Jump to content

H.A.Balafoutre

Premium Members
  • Posts

    650
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by H.A.Balafoutre

  1. H.A.Balafoutre

    Android Apps

    Εγώ θέλω να βρώ πως μπορώ να κάνω enable τον αισθητήρα θερμοκρασίας γενικά κι όχι μόνον της μπαταρίας σε x10mini...βασικά πως γίνεται να κάνω όλους τους sencsors enable, όπως εμφανίζονται στο elixir. Κατά τα άλλα, gps essentials, elixir, compass (night mode rocks...) όπως και το googlesky...επίσης...αρρώστια... realcalc, wifi analyzer, convertpad, animated weather, led light σαν widget, dual file manager, advanced task manager σαν widget, iRecord, Smartprotractor, apps organazier, quick settings, smart measure lite, net counter, instant heart, history eraser, barcode scaner, neoreader, 2 μεταφραστικά ένα του google κι ένα άλλο, con flip, diceshaker, face symmetry, startrek sounds, zp dashboard (εδώ πως θα γίνει να τραβάμε και βίντεο ταυτόχρονα...η κάμερα δουλεύει..όχι όμως να καταγράφει με τις ενδείξεις, δηλαδή να βλέπεις το βίντεο μετά μέσα από τις ενδείξεις.) Για πλάκα το πήρα το smartphone, ευκαιρία δωρεάν...για την δουλειά μου είναι χάσιμο χρόνου...αλλά εν πάση περιπτώσει είναι απίστευτα εθιστικά οπότε δεν αντιστάθηκα....:baby: 2.2 android πότε θα βγεί για sony ericssonx10mini....? ταπετσαρίες έχω τα, Matrix 3d, flames, galactic core, snowfall, solar winds live, thunderstorm...
  2. H.A.Balafoutre

    TheLab v2 - Προβλήματα

    Μπράβο παίδες με το site, αν και το παλιό ήταν άψογο σε χρωματισμούς και λειτουργικότητα.....τέσπα θα δείξει.
  3. H.A.Balafoutre

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Παιδιά είχα κάτι δυσκολίες τελευταία....και είπα να κάνω υποβάθμιση όσο πιο κάτω μπορούσα αλλά να μην χάσω επαφή με την τεχνολογία........το γραφείο με το pc μου.
  4. H.A.Balafoutre

    Δείξτε το γραφείο σας!

    Πρίν και μετά. Φυσικά κόψαμε και το τσιγάρο.....
  5. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Σταθερή αξία.
  6. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την παλιά χρονιά που την πούλησα για την καινούρια.:bye:
  7. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Εκμεταλεύομαι το pc, την γραμμή και το δώρο (HL2 DVD) για Counter Strice Source. Καλή φάση, είχα να παίξω 3-4 χρόνια.
  8. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Φυσικά πρέπει να ζητήσω συγνώμη από την ATI που την πρόδοσα για την Nvidia, αλλά δεν φταίω εγώ. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι. Αλήθεια.
  9. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: Πάντα και για πάντα, DiabloII exp. v1.11 Στο σπίτι παίζω Doom3, αλλά όταν έχω χρόνο.
  10. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Συγνώμη αν σας αναστάτωσα ρε παιδιά. Δεν ήθελα να πώ τίποτα παραπάνω πέρα από την απογοήτευσή μου και για τους ανθρώπους (αν και υπάρχει και ανάλογο thread) και από μια κατάθεση εμπειρίας μου σε μοναστήρια της Ελλάδας μας, σε όμορφα μέρη, με μεγάλη κατάνυξη κ.τ.λ. Και στο κάτω κάτω έκανα μια ευχή για το καλό άλλων, με ειληκρίνεια και δεν βγήκε μεταγενέστερα. Τι να κάνουμε.....αυτά έχει η ζωή. Οπότε φίλε esdee πρόσεχε σε ποιόν ανάβεις κεράκια. Εγώ το έμαθα, λέμε τώρα.
  11. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Εγώ θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλο τον κόσμο διότι όταν βρέθηκα στο μοναστήρι του Αγίου Ραφαήλ-Νικολάου-Ειρήνης στου Μανταμάδου, Λέσβου τη Δευτέρα 08/08/2005, αφου ήμουν διακοπές στη Μυτιλήνη, (αν και είμαι γενικά βλάσφημος) άναψα κεριά να έχουν οι ’γιοι καλά την οικογένειά μου κ.τ.λ., άναψα και κεριά (με την ευχή, ειληκρινά με σεβασμό) να έχουν οι ’γιοι καλά όλο τον κόσμο και όσους είχαν ανάγκη από την ευλογία τους. Δεν ήταν όμως αρκετό διότι την ίδια εβδομάδα και κατά την επιστροφή μου από εκεί έπεσε το αεροπλάνο. Ίσως δεν πίστεψα αρκετά στην ευχή μου για την ευλογία των Αγίων. Ειληκρινά συγνώμη.
  12. H.A.Balafoutre

    Show your desktop

    Αυτό έχω στη δουλειά. http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15664 Διαλέξτε όποια φωτό θέλετε.
  13. H.A.Balafoutre

    Post yer picz!

