Jump to content

chros26_

Premium Members
  • Posts

    644
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Posts posted by chros26_

  1. Lumia από εμένα. Ειδικά αν δεν έχει όρεξη να ασχοληθεί και πολύ. Out of the box ανώτερα τα windows phone, και κάνουν και αυτά που θέλεις.

    Αν θέλει να έχει ποικιλία σε παιχνίδια, τότε android ο μόνος δρόμος. Για τις χρηστικές εφαρμογές λίγο πολύ δεν υστερούν πλέον το Wp.

    • Like 3
  2. Πρόσφατα πήρα το lumia 830 προερχόμενος από G2 και galaxy s5.
    Δεν βλέπω να υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσω πίσω σε android. Ειδικά αν η Ms κάνει αυτά που λέει στα w10.

    Το κινητό δεν κολλάει πουθενά, απίστευτη διαχείριση. Λίγο ένα πολιτισμικό σοκ είχα πάθει στην αρχή μέχρι να μπω στην λογική του, αλλά τώρα έρωτας.

     

    Υ.Γ. Απορώ τόσο καιρό γιατί δεν είχα το OneDrive και ήμουν με το google drive. Άψογη συνεργασία με τα office, πράγμα πολύ σημαντικό για την δουλειά.

    • Like 3
  3. Αρχική απάντηση από greekfragma

    διαφωνω......οι επισκεψεις ξενων μελων ειναι ελαχιστες.θα προτιμουσα να φτιαχτει ενα Foreign section για τους αγγλοφωνους αλλα μεχρι εκει(οχι και να κανουμε αγγλικο μενου-παει πολυ).τον τελευταιο λογο φυσικα τον εχουν οι αντμιν μοντ.

    μπερδεύτικα... σορρυ. απλά δίπλα από το κουμπί ''νέα θέματα'' να μπει ένα λινκ για Foreign-section. όχι και να μεταφραστεί το λαμπ....

  4. Αρχική απάντηση από planetman

    chros26_, βασικά κι εγώ μηνιαίους χρησιμοποιώ. "Focus" είναι η μάρκα. Ο γιατρός με συμβούλεψε να μου δώσει κάτι φακούς που είναι ετήσιοι ή τέλοσπάντων όσο πάει με 80 το ζευγάρι οι οποίοι λέει είναι πολύ καλής ποιότητας. (Καμμία σχέση λέει με αυτούς που παίρνω εγώ.) Τί λέτε, αξίζει;

    για ετησιους μαλλον οχι, καθως ειψε η μητερα μου, και μετα απο 8-9 μηνες, την ετσουζαν.

    επισεις καλυτεροι οι μηνιαιοι, καθως αμα παθεις κατι (καμια μολυνση πχ, απλα πετας τους φακους και βαζεις αλλους....)

    Αρχική απάντηση από Gr_God

    Αυτο που σου ειπε για την αποκολληση ειναι μεγαλη μαμακια. Απειρα μεγαλη. Εγω δηλαδη που ετρωγα και τρωω τα απειρα μπατσα εβδομαδιαια τι επαθα? Και τι δουλεια εχει ο αμφιπωςτονλενε με το εμπρος μερος του ματιου? Η εγχειρηση ειναι μια υποθεση 1 λεπτου να κοιτας ενα κοκκινο φωτακι. Την εχω κανει 4 χρονια τωρα και ειμαι μια χαρα. Το μονο που θυμαμαι απο τοτε οτι ο γιατρος που πηγα το πρωτο που με ρωτησε αν φοραω φακους επαφης γιατι προκαλουν κατι στο ματι και μετα η εγχειρηση εχει πιθανοτητες να γινει ανεπιτυχης γιαυτο σε βαζει να κανεις 1-2 εξετασεις. Αυτο μονο πρεπει να κοιταξεις. Ο γιατρος που ειχα παει ηταν στην αγια παρασκευη, ειναι καθηγητης πανεπιστημιου. Σε περιπτωση που σκεφτεις την κλασσικη βλακεια 'ωχ καθηγητης κτλ θα με σκισει θα ζητα 10000000 ευρω' οπως ελεγαν και οι δικοι μου, τοτε τα γιατρουδακια που πηγα μου ζηταγαν 650000-800000 δρχ και μου ελεγαν και της απειρες μαλακιες ενω αυτος πηρε 450000 γιατι η κλινικη ειναι δικη του στην αθηνα και μου τα ελεγε στα 'ισα' το τι εχω και τι θα παθω. πχ ειχε πει οτι επειδη ημουν μικρος τοτε μπορει μετα τα 20 να κανω λιγη μυωπια και οντως εκανα καπου 0.25 και στα 2 ματια προσφατα. Τα γιατρουδακια μου ελεγαν ο καθενας τα δικα του. Αλλος μου ειπε οτι καλυτερα να μην την κανω γιατι μπορει να τυφλωθω. Αλλος μου ειπε οτι μπορει να βλεπω μυγακια. Αλλος μου ειπε οτι καλυτερα να μην την κανω γιατι προκαλει καρκινο!!! Στο ματι ηθελα ναξερα καρκινος???

    Ειχα 4 βαθμους και στα 2 τοτε. Μην ακους τον καθενα πυροβολημενο και αντε σε κανενα γιατρο της προκοπης... Νομιζω ειναι καποιος καλος στο πανεπιστημιο ηρακλειου ειχα ακουσει?

    Merry christmas. :magic: :magic: :magic:

    αυτο με τον αμφηβλειστροειδη το εξηγει καλα o chosen.

    δηλαδη εγω που φοραω φακους, δεν θα μπορεσω να κανω την εμνγειρηση???

    επισης μετα δεν ειχες καμια παρανεργεια???

    τελος για το 0,25 ειναι σιγουρο πως θα μεινει σταθερο και δεν θα ανεβει???

  5. Αρχική απάντηση από planetman

    alex_000, ο γιατρός δεν ήξερε αν το Judo είχε κλωτσιές ή όχι, μου είπε ότι δεν πρέπει να φάει καμμιά απότομη. Απλά εγώ όπως το καταλαβαίνω ίσως είναι επικίνδυνο γιατί πέφτουμε απότομα κάτω, έχουμε πολύ έντονα σωματική επαφή όταν παλεύουμε κτλ...

    αυτο εννουσα κι εγω...

    Αρχική απάντηση από planetman

    Nos-Dio, σοβαρά μιλάς ότι επειδή υπάρχουν οι φακοί δεν χρειάζεται να κάνω επέμβαση; Δηλαδή το ότι χωρίς γυαλιά ή φακούς δεν βλέπεις μπροστά σου, το ότι πρέπει συνέχεια να φοράς γυαλιά τα οποία είναι συνέχεια θαμπωμένα και λερωμένα, το ότι δεν μπορείς να πας θάλασσα, να μπεις μέσα κτλ. χωρίς να βλέπεις τίποτα, αν φοράς φακούς, να ταλαιπωρήσαι, βάλε βγάλε, πλύνε, ξέπλυνε, τσούζει μάτι, χάσει φακό, πλήρωνε φακό, υγρά, να τρέχουν τα μάτια κτλ κτλ δεν σου λέει τίποτα;:-O Εγώ πάντως θέλω πάρα πολύ να βλέπω φυσιολογικά χωρίς κάποιο εξωτερικό βοήθημα!

    αστα να πανε... πικρα...

    τωρα για τους φακους, υπάρχουνκαι οι μηνιαιοι (αυτους εχω), αλλα η ταλαιπωρια ειναι μεγαλη...

    προσωπικα, δεν βλεπω την ωρα να γινω 21 και να κανω την επεμβαση...

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.