Jump to content

chros26_

Premium Members
  • Posts

    644
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About chros26_

  • Γενέθλια 11/08/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Κοζάνη

chros26_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. chros26_

    Αγορά smartphone μέχρι 170

    Lumia από εμένα. Ειδικά αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί και πολύ. Out of the box ανώτερα τα windows phone, και κάνουν και αυτά που θέλεις. Αν θέλει να έχει ποικιλία σε παιχνίδια, τότε android ο μόνος δρόμος. Για τις χρηστικές εφαρμογές λίγο πολύ δεν υστερούν πλέον το Wp.
  2. chros26_

    Windows phone- πόσο έχει ωριμάσει το λειτουργικό;

    Πρόσφατα πήρα το lumia 830 προερχόμενος από G2 και galaxy s5. Δεν βλέπω να υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσω πίσω σε android. Ειδικά αν η Ms κάνει αυτά που λέει στα w10. Το κινητό δεν κολλάει πουθενά, απίστευτη διαχείριση. Λίγο ένα πολιτισμικό σοκ είχα πάθει στην αρχή μέχρι να μπω στην λογική του, αλλά τώρα έρωτας. Υ.Γ. Απορώ τόσο καιρό γιατί δεν είχα το OneDrive και ήμουν με το google drive. Άψογη συνεργασία με τα office, πράγμα πολύ σημαντικό για την δουλειά.
  3. chros26_

    Βραχιολακια για καλο σκοπο!

    nike Που θα βρω ρε παιδιά εδω Κοζάνη?
  4. μπααααααααααα με τόσα μέλη??? και ύστερα, θα υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα σχετικά με φιλίες κτλ....
  5. chros26_

    Δείξτε το κουτί σας...

    μα καλά στο δειξτε το κουτί σας????????? Τι σχέση μπορεί να έχει το τροφοδοτικό, ο δίσκος ή οι χρεώσεις του FrozenCpu???
  6. chros26_

    Δείξτε το κουτί σας...

    από airflow πώς τα πας???
  7. μπερδεύτικα... σορρυ. απλά δίπλα από το κουμπί ''νέα θέματα'' να μπει ένα λινκ για Foreign-section. όχι και να μεταφραστεί το λαμπ....
  8. chros26_

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    για ετησιους μαλλον οχι, καθως ειψε η μητερα μου, και μετα απο 8-9 μηνες, την ετσουζαν. επισεις καλυτεροι οι μηνιαιοι, καθως αμα παθεις κατι (καμια μολυνση πχ, απλα πετας τους φακους και βαζεις αλλους....) αυτο με τον αμφηβλειστροειδη το εξηγει καλα o chosen. δηλαδη εγω που φοραω φακους, δεν θα μπορεσω να κανω την εμνγειρηση??? επισης μετα δεν ειχες καμια παρανεργεια??? τελος για το 0,25 ειναι σιγουρο πως θα μεινει σταθερο και δεν θα ανεβει???
  9. chros26_

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    αυτο εννουσα κι εγω... αστα να πανε... πικρα... τωρα για τους φακους, υπάρχουνκαι οι μηνιαιοι (αυτους εχω), αλλα η ταλαιπωρια ειναι μεγαλη... προσωπικα, δεν βλεπω την ωρα να γινω 21 και να κανω την επεμβαση...
  10. chros26_

    Διόρθωση μυωπίας-αστιγματισμού με laser

    κι ομως... αν φαει καμμια κλωτσια και τρανταχτει???
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.