι κάθε φορά που αλλάζω playlist να πρέπει να την ακούω ξανά από την αρχή...:wall: :wall: :wall:

  3. Ξεκινάω με λίγο γκρίνια καθώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο ενώ υπάρχει Dark theme για το forum και μερικοί παράξενοι σαν και του λόγου μου μας αρέσει έβαλες το κείμενο με μαύρα γράμματα... :yikes:

     

    Και το δεύτερο πάλι γκρίνια είναι αλλά προς τους διοργανωτές που περιόρισαν την παρακολούθηση μέσω internet μόνο για αυτούς που είναι εκτός Αττικής... :rant85:

  4. On 16/12/2022 at 11:20 ΠΜ, το μέλος ckbond έγραψε:

    Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι σε όλους και όλες...!!!

    Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό μιας και κοιτάω πόση ώρα την φωτογραφία και δεν έχω βρει τίποτε... :wall:
    Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα και βλέπουμε... :embarrassment:

     

    Όπως και να έχει καλή τύχη σε όλους και όλες... :happy:

    Νομίζω ότι τελικά τα κατάφερα, έστειλα το email και τώρα αναμονή... :amen:

     

    • Like 5
  5. Καλά Χριστούγεννα και καλή Πρωτοχρονιά εύχομαι σε όλους και όλες...!!!

    Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να πάρω μέρος στον διαγωνισμό μιας και κοιτάω πόση ώρα την φωτογραφία και δεν έχω βρει τίποτε... :wall:
    Θα το προσπαθήσω λίγο ακόμα και βλέπουμε... :embarrassment:

     

    Όπως και να έχει καλή τύχη σε όλους και όλες... :happy:

    • Like 4
  6. Thank you both... :D

     

    @gdp77Καλά κατάλαβες ότι κοιτάω μόνο προς Intel πλευρά...:blush:

    Εννοείτε ότι με τον 9900K δεν έχω πρόβλημα αλλά είμαι μικρό παιδί (ούτε τα 51 δεν έχω κλείσει) και θα ήθελα μια ανανέωση.

     

    @AKISSSΑνάγκη...!!! ούτε κατά διάνοια, ελαφριά εγκεφαλική μαλάκυνση θα το έλεγα...:p:p:hehe:

     

     

    • Like 1
  7. Για μελλοντικό High Refresh gaming μιας και έχω ξεμείνει με την GTX 1080... Αλλά ναι, ο κύριος ρόλος του PC θα είναι Gaming.

     

    Αυτή την στιγμή έχω έναν i9-9900K... Το concept δεν είναι να γίνει update αλλά να φτιάξω ένα δεύτερο PC με Z590 - 32GB RAM και CPU είτε 10900 είτε 11900 καθότι όμως δεν μπορώ να βρω κάρτα γραφικών θα παραμείνω στο ένα PC μιας και θα χρησιμοποιήσω αυτή που έχω.

     

    Στο τι θέλω να πάρω έχω λίγο πολύ καταλήξει μόνο ο επεξεργαστής με προβληματίζει...!!!

     

  8. 15 hours ago, karmen1983 said:

    Εκανα μία ερώτηση στην Corsair και η απάντηση είναι ότι το 5000X RGB θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον Απρίλιο μέσω του επίσημου δικτύου

    Η έκδοση 5000D είναι ήδη διαθέσιμη σε μαύρο και λευκό

    Πολύ μακριά...:(

  9. Δεν έχω πάρει ξανά Corsair case, τα δύο τελευταία ήταν Coolermaster, το HAF Stacker 935 και τώρα είμαι πάλι Coolermaster το Η500 όπου από το HAF είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από το H500 σχεδόν καθόλου όσον αφορά την ποιότητα του... πολύ πλαστικό και στην πάνω πλευρά αντί για γυαλί έχει πλεξιγκλάς.

     

    Ενδιαφέρομαι για το RGB 500X και από τις περιγραφές που διαβάζω καταλαβαίνω ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και έχει παντού γυαλί... αυτά μου αρκούν για να κάνω μια δοκιμή... :D

  10. To Webex έχει τα θέμα τα του ανάλογα με την ημέρα και την ώρα...

    Προχθές στις 12 παρά κρέμασε και δεν μπορούσε κανείς να συνδεθεί, μετά από περίπου 3 ώρες είχε επανέλθει και τα υπόλοιπα Video Call κύλισαν ομαλά. Εχθές ήταν αρκετά καλύτερα χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

     

    Σήμερα ενώ το Outgoing Audio / Video και το Incoming Audio ήταν μια χαρά το Incoming Video εμένα έφτασε μέχρι και 65% packet loss. Με λίγα λόγια αντί για 7-8 πρόσωπα στην οθόνη έβλεπα 7-8 pixel...

    Ευτυχώς όμως σε περίπου 2 ώρες από την στιγμή που ξεκίνησα να αντιμετωπίζω τα προβλήματα το διόρθωσαν και για την υπόλοιπη ημέρα δεν έκανε κιχ και το αφεντικό ήταν ιδιαιτέρα ικανοποιημένο.

     

    Αύριο μια καινούρια ημέρα και δεν ξέρουμε τι εκπλήξεις μας επιφυλάσσει το Webex.

    • Like 1
  11. Θα συμφωνήσω με τον chrkon...

     

    Δεν είναι όλοι σε θέση να κάνουν έρευνα αγοράς και προτιμάνε να πάνε σε εταιρίες σαν την Origin και με την βοήθεια τους να συνθέσουν το PC που θέλουν και εν συνεχεία να τους το συναρμολογήσουν.

    Δεν έχω ιδία άποψη αλλά απ' όσο γνωρίζω είναι πολύ ποιοτικά τα build που κάνουν και παρέχουν απίστευτο after sales support. Σαν τιμές είναι τσουχτεροί αλλά όπως είπε ο chrkon αν ήταν έστω στην Ευρώπη και είχα το budget εύκολα θα κατέληγα σε αυτούς και ας είμαι στον χώρο του service και όχι μόνο τα τελευταία 25 χρόνια της επαγγελματικής μου καριέρας... :woot::woot::woot:

    • Like 1
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.