Jump to content

stavpal

Premium Members
  • Posts

    652
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About stavpal

  • Γενέθλια 10/08/1979

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

stavpal's Achievements

  1. stavpal

    αγορά νέου printer ή μελανιών ξανά;

    όχι συνέχιζε η hp να βγάζει. Original είναι (μάλλον ήταν αφού είναι στο 10%). Ή μήπως να πάω σε συμβατά; Τις εκτυπώσεις τις κρατάω αρκετές φορές χρόνια.
  2. Έχω τον hp 990cxi από το '99 και πάλι τελειώνουν τα μελάνια τα οποία κοστίζουν ~ 75 € (τρίχρωμο 78 + μαύρο 45). Μου τραβάει που και που 2-3 φύλλα μαζί (έχω τυπώσει ~20000 σελίδες). Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως αξίζει να πάρω άλλον inkjet (ποιόν) αντί να αλλάξω πάλι μελάνια. Τον εκτυπωτή τον έχω συνδεδεμένο με usb στον router για να τυπώνω και από το laptop κτλ. Τυπώνω γύρω στις 50-200 σελίδες το μήνα, έγχρωμες. Εξαρτάται βέβαια μπορεί να τυπώσω και παραπάνω. Γενικά τυπώνω κάθε βδομάδα, έστω και λίγες. Σαρωτή έχω τον Epson 4490 Τι λέτε να κάνω; Άμα είναι προτείνετε εκτυπωτή (δε νομίζω laser) Άμα πάρω θα τον συνδέσω με Ethernet Κοιτούσα τον hp 6970 που σαρώνεις και κατευθείαν σε usb αλλά έχει ενσωματωμένες κεφαλές και διάβαζα ότι είναι ασύμφορος. Τι λέτε;
  3. stavpal

    Windows 8 Thread

    Το πέρασα αυτό αλλά πάλι τα ίδια....δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...μην είναι τα volt στο bios? Δεν νομίζω όμως γιατί είχα τρέξει stress tests και ήταν σταθερό...ούτε o/c κάνω ούτε τίποτα.
  4. Αν είναι μικρή διαφορά μάλλον από εδώ. Αλλιώς από άλλη χώρα ακόμα και να περιμένω παραπάνω. Περισσότερη σημασία έχει η αξιοπιστία νομίζω.
  5. stavpal

    Windows 8 Thread

    Βασικά έχουμε ακριβώς τα ίδια γιατί και γω έχω 5850 (εκτός από τη ram μόνο που έχω 8gb) Intel driver για το sata ahci controller έχω βάλει. Τώρα αν θέλει τίποτα άλλο... Μου το κάνει εντελώς τυχαία. Μπορεί 10 φορές να δουλέψει το sleep (τσακ μπαμ) και μετά μερικές φορές να μην δίνει σήμα στην οθόνη
  6. stavpal

    Windows 8 Thread

    Έχω βάλει τα windows 8 στον ι7 920 (ga ex58, 8gb ddr3, intel ssd 80gb, corsair 850w etc). Ωστόσο κάθε τόσο όταν πάω να κάνω resume from sleep δεν φορτώνει (δουλεύει ο pc αλλά μαύρη οθόνη). Με reboot επανέρχεται στο resume. Τι μπορεί να φταίει? Στα windows 7 δεν μου το έκανε αυτό.
  7. stavpal

    Τι ψύξη έχετε στο κύριο PC σας;

    noctua nh-d14 σε coolermaster classic atcs840
  8. stavpal

    Post your desktop!!

    τώρα αυτό είναι λίγο σαν μαύρες αρκούδες σε μαύρο δάσος την νύχτα χωρίς φεγγάρι...
  9. stavpal

    Post your desktop!!

    στριμωγμένα xp...
  10. stavpal

    Post your desktop!!

    να και το δικό μου @tsesmaster: βάζεις το Link που έχει για thumbnails (εκεί που λέει thumbnails for forums)
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.