Jump to content

Dj_Seps

Premium Members
  • Posts

    509
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Dj_Seps

  1. Dj_Seps

    Υψηλές θερμοκρασίες με stock cooler στον Ryzen 5 3600

    Καλησπερα Ναι, περιμετρικα της ψυκτρας (οσο μπορω να ακουμπησω βεβαια ) βαζω το χερι μου και παλι δεν μου κανει η θερμοκρασια για 95 βαθμους. Για την εγκατασταση το σκεφτηκα και εγω να πω την αληθεια αλλα δεν ειναι η πρωτη φορα που στηνω μηχανημα αφενος και αφετερου ειναι ολα stock, μεχρι και η παστα. Οσο εχω ψαξει στο ιντερνετ λενε ολοι πως γενικα τα τσιπακια αυτα δεν ειναι και τα ποιο κρυα, βασικα λογο κατασκευης τους δινουν στιγμιαια 1,40v ωστε να πιασει το τσιπ τα 4,2ghz και μετα πεφτουν. Εχω διαβασει πως αυτος ειναι ο κυριος λογος και ολοι μιλαμε για aftermarket λυσεις. Και εγω για εκει πηγαινω απλα ειπα να ρωτησω και εδω μηπως γνωρισει καποιος κατι περισσοτερο, ειδικα απο τους ryzen 5 3xxx κατοχους.
  2. Καλησπερα στο forum, Πρόσφατα προχώρησα σε αναβάθμιση του υπολογιστή μου απο I5 4400 σε Ryzen 6 3600. Περιττό να πω πως είδα τρελές διαφορές στην απόδοση αλλά παρατηρώ και πολυ μεγάλες θερμοκρασίες. Σε idle / internet browsing η θερμοκρασία του cpu ξεκινάει απο 45 βαθμούς και φτανει μέχρι 55, λογικό μου φαίνεται, σε gaming όμως η σε stress test πάει μέχρι 95 βαθμούς και η άνοδος αυτή γίνεται σε δευτερόλεπτα. Έκανα την δοκιμή με το occt και με το που ξεκινάω το stress test απο 50 πάει κατευθείαν στους 95 και σταματάει εκεί. Καταλαβαίνω πως είμαι με το stock cooler αλλα δεν μου φαίνεται και λογική αυτή η συμπεριφορά, να προσθέσω πως πιάνω το cooler με το χέρι μου και δεν καίει, πόσο μάλλον να εχει 95 βαθμούς. Το σύστημα αποτελείται απο Gigabyte b550 aorus elite & Ryzen 5 3600
  3. Dj_Seps

    Μεταφραση σελιδας wordpress .

    Όταν λες clone τι εννοείς? Πως να το κάνω? Είμαι λίγο έως πολυ άσχετος σε αυτό το θέμα .
  4. Καλησπέρα στο forum. Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια προσωπική σελίδα μεσώ wordpress στο tophost.gr και θέλω να την κάνω να φαίνεται και στα αγγλικά .Μήπως γνωρίζει κάνεις και μπορεί να με βοηθήσει γιατί ενώ την έχτισα σχετικά εύκολα έχω κολλήσει εδώ και δεν κατεβάζω καμιά ιδέα.
  5. Dj_Seps

    παγωματα σε asus r7 260x

    Είχα και εγώ τέτοια κολλήματα με μια R7 260X ,μαύρες οθόνες συνήθως και πολυ σπάνια μπλε! Ότι και να έκανα άκρη δεν βρήκα μεχρι που την άλλαξα με μια nvdia gtx 750ti και ησύχασα. Ενημερωτικά πάντως το πρόβλημα εντοπίζεται στους χρονισμούς της μνήμης της κάρτας γραφικών και πιο συγκεκριμένα όταν από Idle αλλάζει σε 3d. Κάπου εκεί σκαλώνουν τα ρολόγια με αποτέλεσμα να κρεμάει και η κάρτα. Συμβουλή μου ,άλλαξε την να ησυχάσεις... αν θες να την κρατήσεις κανε o/c στα ρολόγια της μνήμης .
  6. Dj_Seps

    Crucial MX100 Προβλήματα

    Απλά να ενημερώσω το Forum πως εγώ βρήκα λύση με το firmware MU02 για τον MX100 και τους Intel RST 13.6
  7. Dj_Seps

    Crucial MX100 Προβλήματα

    Το firmware update το έκανες από το πρόγραμμα της Crucial? Έχασες δεδομένα?Χρειάστηκε format μετά ο δίσκος? Πες μας και τη μητρική έχεις για να κάνουμε ένα μικρο γκάλοπ.
  8. Dj_Seps

