Jump to content

Giannakis

Premium Members
  • Posts

    156
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Όχι εκεί που θά'θελα..
  • Επάγγελμα
    Ηλ.Μηχ.

Giannakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Giannakis

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Προς θεού παίδες, το ο,τι στην σημερινή κατάσταση το πολιτικό σύστημα έχει γραμμένο τον λαό και του πίνει το αίμα για ...το καλό του (=!Δημοκρατία) δεν πρέπει επ ουδενί να ξυπνάει αναμνήσεις νοσταλγίας για την 7ετία. Αυτές ήταν εποχές που χωρίς πιστοποιητικό φρονημάτων σε έτρωγε το μαύρο φίδι, ενώ το σύστημα ανάγκαζε τους μισούς Έλληνες να ρουφιανεύουν τους άλλους μισούς μπας και δουν άσπρη μέρα. Να ξέρετε πως κάηκαν χιλιάδες φάκελοι όταν τελείωσαν όλα αυτά...
  2. Για κάποιο λόγο το ping δεν μας τα λέει καλά. Δεν είναι λογικό να έχει response time κάτι διαφορετικό από <1ms. Hardware reset δοκίμασες?
  3. Giannakis

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Πάρε αύριο τηλέφωνο στο στρατόπεδο και ζήτα τον επόπτη. Πές του πως ταξιδεύεις πχ. από την Χιο και πως δεν μπορείς να είσαι στην Πάτρα πριν από τις 5 και ρώτα τον αν υπάρχει πρόβλημα. Λογικά θα σου πεί οκ. Κράτα λοιπόν το όνομά του και τον βαθμό του και πήγαινε να παρουσιαστείς το απόγευμα. Αν σου πεί κανείς τίποτα, που δεν το νομίζω, ρίξε το φταίξιμο στον αξιωματικό που μίλησες. ’ποψή μου πάντως να μην πας μετά τις 11 το μεσημέρι γιατί θα σε τραβάνε μέχρι το βράδυ.
  4. Giannakis

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Ο ΔΕΑ κάνει 5 μήνες παραπάνω, παίρνει 500 ευρώ βασικό αλλά με τα έξτρα βγαίνει περίπου 600 ευρώ ο μήνας. Καλά είναι αρκεί να σου κάτσουν νορμάλ μεταθέσεις. Το ότι τους τελευταίους 5 μήνες τους κάνεις σπίτι σου δεν είναι σίγουρο, τουλάχιστον στον στρατό ξηράς.
  5. Χμμμ, τώρα το είδα. Θέλω να πιστεύω πως η ιστορία είναι φανταστική και ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα!!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.