Jump to content

strong

Premium Members
  • Posts

    534
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About strong

  • Γενέθλια 18/10/1969

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Περιοχή
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
  • Ενδιαφέροντα
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ
  • Επάγγελμα
    Δ.Υ.

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

strong's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    ΤΕΛΙΚΌ BUILD GPU: Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti 6GB Aorus CPU: AMD Ryzen 5 3600 Box MOBO: MSI B450 Tomahawk Max RAM: G-Skill TridentZ RGB 16GB DDR4 3200MHz PSU: Corsair TX-M Series TX550M CASE: NZXT H500 Black STORAGE: Adata XPG SX8200 Pro 512GB Pop figure μέσα στο case: Pop! Movies Star Wars Darth Vader 01 +RGB strip και fans
  2. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Θελω να ειναι μαυρο και να αλλαζω colors, αλλα και μαυρο με κοκκινο δεν θα με πειραζε
  3. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    To ασθετικ δεν μαρεσει ειπα οτι θελω να ειναι και ομορφο και δεν με πειραζει να πληρωσω more, τι εννοεις, θελω ενα pc που τρεχει ολα τα games 60-100 fps σε 1080p εε μια 1660 ti αρκει η μια 2060 εστω, μπορει να περιμενω να ερθουν 5700 με τρια φανς στην ελλαδα απο την gigabyte, επισης πρεπει να βαλω x570 αμα βαλω ryzen 3rd gen (Zen 2)?
  4. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Πιστευω 1080 θα μου κανει μια χαρα απλα παιζω fps games και θα μου αρεσε να ειχα περισσοτερα Hz Το build θελω να βγει ομορφο και πιστευω φαινεται μεχρι τωρα θελω, rgb κτλ και δεν εχω θεμα να πληρωνω extra για αυτο, με Aorus εχω φαει κολλημα και με την giagabyte γενικα μου λεει ο πατερας μου να την προτιμω, για την MSI δεν εχω ακουσει καλα λογια, +οτι στις καρτες πληρωνεις για premium features ξερω γω idk, το θεμα ειναι μου φτανουν τα λεφτα και θα εχω τις ιδιες επιδοσεις, για την 5700 xt το σκευτομαι αν και θα πρεπει να ριξω τον επεξεργαστη αλλα ειναι οκ πιστευω θα το ψαξω το πως δουλευουν μεταξυ τους, το build που με προτινες δεν μου αρεσε και πολυ its my build anyways απλα θελω λιγο help γιατι ειναι το πρωτο pc που φτιαχνω Δεν μαρεσε και τοσο το build, επισης βλεπω και yt videos build με 1000 και βοηθανε
  5. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Ξεχασα να ανεφερω μπορω να βαλω μεσα στο build μια 2070 αμα παρω τον ryzen 5 2600
  6. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Ναι δεν το ηξερα σορρυ, Ναι ξερω οτι δεν ειναι και τοσο καλη σε 1440 αλλα some games τα παιζει και εγω θελω 1080 οθονη με αρκετα Hz αλλα και μια 1440 δεν θα με πειραζε, το RTX δεν με ενδιαφερει πλεον και τοσο δεν ειναι must, ελεγα να κανω το εξης, να περιμενω να ερθει στην Ελλαδα το καινουριο μοντελο RX 5700 XT της Gigabyte με 3 fans και να εχω κατι στα ισα περιπου με την 2070,ή απλα να παρω μια 2060? Επισης να ρωτησω κατι αυτη η motherboard που εχω θα δουλευει με 3ης γενιας ryzen? Γιατι ειδα οτι ξερω γω θελει update τα bios με 2ης γενιας πρωτα και μετα να μπει 3ης, να βαλω μηπως Ryzen 5 2600?
  7. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Οο Δεν το ηξερα
  8. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Giati ein einai pio budget kai einai polu kalh gia 1080,1440 gaming alla akoma psaxnw
  9. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Paidia exw kanei pick to ti lew na parw eseis ti lete? GPU: Gigabyte-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-Aorus CPU: AMD-Ryzen-5-3600-Box MOBO: Gigabyte-B450-Aorus-Pro RAM: G-Skill-TridentZ-RGB-16GB-DDR4-3200MHz PSU: Corsair-TX-M-Series-TX550M CASE: NZXT-H500-Black STORAGE: Adata-XPG-SX8200-Pro-512GB Ama breite kati pou den douleyei swsta me ta alla kommatia h kanete suggest kati allo pls reply
