Jump to content

leontas

Premium Members
  • Posts

    64
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About leontas

  • Γενέθλια 07/09/1980

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    Athens

leontas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. leontas

    World of Warcraft

    παιδιά για πείτε καποια περιοχή για grinding/farming σε level 47.. Ειμαι feralas και σκοτωνω τα Hatecrest αυτα σαν νερόφιδα που ειναι... Δίνουν γυρω στα 2 silver και που και που κάνα green... Επίσης κάνα μαργαριτάρι, αλλά 1 στα 20 shells μου δίνουν.... Αλήθεια το 1 gold pearl πόσο να το σπρώξω?
  2. leontas

    World of Warcraft

    Koιταξε να δεις, έχεις δίκιο αλλά ένας άνθρωπος κρίνεται από τις πράξεις του. Αν δεν είναι αξιόλογος (με την έννοια να είναι ΠΡΗΧΤΗΣ και να μην καταλαβαίνει την έννοια του guild) τότε δεν βρίσκω λόγο να είναι στο guild.... Επίσης δεν είναι λογικό να ζητάς πανικόβλιτος υλικά για να ανεβάσεις skill, εγώ δηλαδή είμαι χαζός που τα αγοράζω/βρίσκω? Ενταξει δεν λέω να μην ζητήσεις πχ 4-5 leather, αλλά το να spammαρεις το guild chat είναι εκνεβριστικό... Ήμουν μια φορά Zul Farrak και χαροπαλέβαμε και έβλεπα στο guild μου έναν να ζητάει 1 medium leather... ΕΝΑ... Και ήταν στην Ironforge.. Δηλαδή έλεος!!! Κάθε 1 λεπτό ζήταγε!! Τράβα αγόρασέ το! Kαι τώρα κάτι χαρακτήρες level 3 & 4 να είναι στο guild... λίγο άσκοπο! Εκτός αν είναι alt χαρακτήρες κάποιου..
  3. leontas

    World of Warcraft

    Παιδιά, ερώτηση... το παιχνίδι αρχίζει, ή τελειώνει όταν φτάσεις 60? Έχω ρωτήσει αρκετούς 60άρηδες και έχω πάρει ανάμικτες απαντήσεις... Προσωπικά το να είμαι αραχτός εξω απτην τράπεζα στην IF & να περιμένω να μαζευτούμε 40άτομα δεν είναι ότι καλύτερο. Σε 16 level θα μάθω την αλήθεια!
  4. leontas

    World of Warcraft

    Kαλά δεν το βρίσκω και πολύ αρνητικό αυτό... Αυτό έλειπε εμείς οι έλληνες να μην πηγαίναμε και για κανένα μπανάκι! Εδώ έρχεται ο άλλος απο Σουηδία & εμείς θα κάτσουμε να παίζουμε wow? Σχετικά με το trinket αυτό...Τα περισσότερα DOT ειναι σαφώς πιο ισχυρά απτο συγκεκριμένο trinket.. που σημαίνει ότι σου είναι πρακτικά άχρηστο..Σαφώς βολεύει να κάτσεις κάτω και να φας κάτι, εκτός αν σε κυνηγάνε.
  5. leontas

    World of Warcraft

    ε ναι και σεις... χωρίς healer τί να λέει..... Χτες ήταν η καλυτερή μου!! Πήγα Zul Farrak με 3 paladin & 1 priest....... Εγω rogue......... LOL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  6. leontas

    World of Warcraft

    το οποιο ειναι ολοκληρο mod ή απλά addon?
  7. leontas

    World of Warcraft

    A, επίσης χτες κάποιος που προφανώς ήθελε να αυξήσει το skill του πούλαγε 10 Χ 5 Greater health potions για 50s η 5άδα!!! Τη βρηκα καλή τιμή μιας και συνήθως έχουν 1g! Τουλάχιστον τόσο εχουν στον Crushride....
  8. leontas

    World of Warcraft

    Ναι εντάξει, αλλά τα συστατικά που τα βρίσκω? Υπάρχουν από vendors?
  9. leontas

    World of Warcraft

    παιδιά, σ'αυτήν την εικόνα (http://www.curse-gaming.com/mod_screens/2208.jpg) πανω πάνω έχει μια μπάρα με πληροφορίες.. όπως χρηματα, τσάντες, latency κλπ... Αυτην την μπάρα ξεχωριστα που μπορώ να τη βρω? Ειναι όλο το πακέτο ενος addon (Ultimate UI: http://www.curse-gaming.com/mod.php?addid=478&page=5).
  10. leontas

    World of Warcraft

    Παιδιά για εναν rogue να φτιάχνει thistle tea πόσο εύκολο είναι απτην άποψη ότι πρεπει να αγοράζει τα συστατικά απτο ΑΗ??? Μεχρι στιγμης δεν έχω φτιαξει αλλα δεν ξέρω μηπως υπάρχει δυνατοτητα να αγοραστούν από vendors.... Ξέρει κανείς?
  11. leontas

    World of Warcraft

    Πολύ σωστά, αυτό που επιρρεάζεται ειναι το Sinister Strike το οποίο μου κάνει build up τα combo points..... Γι'αυτο και στο Rank 3 to ξεκοίλιασμα (Eviscerate) σε critical μου κανει 580 damage. Λοιπόν τώρα..... τα Αδυσώπητα χτυπήματα (Relentless Strikes!!!) (http://www.thottbot.com/?sp=14179) αν κατάλαβα καλά σου δίνει 20% πιθανότητα PER COMBO POINT να σου δώσει 25 energy.. Που σημαίνει ότι ΚΑΘΕ φορά που κάνεις full combo finishing move σου δίνει 25 energy ε? 20% x 5 combo = 100% possibility. Το έχω ως ταλέντο, αλλά δεν το είχα πάρει πρέφα ότι γι'αυτόν τον λόγο γίνεται!! Now I know Μπορώ να έχω όλα τα τάλεντς, από όλα τα τάλεντ trees, για πάάάάάντάάάά?..... Τι τιρι ριρι ρι ρι τι τι, τιρι ρι τιτι, τι τιριριριριρι τι τιι............
  12. leontas

    World of Warcraft

    Για level 60 πιστεύω σιγουρα παραπάνω... Εγω βάραγα έναν 37άρη και πρέπει απτα χτυπήματα μου και μόνο να έκανε absorb τουλάχιστον 500 και μετα να εσπασε......
  13. leontas

    World of Warcraft

    αυτο ειναι αληθεια, εγω εχω παίξει με εναν rogue περίπου ίδιο λεβελ με μένα αλλά είχε σχεδόν όλα τα ταλεντς στο combat..... Ήταν πολεμικη μηχανή... Αλλά πέρα από αυτό τίποτα.. Για PvP δεν λέει μία. Αλλά το στυλ παιχνιδιου του ήταν τέτοιο που ήταν τελείως διαφορετικό απτο δικό μου, σχεδόν warrior τον είχε κανει τον καημένο τον rogue.....
  14. leontas

    World of Warcraft

    Eπειδή σε λέβελ 37 μου έχει τύχει να κάνω αρκετές φορές critical με eviscerate 5 combo η ζημιά είναι περίπου 580... Βέβαια άλλο τα όπλα που έχω εγώ τώρα, και άλλο ενας 60άρης...
  15. leontas

    World of Warcraft

    Για δωσε λινκ!!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.