Jump to content

Blackjim

Premium Members
  • Posts

    174
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Blackjim

  • Γενέθλια 19/11/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    192.168.1.x
  • Ενδιαφέροντα
    various
  • Επάγγελμα
    Φοιτιτης CSD

Blackjim's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Blackjim

    Intel SSD

    Και ενα ακομη με τους δισκους σε AHCI mode ( http://support.microsoft.com/kb/922976 , για οσους εχουν win 7 και θελουν να αλλαξουν σε AHCI )
  2. Blackjim

    Intel SSD

    Πριν απο 3 μερες παρελαβα τον 80αρι adata μου και εχωντας περασει Win7 RTM ειπα να κανω ενα bench να δω τους αριθμους και να χαρω
  3. Blackjim

    Intel SSD

    Δε ξερω τι τιμες θα εχουν οι νεοι , αλλα οσο να 'ναι δε θα επηρεασουν και τις τιμες των "παλιων"?
  4. Blackjim

    Intel SSD

    Κι εγω ειμουν ετοιμος αυτες τις μερες να παρω τον intel ssd με τα 250 € , αλλα βλεπω οτι παντου βγηκε η ειδηση/φημη οτι θα βγουνε νεοι ssd απο intel αρκετα συντομα. http://www.channelregister.co.uk/2009/06/30/micron_34nm_nand/ http://www.dailytech.com/Micron+Prepares+Improved+34nm+Flash+for+Better+SSDs/article15566.htm http://www.tomshardware.com/news/Intel-SSD-32nm-NAND,8158.html Ελπιζω σε 1-2 βδομαδες να εχουμε οντως την καινουργια σειρα.
  5. Blackjim

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    -- PES 4 :worship::worship::worship: -- Half Life 2 :worship::worship: -- CS Source , και κλασσικα -- DotA Allstars online :worship: ( αντε και κανα FM2005 αν με πιασουν τα managerιλικια μου )
  6. Blackjim

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    πραγματικα σε αφηνει αφωνο. ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. τρομερο παιχνιδι η καλυτερη δουλεια που εχω δει ως τωρα. Οσοι μπορειτε παρτε το και απολαυστε το, θα αφησετε τα παντα στην ακρη... :banging: :banging: :banging: :banging: :banging:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.