Jump to content

anonymous-root

Premium Members
  • Posts

    792
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Είδηση Comments posted by anonymous-root

  1. Έφαγα μια ώρα περιπου να τα βρώ. Ευτυχώς θυμόμουν ότι είχε αναφέρει πως ήταν αστυνομικός.

    (φυσικά έχει αρκετά παρόμοια)

    https://www.thelab.gr/forums/topic/146478-ανανεώνοντας-το-pc-κάθε-χρόνο-πουλώντας-το-προηγούμενο/#comment-2194982

     

    ---

    On 9/9/2015 at 2:45 ΠΜ, το μέλος Γεώργιος έγραψε:

    εαν παρεξήγησαι  είσαι εγωιστής . κάρτες γραφικών από άτομα του δε λαμπ δεν αγοράζω με τίποτα . εκτός εαν είναι πολύ φτηνά . πχ τιτάν με 100 ευρώ . στο δε λαμπ είμαι από πολύ παλιά με άλλο νικ και περισσότερα ποστ από αυτά που έχω με το τωρινό . το δε λαμπ το πάω για την εξειδίκευση και για τις γνώσεις που προσφερει . εδώ οι μισοί ψαγμένοι κάνουν 30/100 οβερκλόκ από τα στόκ ρολόγια . τις πίνουνε τις γλεντάνε και μετά τις πουλάνε μετά από  έξι μήνες .δεν μου ακούγεται ασφαλές αυτό . για εμενα εαν αγόραζα κάτι θα ήταν από ένα χρήστη πάνω από το μέσο ώρο  enthousiasist  λέω . με λίγες ώρες gaming κάθε μέρα μέχρι μιαμιση , και με καλό τροφοδοτικό και στοκ ρολόγια  . και τις κλίμακες της τιμής τις εξής 7970 σε τιμή 70 με 125 ευρώ με την 390χ με τα 8 γίγα να κάνει 400 ευρώ .

    αυτή θα αγόραζα .

    δεν έχω κακή εμπειρία . της νιντέντο που είμαι φαν από 12 χρονών πήρα από τον sln ένα χειριστήριο αυθεντικό που ήταν ευκαιρία για να παίξω του wii τα παιχνίδια που είμαι φαν και δεν τα έπαιξα . και αυτό γιατί η μπαταρία του ασυρμάτου είναι εναλλάξιμη . και έβαλα κάτι δικιές μου . μια χαρά η συμπεριφορά του παλικαριού .

    οι υπολογιστές από την κατηγορία του enthoysiast Και πάνω για εμένα είναι πολυτέλεια . δεν είναι αναγκη . και σε αυτή τη κατηγορία ο σωστός enthousiast δεν πεινάει και παίρνει την τιταν . αυτό δεν το δέχομαι. είσαι αδιάκριτος και εμπαθής. σε οδηγούνε τα πάθη σου . οποιος είναι σε κάτασταση αναγκης δεν παίρνει 980τι 900 ευρώ . δεν την πίνει δεύτερον . και δεν την πουλάει σαν πλουσιόπαιδο μετά απο 6 μήνες επαιδή βαρέθηκε το παιχνίδι του .

    χρήζεις βοήθειας τουλάχιστον κοινωνικής εαν είσαι σε ένδεια και αγοράζεις πρώτον και έπειτα  σκοτώνεις την 7970 για 50 ευρώ. σε κανονικες συνθήκες . δεν λέω για να πτωχεύσει το κράτος . λόγοι ανωτέρας βίας κτλ .

    δεν πετάω λάσπη .

    μιλάω με επιχειρήματα .

    και το λέω για να προστατεύσω το παλικάρι από τίποτα επιτείδιους .

    ειδικά στις κάρτες κάθε τρεις γενιες αξίζει . στο δεύτερο πισι μου η 5850 που έχω στην πλάσμα οθόνη παίζει με 60 fps το advanced warfare μετά από 5 χρόνια . και θα την αντικαστήσω με την 7850 επειδή στο μέσα έχω την 390χ . και την πήρα λόγω κρίσης . 2560 . μου κολουσε λόγω μνήμης η 7850 . και είπα μην βγούμε από το ευρώ και πάει η 390χ 780 ευρώ με το καλημέρα . θα έπαιρνα την fury αλλά ήταν πολύ ακριβή και μόνο 4 γίγα μνήμης .

    στο λέω όλα αυτά με καθαρή συνείδηση και χωρίς να στραβοκοιμηθώ. μόνο που πονούσα από τα 100 αρια που έκανα στο χολάργό .

    κάποτε είχα ορκιστεί να προστατεύω ανθρώπους .

     

     

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.