Jump to content

davisorle

Premium Members
  • Posts

    101
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About davisorle

  • Γενέθλια 04/04/1984

Πληροφορίες Προφίλ

  • Περιοχή
    USA CA
  • Ενδιαφέροντα
    COMP STUF
  • Επάγγελμα
    Overclocking

davisorle's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. davisorle

    Half Life 2

    Ευχάρηστα νέα ε? Αντε και με το καλο! Πρώτα το ειδα το προι σε διαφορα sites και πριν λιγο αρχισε να εμφανιζεται και στο Steam! Ελπιζω να το ξεκλειδωσουν στα pc μας γιατι ειχαν αναφερει οτι μολις παει gold αυτοι που το εχουν με το κουπονι της ΑΤΙ ή το εχουν αγορασει μεσω Steam θα ξεκλειδωσουν τις κοπιες που εχουν στον υπολογιστη το συντομοτερο και τωρα κατι ακουγεται για μουφα... Αντε να δουμε! Εγω ευελπιστω να το ανοιξουνε να παιξουμε λιγο! Morfeas-dsl η απαντιση ειναι ναι! Τουλαχιστω στο επισιμο forum ετσι διαβασα... Μπορει και να το ξανακατεβασεις αν θες! Αντε και καλη σας μερα εκει! Εγω παω για λιγο μεταμεσωνυχτιο Source τωρα! (αν μπορει κανεις να μου πει σε ποιους servers μπαινει να παιξουμε! pm me!)
  2. davisorle

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Για κάθε λάτρη FPS ενα έχω να πω!!! ΠΑΙΖΩ Counter Strike: Source (Half-Life 2 engine) online.... :banging: :banging: :banging: Ασύγκρητο....
  3. davisorle

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    Το RESIDENT OUTBREAK ειναι η μεγαλύτερη αποτυχια Resident στην ιστορια τους! Απογοητεύτηκα! Τωρα με τα 1. DOOM 3 2. UT 2004 (online) 3. Cod United Offensive 4. FarCry 5. Counter-Strike Source BETA online προσθεσα το Sillent Hill 4: The Room και σε μια βδομαδα μεσω STEAM.... ΘΑ ΠΑΙΖΩ COUNTER STRIKE SOURCE !!!! ( ΟΧΙ ΒΕΤΑ! ) Εβελπιστω ότι θα μου στειλουν και το Half-Life 2!!! Μπορεί κάποιος να μου πει πληροφοριακα αν και στιν ελλαδα ειχαν τιν ίδια προσφορα με Half-life 2 δωρο?
  4. davisorle

    Τι παίζετε αυτόν τον καιρό;

    1. DOOM 3 2. UT 2004 (online) 3. Cod UO 4. FarCry 5. Counter-Strike Source BETA online Αυτα αλλα τα εχο ψιλοβαρεθει....
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.