  10. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Εγω παντως εχω διαβασει οτι ολοι εχουν προβλημα με drivers δεν ξερω αν ισχυει, περα απο αυτο ναι πχ στο Fortnite οι Nvidia cards εχουν περισσοτερα fps ισως την κανουν favor Θελω να ειναι και ομορφο απο οτι καταλαβες ειμαι one of those guys εχω orgasms με αυτα, anyways ευχαριστω για το information γενικα ειμαι new στο PC Building και ακομα μαθαινω, κατι που διαβαζω παντου και βλεπω σε βιντεο ειναι οτι οι drivers της καρτα ειναι χαλια και εχουν προβληματα ισχυει? Για x570 ειναι κατι πιο future proof imo εφοσον ειναι το πρωτο μου build θελω να ειναι καλο και να μου κρατησει Για mobo πραγματικα δεν ξερω MSI με τιποτα δεν περνω δεν ακουω και τα καλυτερα οπως λεει και το παιδι απο πανω, σκευτομαι να παω Aorus που ολοι λενε ειναι πολυ καλες Αυτο με το τροφοδοτικο δεν το ηξερα απλα ειδα στα χαρακτηριστικα οτι ηθελε τοσα W Κουτι ειναι θεμα γουστου imo "RGB = MORE FPS"
  11. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Το θεμα ειναι πρεπει να περιμενω μηνες για να βγουνε ? Προφανως οσα περισσοτερα γκαφρα εχεις περνεις και better parts αυτο παει σε ολα τα αθληματα rly xD Για την 5700 checkare αυτα τα video που βρηκα 1.εδω 2.εδω , για 570 βρηκα 2 δεν ξερω αμα ειναι worth it ομως checkare εδω και εδω εσυ τι λες?
  12. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    @tommybertsen Πραγματικα σε ευχαριστω πολυ που με βοηθας, ειμαι new στο pc building αλλα οχι στο gaming? Δεν ηξερα αρκετα πραγματα ευχαριστω που με φωτισες xD Για RT ναι ειναι οντως baby level αλλα ηθελα κατι future proof anyways, κατι παραπανω ξες απο εμενα οποτε λογικα θα διαλεξω την 5700 XT απλα δεν ειμαι fan του fan (χεχε) της αλλα η MSI εχει μοντελο με 2 φανς κανονικα αλλα με ειπες να μην παω σε MSI idk about that. Anyways τελικα θα παρω ενα καινουριο PSU γιατι οντως οτι ειπες ειναι τρου πιστευω 500-600 φτανουν. Για οθονη μου μενουν καποια χρηματα και θα αρχησω να μαζευω να παρω μια 1080 η 1440 αφου λογικα θα διαλεξω την 5700 ΧΤ που με βοηθαει καλυτερα στις απαιτησεις μου xD Επισης να σε κανω μια ερωτηση για motherboard τι προτεινεις με 3ης γενιας Ryzen?
  13. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    @adpanos Ευχαριστω για το recommendation, φαινεται πως ειμαστε 2 τελειως διαφορετικα ατομα:) Σκευτομαι να παω 570x και να μεινω με Gigabyte για μητρικες αφου ακουσα αρκετα για την MSI, πιστευω οτι θα ειναι πιο future proof αλλα ειναι πιο ακριβες, στην τελικη θα παρω μια Gigabyte Aorus B450 που ειναι απο τις καλυτερες και λογικα εκει θα καλαληξω. GPU Μεγαλο θεμα, ναι οντως ειναι η RX καλυτερη απο την 2060 που επελεξα αλλα διαβασα οτι εχει χαλια drivers, το cooling ειναι απαισιο και ανεβαζει πολυ ευκολα θερμοκρασιες. Προτιμω G.Skill η Corsair και με rgb για τα looks που δεν ειναι και τσιμπιμενες τιμες. Καλη επιλογη ευχαριστω λογικα θα την βαλω. Λοιπον για PSU με εχεις βαλει 500W ενω το build που εκανες θα χρειαστει 700+ με αυτην την καρτα γραφικων επισης εχω ανεφερει οτι θα χρησημοποιησω αυτην που εχω τωρα και μετα θα κανω upgrade. Τα κουτια που εβαλες δεν μαρεσουν καθολου και δεν θα εχουν καλο airflow ενω το διασημο κουτι H500 της NZXT προσφερει πολυ καλο cable management και airflow, κρυμενο PSU,SSD,HDD καλη ποιοτητα ειναι future proof και ειναι πανεμορφο. Οθονη τσακαλακο μου δεν θελω θα κανω upgrade αργοτερα ειμαι ικανοποιημενος με αυτην που εχω για τωρα και απλα θελω το system με τα 1000 ευρο τα περιφεριακα παντα για εμενα ερχονται μετα το build:) @tommybertsen Ξεχασα να σε κανω tag xD
  14. strong

