Jump to content

Nickman

Premium Members
  • Posts

    162
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About Nickman

  • Γενέθλια 06/04/1968

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Πατήσια

Nickman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nickman

    World of Warcraft

    Χωρίς να ξέρω τα παιδία και χωρίς να είμαι στον ίδιο server η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι οτι έχει κρυώσει ο καιρός και βάλανε τα κεφάλια μέσα
  2. Nickman

    World of Warcraft

    Και εσυ τι κόλλημα έχεις? Το αν είμαι ασχετος ή οχι είσαι ανίκανος να το κρίνεις. Αλλά το γεγονός οτι σε 9 ημέρες πήρα το lobotomizer φαίνεται να σε ενοχλεί ιδιαίτερα.
  3. Nickman

    World of Warcraft

    Καταπληκτικό. Μετά απο 4 !!!! επισκέψεις στο AV και μετά απο 4500 hk έ γινα honored με το stormpike clan χωρίς κανένα κυριολεκτικά κόπο. Το μόνο που χρειάζεται είναι μερικά ambush στην πλάτη των horde
  4. Nickman

    World of Warcraft

    Ερώτηση για τούς "προχωρημένους". Αποφάσησα και στο 53 lvl πήγα τον rogue μου στο AV. με 2 επισκέψεις που έκανα (σάββατο/κυριακή) η φήμη μου στο αντίστοιχο clan έχει φτάσει στο μισό του friendly. Την πρώτη ημέρα είχα 947 hk και την δεύτερη 1567. Ετσι όπως πάει το θέμα μέσα στο τέλος της εβδομάδος προβλέπω να είμαι revered (αν όλα πάνε καλά). Αυτό το βλέπετε φυσιολογικό? Το rep ανεβαίνει πάντα έτσι αέρα πατέρα?
  5. Nickman

    World of Warcraft

    Είδες τι παθαίνει κάποιος όταν μείνει για πολύ καιρό νηστικός?
  6. Nickman

    World of Warcraft

    Μεγειά τα μάτια :cry: εγώ διάβασα <Το πηρες rank ?>
  7. Nickman

    World of Warcraft

    Αν ενοείς εμένα θέλω 1-2 προσπάθειες ακόμα για να γίνω friendly. Ναι έχω πολύ ψωμί ακόμα αλλά τα shoulders που έχει με έχουν βάλει στην πρίζα.
  8. Nickman

    World of Warcraft

    Το q για το όπλο αυτό εκτός απο τα υπόλοιπα ζητάει και 10 elementium !!!!! που για να γίνει το κάθε ένα εκτός τών άλλων και 10 arcanite bars.
  9. Nickman

    World of Warcraft

    Αφού μπόρεσε και μάζεψε τα 50 Arcanite Bars που θέλει και τα 8 Sulfuron Ingot Αξιος
  10. Nickman

    World of Warcraft

    Θα ήθλα τα φώτα σας σε κάτι τις. Πρίν απο 2-3 ημέρες το roguaκι μου μπήκε στην μέση ηλικία των 50 . Κάπου εδώ αν δεν κάνω λάθος μπορώ έστω και για πρώτη φορά να πάω στο Arathi Valley για να κσεντεριάσω τίποτις. Το rep ανεβαίνει εύκολα εκέι? Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κάποιος να γίνει honored με το εκεί clan?
  11. Nickman

    World of Warcraft

    Το look πάντος είναι το ίδιο με το Sulfuron Hammer.
  12. Nickman

    World of Warcraft

    Guild(s) name: Argonauts - Myrmydones Server: Sunstrider
  13. Nickman

    Περί ρακόρ ο λόγος

    Αυτά είχα δεί και εγώ. Στην δικιά μου περίπτωση η υδρόψυξη θα είναι σε ενα κουτί ακριβώς πάνω απο τον υπολογιστή οπότε κάτι τέτοιο θα βοηθούσε πολύ. Αυτό που με χαλάει είναι οτι ελαττώνουν την ροή του συστήματος σημαντικά. Στην αθήνα υπάρχει ένα μαγαζί που πουλάει τέτοιου είδους ρακόρ. Το μόνο κακό είναι οτι δεν έχω καιρό για τα ψάξω λιγάκι.
  14. Nickman

    Περί ρακόρ ο λόγος

    Εχω ακούσει για αυτοσφραγιζώμενα ρακόρ τα οποία όταν απελευθερωθούν απλά δεν δεν αφήνουν το υγρό να φύγει πρός τα έξω παρά μόνο μερικές σταγόνες. Πιστεύετε ότι η χρήση τους βοηθάει σε τίποτα?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.