    Crucial MX100 Προβλήματα

    Να σου πω την αλήθεια πλέον την φοβάμαι την Crucial και μιας και χωρίς οδηγούς δουλεύει ο υπολογιστής μου λέω να μείνω λίγο καιρό έτσι να δω τα σχόλια αυτών που θα το βάλουν!
  9. Καλησπέρες στο forum. Σαν κάτοχος του Crucial MX100 και απογοητευμένος με το πρόβλημα που μου εμφάνισε με τους Intel RST Drivers ανοίγω αυτό το thread για να συζητήσουμε οι κάτοχοι του εν λόγο δίσκου για τυχόν προβλήματα που μας έχουν εμφανιστεί. Προϋπόθεση η αναφορά του hardware που έχουμε και το πρόβλημα που εμφανίστηκε. Ξεκινάω λοιπόν πρώτος : Motherboard : Gigabyte B85-HD3 με B85 Chipset SSD : Crucial MX100 με firmware MU01 Το πρόβλημα είναι ότι τρώω μπλε οθόνες κατά την εγκατάσταση των οδηγών της Intel.
  10. Καλησπέρα συμφορουμίτες, Είπα και εγώ σήμερα να μπω στον κόσμο των Windows 8.1 μιας και μου έδωσαν δωρεάν κλειδάκι για το εν λόγο λογισμικό. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ενώ μπαίνω στην επιλογή για <Startup & Recovery>(θέλω να απενεργοποιήσω το driver signature για να περάσω τους οδηγούς της X FI) το πληκτρολόγιο μου δεν δουλεύει μη μπορώντας να πατήσω το νούμερο 7 για να πάρουν τα Windows την εντολή και ύστερα από 1 λεπτό περίπου, ο υπολογιστής κλείνει μόνος του! Έχει κανένας αντίστοιχη εμπειρία?Καμιά ιδέα? Να συμπληρώσω πως ο υπολογιστής πέρα από αυτό δουλεύει κανονικά ,χωρίς ήχο βεβαία. Το πληκτρολόγιο είναι ένα απλό p/s 2 πληκτρολόγιο των 5 ευρώ(μέσα στα windows και στο uefi bios δουλεύει κανονικά)
  11. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Ευχαριστώ!
  12. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Καλησπέρα σας, Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σας εύχομαι! Τις προάλλες πήρα τον Crucial mx100 256gb και σήμερα που εγκατέστησα το ssdlife pro είδα αυτήν την εικόνα. Σας παρακαλώ, πείτε μου ότι δεν είναι τίποτα σοβαρό. Ο ssd εκτός από τις μπλε οθόνες με τους Intel RST δουλεύει απροβλημάτιστα.
  13. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Οπότε μένουμε ως έχουμε. Έκανα και bios update σήμερα στο τελευταίο της gigabyte ( F10 ) αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  14. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Αν δεν τους εγκαταστήσω θα χάσω σε επιδόσεις?Που βοηθάνε αυτοί οι οδηγοί?
  15. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Τις καλησπέρες μου και επανέρχομαι στο θέμα. Τελικά αγόρασα τον crucial mx100 256gb ,όλα καλά όλα ωραία μέχρι που έβαλα τους Intel RST.Μου έδινε συνέχεια μπλε οθόνες με κωδικό σφάλματος 0x0000001E. Γνωρίζει κανένας τίποτα επί του θέματος? Τώρα είμαι χωρίς τους οδηγούς και χαίρομαι ταχύτητα
  16. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Και εγώ βάσει τιμής θα αποφασίσω. Στο κάτω κάτω τώρα είμαι με έναν WD 640 SATA 2 οπότε διαφορά θα δω ούτως η άλλος!
  17. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Ακόμα δεν έχω προχωρήσει στην αγορά αλλά βλέπω τον Crucial να έρχεται όλο και ποιο κοντά|! Τώρα όσο για τους φίλους που ρωτάνε για 120/128 εγώ προσωπικά θα τους συμβούλευα να περιμένουν λίγο ακόμα ώστε να ανεβούν σε τουλάχιστον 250+ giga.
  18. Dj_Seps

    Ssd Upgrade

    Καλησπέρα και συγνώμη για την καθυστέρηση. Αυτό που με προβληματίζει είναι το χαμηλό write speed του crucial και για να πω την αλήθεια τα 100 ευρώ είναι πολλά, πόσο μάλλον τα 130 που ζητάει ο samsung evo. Εννοείται πως το ελάχιστο σε χωρητικότητα είναι τα 240/256 gb αλλιώς καλύτερα να μην προχωρήσω στην αναβάθμιση και να περιμένω καινούρια μοντέλα.
  19. Καλημέρα Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας με την επιλογή ssd. Εσεις ποιον από αυτούς στη δημοσκόπηση θα διαλέγατε και γιατί?
  20. Με μια απλή αναζήτηση στον γουγλη μιλάνε για προβληματικό δίσκο. Για έλεγξε και τον δικό σου καθώς επίσης και τις μνήμες!
  21. Dj_Seps

    The ATi Catalyst Driver thread.

    Και εμένα το ίδιο με 13.20 και R7 260X BSOD στο atikmdag.sys . Τα νεύρα μου! Θα την βάψω μπλε και θα την πετάξω στην θάλασσα :rant:
  22. Dj_Seps

    ati r7 265 ή nvidia gtx750ti?

    Καθαρά λόγω οδηγών πήγαινε στην 750ti. Έχω την R7 260X και μου έχει σπάσει τα νεύρα από της μαύρες και μπλε οθόνες!
  23. Dj_Seps

    PSU Voltage

    Ναι το σύστημα μου είναι αυτό της υπογραφής, οι μαύρες οθόνες είναι πολυ random (1 κάθε εβδομάδα και αν) και θέλει επανεκκίνηση. Έχω προσέξει βέβαια πως γινονται περισσότερες, όταν βάζω οδηγούς της amd με το mantle, 14.4 και πάνω .(τώρα είμαι με τους 13.20 και είμαι κομπλέ) Έχω φάει και 2 μπλε οθόνες με κωδικούς : 0x00000124 "cpu error"[όταν τρώω αυτό το error το mantle είναι ενεργό] και 0xa0000001 "atikmdag.sys"[οδηγοί κάρτας γραφικών R7 260Χ]. Τόσο περίεργα που πλέoν σταμάτησα να ασχολούμε :/
  24. Dj_Seps

    PSU Voltage

    Γενικά αν τα ρεύματα δούλευαν όπως στο occt δεν θα δούλευε και ο υπολογιστής αλλά μπας και οι μαύρες οθόνες οφείλονται σε αυτήν την "αστάθεια"?
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.