    Φτιάχνω Gaming PC Build με 1000€

    Γεια σου Tommy ευχαριστω για το reply σου, για 4κ δεν νομιζω να ασχοληθω κυριως με ενδιαφερει το 1080-1440p gaming και απο οτι εχω διαβασει αυτη η καρτα ειναι καλη σε αυτο, ενας αλλος λογος ειναι το ray tracing που πιστευω σε 1080p θα ειναι καλα με 50-60fps (adjustable settings), meanwhile δεν ξερω τι brand να διαλεξω MSI (Premium version) η κλασσικη Gigabyte γιατι το εψαξα λιγο και η Premium MSI εχει καλυτερο cooling,rgb,looks και ειναι πιο αθορυβη. Εσυ τι πιστευεις? Νεο PSU θα παρω αργοτερα ετσι λεω και πιστευω αυτο θα κανει την δουλεια μια χαρα για αρχη απλα θα χρειαστει να παρω ενα extra 6+2 cable δεν θπαρχει θεμα εκει ειναι και υπεραρκετα τα W πιστευω. Τωρα για τον επεξεργαστη το σκευτομαι να παω x570 αλλα ειναι πιο expensive, αλλα γενικα δεν ξερω τι μητρικη να διαλεξω, θελω μια καλης ποιοτητας που να δουλευει μια χαρα με τον επεξεργαστη while being beautiful ξερω γω, εχω βαλει στο ματι κατι Gigabyte Aorus που ολοι λενε ειναι εξεραιτικες. Το κουτι το αγαπησα το συγκεκριμενο αλλα ειμαι open και σε αλλα, ψαχνω που και που. Θα τσεκαρω phanteks αφου μου το προτεινεις:) Τωρα για SSD ναι I agree there απλα αμα παρω nvme θα ανεβει η τιμη λιγουλακι εκτος αν βαλω 250GB αντι για 500GB Για τις RAM μου αρεσαν αρκετα αυτες που επελεξα αλλα σκευτομαι να βαλω Corsair Vengeance RGB Pro, δεν ξερω αν ειναι καλυτερες μηπως ξες εσυ? Also, θα ηταν καλυτερα αν βαλω 3600MHz αντι για 3200MHz για καλυτερες επιδοσεις τι λες? Επισης το PC μου ειναι απο κατω τα specs μπορεις να τα δεις. ?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.