    http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=15664 Αχ πότε θα βγάλω και μια πάνω στη μηχανή μου...........
  14. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Τελείωσα το FarCry και τώρα ξεκίνησα Doom3. Συμπέρασμα 1ον) Η Asus 9600XT 128MB, με 513mhz core & 702ddr memory αντέχει ακόμη(και καλά κάνει, τη χρυσοπλήρωσα 190ευρώ τη μπουρούχα) με μέγιστη θερμοκρασία για καλοκαίρι με συνέχεια παίξιμο 58 βαθμούς κελσίου οι μνήμες και 51 ο πυρήνας. Κι ας έπαιζα και ξανάπαιζα κάποιες σκηνές και στα 2 επειδή δεν προλάβαινε η κάρτα να κάνει rendering αυτά που ερχόντουσταν. Πολύ ξύλο λέμε. Συμπέρασμα 2ον) Το Doom3 είναι φοβερό κυριολεκτικά, έχει ανατριχιαστικές σκηνές και ήχους, αλλά το FarCry σαν να μου άρεσε περισσότερο. Συμπέρασμα 3ον) Αφού τελειώσω το Doom3 και πιάσω και το HalfLife2 θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα την καταθέσω βεβαίως βεβαίως.
  15. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Συγνώμη..............................
  16. H.A.Balafoutre

    Εδώ ζητάμε συγγνώμη

    Συγνώμη, come again. Μέχρι τα 200 fsb θέλω να φτάσω το δικό ψέλερον D αλλά με 775 ψόκετ. Για πες, για πες, συγνώμη για το :OT:
  17. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Αν και έχω κάνει το όνειρό μου πραγματικότητα, δηλαδή να έχω τα 3 καλύτερα FPS στον κόσμο( FarCry-Doom3-HL2), εγκατεστημένα στο σκληρό μου, παρόλα αυτά είμαι βαθειά ένας φτωχός πλήν όμως τίμιος παίκτης του DiabloII. Και είμαι στεναχορεμένος διότι κάτι που είδα τελευταία με τσάκισε.:cry:
  18. H.A.Balafoutre

    World of Warcraft

    Συνάδελφοι υποστιρικτές της Blizzard, βοήθεια, κάντε κάτι. Σας παρακαλώ, έλεος. Δεν ξέρω σε ποιόν άλλον να στραφώ. Οι Diablάδες τελούμε υπο εξαφάνιση αλλά όχι και έτσι.:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Χανόμαστε.
  19. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Σιγά σιγά HL2, έτσι με ρέγουλα για να το ευχαριστηθώ. Αλλά χωρίς internet δεν παίζει?
  20. H.A.Balafoutre

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    Box ανεμιστήρα. 43C idle. 55C full load.
  21. H.A.Balafoutre

    Εσείς πως υπηρετήσατε τη μαμά πατρίδα?

    98' ΣΤ ΕΣΣΟ 257 1,5 μήνα Καμπάνη, Κιλκίς (παρουσιάστηκα 23 Νοεμβρίου 1998) 2,5 μήνες Κ.Ε.Β.Ο.Π., για ειδίκευση στους όλμους και μετά για υπαξιωματικός (παρέλαση στην Αθήνα 25ης Μαρτίου, Ή ΓΚΑΒΛΑ ) 6 μήνες 25η ΤΘ/ΤΑΞ 4ο Σώμα Ξάνθης, 645 ΜΚ/ΤΠ στο χωριό Πετροχώρι Ξάνθης 2,5 μήνες απόσπαση στην Ίλη Στρατηγείου στο 1ο γραφείο της Ταξιαρχίας, στρατόπεδο Στεφανίδη (για διεκπεραιωτής εγγράφων με γνώσεις Η/Υ, ) 0,5 μήνα επιστροφή στο 645 ΜΚ/ΤΠ, αναμονή μέχρι τη μετάθεση. 5 μήνες στο 557 Τάγμα Προκαλύψεως-Λ.Υ.Β. Π., ΤΘ., στην Σταυρούπολη Ξάνθης, με χρέη επιλοχία-εκπαιδευτή και Παλιού! Σύνολο: 18 μήνες Καλή φάση ο στρατός, με τελικό απολογισμό 25 μέρες φυλακή και παραλίγο να με στείλουν 2 φορές στρατοδικείο. Στρατός χωρίς ασκήσεις είναι φαγητό χωρίς αλάτι.
  22. H.A.Balafoutre

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    Σε παρακαλώ, είμαι και Ferrarόβιος και McLarenόβιος και Porscheόβιος, διότι έχω ένα φάκελo με φωτό από τα τρία ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. McLarenF1,Enzo,Porsche Carrera GT. Σόρρυ για το off topic.
  23. H.A.Balafoutre

    Από που προέκυψε το nickname σας;

    Τέλειος. Σου αφιερώνω το Avatar μου. Πες τα Χρυσόστομε. P.S. This too..... Πίσω από την Enzo είναι η Galleria dell Vento της Ferrari. Στα ελληνικά η Αεροδυναμική Σήραγγα.
  24. H.A.Balafoutre

    World of Warcraft

    Ρε παιδιά τι παίζει με το WoW είναι κάτι ανάμεσα σε Diablo με γραφικά Warcraft και σε κόσμους όπως το Mu ή το Lineage? Αλλά το χειρότερο είναι ότι θα πληρώνουμε και από πάνω για servers?
  25. H.A.Balafoutre

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    1) DiabloII Expansion (πολύ κόλλημα) και μάλλον θα αγοράσω και το Warcraft διότι έχω και το Starcraft οπότε να κλείσει η σειρά. 2) AgeOfEmpires-AgeOfMythology Titans Πάντως γενικότερα δεν τρελένομαι και για καινούρια games. Περισσότερο διότι δεν έχω χρόνο παρά διάθεση. Από shoot'em ups το Far Cry μου άρεσε πάρα πολύ αν και το έπαιξα σε demo. Το doom3 κορυφαίο σαν γραφικά αλλά σαν gameplay είναι όποιος προλάβει πρώτος τη σκανδάλη να τραβήξει. 3) HL2 τώρα και είναι το κάτι άλλο. Μετά θα συνεχίσω με το CounterStrike Source στο ίδιο DVD. 4) Και φυσικά Quake ΙΙΙ Arena.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.